Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Ja to nie wiem ile będę się czasu starać. Mąż teraz takie głupawe ma terminy w pracy, że nie nie będzie go wtedy kiedy trzeba. Faktycznie wychodzi na to że w grudniu coś da rade w sensownych terminach podziałać ale czy sie uda?? Ech w d*pe jeża nietoperza :P

Gość miiiili88
Gambolka a masz jakiś test w domu? Moze jutro rano zatestujemy?

Gość Ruda_E
Cześć, postanowiłam napisać, bo może uda mi się Was pocieszyć :) Ja robiłam test ciążowy o czułości 25 w dniu spodziewanego okresu rano - ani cienia drugiej kreski. Następnego dnia powtórzyłam i znowu to samo. Po pięciu dniach szukałam już w Internecie przyczyn braku okresu innych niż ciąża. Mężowi powiedziałam, że dam sobie rękę uciąć, że w ciąży nie jestem. Zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :P Teraz maleństwo ma już prawie 20 cm i machał ostatnio do mnie z USG ;) Nie przejmujcie się tymi testami, z autopsji wiem, że nie zawsze są zgodne z rzeczywistością. Trzymam za Was kciuki :) Aż się ciepło na sercu robi, jak widzę wasze wzajemne wsparcie :)

Gość miiiili88
Ruda E gratuluje:) a bolal Cie moze brzuch przed @ i jaki sluz mialas? Bo nasza trójce boli i susza hehe

Gość agiii33
Nie,ja sie sprzeciwiam:P zrobmy najwczesniej w niedziele oczywiscie jak nas krewnie zaleje doslownie i w przenosni:D to beda podstawy do robienia testu a tak to tylko moze byc rozczarowanie ..w razie wypadku weekendowego bedzie wiadmo ze test jest juz zbedny.. Takze chowajcie te testy najlepiej do piwnicy źeby Was nie kusilo:) Ponoc cierpliwosc poplaca.;-). Ruda,dzieki za wpis i pocieszenie:)

Gość Ruda_E
Przed terminem spodziewanej miesiączki było całkiem sucho, a później mokro jak nie wiem – co chwilę biegałam do ubikacji, bo byłam przekonana, że mam okres ;-) Śluz biało-przezroczysty i obfity, swoją drogą do tej pory taki mam. A co do brzucha to na przemian bolał mnie jak na okres a potem pobolewanie lub nawet ból jajników. Pamiętam, że chyba dwa dni po dniu spodziewanego okresu, co pare godzin łykałam No-spę forte, bo już nie mogłam wytrzymać. 

Gość miiiili88
Kurczaczek to ja tak mam. Dzis robilam test przyznam.sie w sumie zrobilam 4! O czulosci 10 i nawet cien cienia sie nie pojawil

Gość Ruda_E
Ja też non stop wpisywałam w Google "Czy test ciążowy może się mylić?" Wszędzie czytałam, że absolutnie nie ma opcji, że się nigdy nie mylą, żeby nie robić sobie nadziei etc. Jak przez poprzednie 4 miesiące cały czas wkręcałam sobie wszystkie objawy ciąży i byłam przekonana, że w niej jestem tak udanym razem nie miałam cienia wątpliwości, że się nie udało. A co do testów owulacyjnych. Podczas starań, wychodziły ciemne kreski, jedna ciemna druga jasna albo ich brak. Z ciekawości zrobiłam dwa, które zostały mi w opakowaniu już w ciąży i oba wyszły z drugimi jasnymi paskami. A tak w ogóle to był jedyny miesiąc bez starań, bo miałam dosyć i zrobiłam sobie wakacje od robienia dziecka :P

Ruda - dzieki za wpis :) Jak się czujesz z maluchem? :) Mnie też na zmiane boli brzuch jak mówisz, raz jakby na okres a raz jajnik. miliiii az 4 dzisiaj zrobiłaś??? Nie gadaj :P agii hehe nie mam piwnicy, nigdzie ich nie schowam :) Szczerze to chce jutro z rana zobaczyć test :P

Gość miiiili88
Mi zostal jeden jutro go zrobie i koniec nir trace więcej kasy. Chyba ze okres.nie przyjdzie w weekend to kupie w pn

Gość miiiili88
Ruda E my w sumie sie nie staralismy tak samo wyszlo hehehe raz po raz bez wizyty w lazience by sie umyc;) akurat w owulacje. W cyklu w którym zaszlam z corka tez bylam przekonana ze nic z tego nie wyszło :)

Gość Ruda_E
Tym lepiej chyba, ale coś mi się wydaje, że jak (tfu, tfu, tfu na psa urok) jednak by teraz nie wyszło to od następnego miesiąca wszystkie trzy bierzecie się za robotę? :) Dużą masz córcię? Cholercia ja tak chciałam dziewuszkę, a będzie chłopak :) Wszelkie negatywne objawy mi już przeszły wraz z pierwszym trymestrem. Teraz zostały te skrajne emocje, że mąż mnie nie kocha, że naszego dziecka też na pewno nie kocha, że na pewno nas zostawi, że nikt mnie nie rozumie, że jestem sama na tym świecie itd. I tak potrafię usiąść na podłodze w salonie i chlipać przez godzinę. Biedny, już widzę, że nie ma siły tego wysłuchiwać. Też tak targały Wami irracjonalne smutki w czasie ciąży? Poza tym czujemy się dobrze, póki co żadnych problemów, odpukać :)

