Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Też uważam ze za wcześnie robiłyśmy. Ostatni raz mam testy w domu. Jak wiem, że są to gorzej kuszą. Zajęłam się czymś w koncu! Robie kapuste do słoików i gołąbki :) Dzięki "gościu" za dobre słowo :)

Hej dziewczyny Codziennie tu do was zagladam i trzymam kciuki. Widze, ze nie pojawily sie jeszcze dobre wiesci, ale zle tez nie- chyba zadna nie dostala jeszcze @?:) Pamietam jak ja czekalam na okres i mialam bole brzucha i co chwile chodzilam do lazienki sprawdzac czy to juz. A okres nie nadszedl i tego samego wam zycze :)

Dzięki enna :) No taki już los staraczek - że co miesiac czekają na te dwie kreski. Najlepiej jest wpaść, wtedy raz dwa sprawa wychodzi na jaw.

Gość miiiili88
Negatywny.. glowa mi zaraz eksploduje tak boli.. następny test dopiero w pon jesli nie przyjdzie @

miliiii ale boli od czego? Ciśnienie czy z nerwów?? No i jasne, dopiero w poniedziałek zatestujemy jesli w niedziele będzie cisza, choć ja jak sie zaraz wkurze to swoje testy co mi zostały w piec wrzuce :P

Gość miiiili88
Chyba cisnienie od kilku dni mnie meczy. Caly czas deszcz pada masakra I nudnosci mam ale to to juz nie wiem dlaczego

Gość miiiili88
Glowa juz nie boli ale za to brzuch dokucza. Szalu zaraz.dostane! Nie wiem co mi jest testy negatywne, a czuje sie dziwnie! Czuje, ze cos sie swieci! Naprawde mam przeczucie, ze jestem w ciazy. Najgorsze to czekanie a jak dostane okres to nie wiem.... ryczec mi sie chce!

Gość agiii33
miiiili88-wyluzuj,nie mysl tyle;) dopiero weekend bedzie nasza wyrocznia.Co ma byc to bedzie to nieuniknione...choc mi sie wydaje ze moge nie doczekac weekendu bo zaczely mi sie typowe skurcze jak chwile przed @...tak czy siak dobrej nocki;)

Gość miiiili88
Dzien dobry dziewczynki :)

Gość miiiili88
Jest pozytywnie tem jeszcze nie spadla to jest szansa :)

Hej hej :) U mnie od wczoraj mega wielkie bóle krzyża-masakra! takich to ja jeszcze nie miałam, no i mokro mam ciągle i brzuch boli na @. Ogólnie źle się czuje :( agiii a co u Ciebie?? miliii mierzysz tempke? Ja nie, nie znam sie na tym wcale a i w nocy wstaje do syna więc nie wiem czy pomiary byłyby właściwe.

Gość miiiili88
Mierze od tego cylku przed zajsciem z corcia tez mierzylam i tem utrzymywala sie rano nie nizej niz 36.8 teraz jwst tak samo. Moja mala tez czasami budzi sie w nocy ale poznien wystarvzy spac albo lezyc 3 godz to wynik jest wiarygodny wiec jest.ok:) U mnie migrena, troche brzuszek boli i tyle. No i.niesamowita susza. Od 4 dni na majtkach to milimetrowej plamce nic więcej

Gość agiii33
U mnie nic nowego tylko ciagle uczucie ze okres jest juz tuz tuz.. Wczoraj skurcze,dla mnie to typowe przy okresie pozatym brak bolow brzucha..

Gość miiiili88
3 dni i sie wyjasni:) ja tym czasem ide z psem na rundke i do pracy :) wracam po 17stej. Milego :)

To czekanie najgorsze, dobrze że już pół dnia za nami, jeszcze jutro, niedziela i poniedziałek i będzie wiadomo czy rybki czy pipki :P Ja nie wiem na co się czuję, czy na ciążę czy na okres czy na chorobe, nie wiem. Pamietam, że z synem po zrobieniu testu miałam długo wrażenie, że zaraz dostanę @ i sprawdzałam zaglądać czy jej nie ma. Brzuch też mnie bolał. Ogólnie identycznie wszystko jak na @. Mam fajną stronkę z kalendarzykiem. Sprawdziłam w tym cyklu i dobrze mi wyliczył dni płodne i owu bo miałam sprawdzane testami i zapisywałam :) Zobaczcie sobie na w w w.netmama.pl/magazyn/planowanie-rodziny/kalendarz-owulacyjny/

Gość miiiili88
No to u mnie bardzo plodny i sam dzien owulacji wg tego kalendarza no i wg mnie mialam owlke wlasnie w niedziele badz pozno w sobote

Ech jutro już sobota :) zaczyna mi się dłużyć....zrobiłabym test jutro ale szkoda mi testu :P może zrobie z soboty na niedziele?

Gość miiiili88
Wedlug tego kalendarza moge dzis testowac. . To jak dziewczyny kiedy testujemy? Jutro rano?

Gość agiii33
Ja poczekam na okres do niedzieli bo mi szkoda kasy na test hehe:-P

Gość miiiili88
Gambolka a Ty? Ja kupilam dzis kolejne testy :p

Jestem jestem, net mi szwankuje. Ja poczekam do niedzieli, jak nie dostanę @ w niedziele to z niedzieli na poniedziałek zatestuję :) Strasznie się tego boję....głupota normalnie :)

Gość miiiili88
Ok to ja tez nie robie. Jak cos to zrobimy w pn :)

Gość miiiili88
Glowa nie boli ino brzuch. Czuje @ na zakrecie :/

Hej hej i jak tam dzisiaj? Ja kurcze znów jestem podekscytowana ech.....do tej pory moja szyjka była nisko i otwarta, a dzisiaj poszła do góry i jest zamknięta! Brzucho boli ale takie jakby skurcze mam no i krzyże, te to mnie nie opuszczają w swym bólu. Matko, może mi się udało? :)

Gość miiiili88
Moze :) jak sprawdza sie szyjke?

Wygoogluj, fachowo się dowiesz bo ja to zacznę Ci łopatologicznie opisywać i nie wiem czy zrozumiesz :P No tak najprościej, wsadzasz palca i wyszukujesz zgrubienia-to jest szyjka. Poprzez obserwacje w całym cyklu mozna zauwazyc kiedy jest wysoko a kiedy nisko, miękka czy twarda, otwarta czy zamknieta. Jak się dzisiaj czujesz?

Gość miiiili88
Chyba mam miekka i troche otwarta. ja zwykle boli mnie brzuch. Nad ranem sobie poplakalam bo zrobilam glupia test i negatywny wiec ja juz tylko na okres czekam :(

Gość miiiili88
Czyli twarda wysoko oznaczac moze ciaze? tem u mnie jeszcze nie spadla pewnie stanie sie to w nocy i jutro w dzień dostane okres. kurde znow mnie glowa boli. Chyba od.kawy.bo zawsze co sie napije zaczyna mnie bolec. Marzy mi sie dzis dzien wolny. Poszla bym z corcia na caly dzien na plac zabaw by tylko nie myslecno jitrzejszym dniu a tak jestem na telefon i do 11 moga zadzwonic ze mam przyjsc. Oby nie! Jakas depresyjna sie zrobilam ;(

Też jednak dostane bo śluz to mam już całkiem mokrawy :( I jeszcze nerwy mnie jakieś biorą

Gość miiiili88
Kochana ja w ogóle nie mam sluzu od czasu tego brunatnego czyli z dobry tydzien juz. Jakis na maksa zakrecony cykl i napiecia tez nie mam bo jeszcze z moim w zgodzie zyjemy :D a zazwyczaj bylo juz kilka fochow hehe