Gość miiiili88
Ruda i to Ci minie hehe ostatnio kolezanka w pracynsie przypomnialo jak usiadlam za barem i zaczelam ryczec az sie zanosilam :D pytaja sie mnie Milka co Ci jest? A ja na to bo S.. nie chcial zrobic mi kanapki :D hahahaha Moja corcia jutro bedzie miec 13 miesięcy :) My będziemy sie starac:))

Ja tez sie bede starac o ile to mozna nazwac staraniem ;/ Nie miałam humorków podczas ciazy :) Jedynie tylko i wyłacznie cholerną zgage przez całe 9 miechów bleah

Gość Ruda_E
Ja się w pierwszych tygodniach popłakałam na reklamie proszku do prania :P A na pytanie czemu płaczę powiedziałam, że moje ubrania nigdy nie będą tak nieskazitelne czyste jak te z TV :P Miejmy nadzieję, że przejdzie, bo sama siebie już słuchać nie mogę. To nie pozostaje mi nic innego ja życzyć Wam 2 kreseczek! Proszę mnie nie zawieść, bo będę na bieżąco śledziła Wasze losy i trzymała kciuki :) P.S Przepraszam, że tak się wcięłam ni z gruchy ni z pietruchy ;) Ewka

Gość miiiili88
Alez nie szkodzi :) kazde slowa poxieszenia sa na skale zlota :) możesz wpasc w poniedzialek pocieszyc nas ;) A więcie co mnie najbardziej zastanawia? To ze jestem oaza spokoju a przed @ zawsze było bez kija nie podchodz..

Gość miiiili88
Caala ciaze zygalam jak kot w autobusach, taksowkach w sklepach buahahaha dosłownie wszedzie :D w uk rzadko sie zdaza ze daja l4 na ciaze ale ja dostalam hahaha jak tylko przekroczylam drzwi restauracji w której pracuje odrazu bieglam do lazienki i po godz wracalam ledwo zywa do domu masakra

Gość agiii33
Ewa,alez prosze to nie jest temat prywatny,a twoje wskazowki cenne:-)Wiecie,jakbym miala w domu test to calkiem prawdopodobne zebym tez zrobila:-) w sumie dobrze ze nie mam:-D

Ewa, wpadaj częsciej! Będziesz tu nas pocieszać :D Miliii mnie zmyliła teraz choroba, smarkam i kicham wiec juz nie wiem co mnie boli a co nie. Agiii a widzisz, ja sie zaopatrzylam w testy i mam i az grzech nie skorzystać :P Ide w wyrko, do jutra zatem i co? :) Trzymam &&&&&&&&& :D

Gość miiiili88
Dobranoc:* mam nadzieje ze zadne dzieci kreski mi sie nie przysnia ;) Was tez tak glowa boli??

Gość agiii33
Glowa nie ale mam podpuchniete powieki nie wiem czemu nie plakalam ani mnid nie bola.Kolejny objaw? Hahahaha:D głowa boli od myslnia:-) Dobranoc:-*

Witam witam Test robiłam, jednka kreska off cors :/ To juz po prostu bez schizy czekam na @.

Gość miiiili88
U mnie to samo ale nie z porannego siusiu bo raz w nocy musialam isc. Moze Agi bedzie miec szczęście :))

Gość agiii33
Ajj...a moze jeszcze za wczesnie?

Gość miiiili88
U 87% wykrywa 3 dni przed @ tak jest napisane na opakowaniu. Nie sadze ze mam takiego nie farta by byc w tych 13% chodz bardzo bym chciala? Jak sie dzis czujecie? Mnie brzusio boli;) i po @ ide do lekarza zapytac co to moze byc. W sumie mam ochote isc dzis..

Gość agiii33
Mnie brzuch od wczoraj nie bol tzn inaczej czuje w mínímalnym stopniu ale rozni sie tym co na poczatku. Ten typowo okresowy,..

No możliwie, że za wcześnie. No ale mimo wszystko, jakoś serio uważam ze nie mam szans. Wcześnej intuicyjnie byłam pewna a teraz jakoś już nie :( Jak ja sie czuje? A brzuch mnie boli jak na @ i byłam juz ze dwa razy zobaczyć czy jest. Wcześniej gdyby nie to, że wiedziałam kiedy @ przyjdzie to nie miałam zadnych objawów. Może pare godzinek przed @ brzuch mnie zaczynał boleć, a tak zero. Ten cykl taki dziwny, ze az nie wiem co sie dzieje. Pewnie znając zycie jak mnie krew zaleje to się z bólu będę zwijać ze hej.

Gość miiiili88
płakać mi soe chce; ( idzie do mnie szwagierka i ma mi kupic test ktory wykryl mi Alusie. Zobaczymy... nie licze na cud chyba ze te z ebaya felerne jakies. Mi dzis nudnosci doszły. . paranoje!

Gość gość
Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Ja też 2 razy przeżywałam to co Wy. Przeczuwałam, że jestem w ciąży lecz testy były negatywne. Dopiero tydzień po terminie wychodziły pozytywne, może owulacje mi się przesuwały, nie wiem dlaczego tak się działo. Najważniejsze, że bardzo pragniecie tych dzieci, więc jak nie teraz to za chwilkę może się uda.

Gość agiii33
Podkusilyscie mnie. Zrobilam test..1 kreska.. Wciaz sie ludze ze za wcześnie.. Na moim pisze ze zrobic najwczesniej w dniu spodziewanej miesíaczki albo pozniej..ech a teraz czekanie na okres jak na nowy rok w sylwestra,