Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 twarogowa

jak brzydka dziewczyna ma znalezc milosc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Twarogowa i inne c**y - co wy wygadujecie za g艂upoty? 21 lat i p艂acz, 偶e ch艂opaka nie maj膮. A prawda jest taka, 偶e jak si臋 koniecznie chce faceta, to w wieku 25-30 lat idzie si臋 do biura matrymonialnego, p艂aci te 300z艂, a oni ci ju偶 znajd膮 takiego, co tobie si臋 b臋dzie podoba艂 i ty jemu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tylko ja nie jestem brzydka z twarzy , ale gruba cale zycie , ponad sto kilo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Fakt, jestem do艣膰 fajt艂apowata, ale nie do tego stopnia 偶eby nie poradzi膰 sobie z zapi臋ciem guzik贸w. A sk膮d jeste艣 tajemniczy go艣ciu? Jeste艣 w jednej osobie czy kilku, bo ju偶 mi si臋 mieszaj膮 ci wszyscy go艣cie. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam podobny problem
wprawdzie zdarza sie, ze czasami mnie jakis podrywa, ale nigdy zadnemu nie podoba艂am sie na tyle, aby do mnie potem zadzwoni艂 i sie um贸wi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciezko schudn膮膰 , musze si臋 glodzic to si臋 udaje ,ale na krotko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Jestem jedna osoba , dopiero teraz dolaczylam do watku .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twarogowa ty masz faktycznie dysmorfofobi臋, bo figur臋 masz okej... raczej z g艂ow膮 co艣 nie tak, je艣li naprawd臋 tak uwa偶asz :o chyba 偶e wykorzystujesz metod臋 na tzw. attention whore, by wszyscy ci臋 zapewniali, jaka to jeste艣 atrakcyjna, by podbudowali twoje ego :o

Udost臋pnij ten post

Moze sprobuj podejsc do tego rozsadniej? Wtedy na pewno sie uda. Mam podobny problem - nie jest ani troche podobny, bo mnie kompletnie nikt nie podrywa, nawet pijane zule...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Chodzi艂o mi o faceta, kt贸ry si臋 do mnie podwala艂 jako ,,go艣膰", bo to chyba nie Ty pisa艂a艣 o zapinaniu, cha cha. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Rozsadnie ? Nie chce o tym pisa膰 , bo zrobi si臋 topik o odchudzaniu .Rozsadnie nie dzia艂a . Widzialas , 偶eby kto艣 rozs膮dnie ograniczal palenie , podobnie jest z jedzeniem . Nigdy si臋 nie obzeralam , mam po prostu sklonnosc do systematycznego tycia , gdyby nie ciagla walka ,pewnie wazylabym ju偶 150 kg . Niestety 偶eby schudn膮膰 musze si臋 glodzic , bo male zmiany nie przynosz膮 efektow . Mog臋 to zrobi膰 ,jak nie mam innych problem贸w na glowie , dlatego nie zawsze si臋 to udaje .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam podobny problem
teraz znalaz艂am twoje zdjecie- masz figure marzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Ja ju偶 si臋 pogodzi艂am ze b臋d臋 sama , mam teraz inne priorytety ni偶 glodzenie si臋 dla jakiego艣 faceta ,dla kt贸rego liczy si臋 tylko chuda d**a , a co jak kiedy艣 znow przytyje ?

Udost臋pnij ten post

No jesli glodowka pomaga... mi trudno cokolwiej powiedziec bo nigdy sie nie odchudzalam, ale trzymam kciuki :) A ty chyba znalazlas jakies inne zdjecie, bo mojej figurze mozna powiedziec wiele, ale na pewno nie to :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam podobny problem
masz 20 lat mnie do 20 roku 偶ycia tez nikt nie podrywa艂, dopiero zaczeli jak mia艂am 21-22, wi臋c wszystko przed Tob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Twarogowa ,powiem Ci ze szczupla sylwetka liczy si臋 bardziej ni偶 ladna buzia . Ja jestem niewidzialna dla facetow mimo ladnej twarzy ( byalby ladniejsza gdybym by艂a szczupla`) . Gruba jest dzisiaj jak tredowata . Mam kolege w pracy - kt贸ry czuje ze jest moja bratnia dusza ( podobne przej艣cia w zyciu , charakter , osobowo艣膰 ) , super nam si臋 rozmawia , czasami mi si臋 wydaje ze cos z tego b臋dzie ..ale tak ju偶 to trwa 1,5 roku. On nawet nie mo偶e zobaczy膰 mojej osobowo艣ci i tego jak mi na nim zale偶y , bo moja waga przyslania mu wszystko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Go艣膰36lat potwierdzam. Faceci owszem lubi膮 wi臋cej cia艂ka, ale tylko w okolicach po艣ladk贸w i klatki piersiowej. Nadmiar t艂uszczu w innych rejonach cia艂a to dla nich z艂o wcielone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
I tylko dla niego czasami mam ochote si臋 odchudzi膰 , glodzic , tylko czy on jest tego wart skoro wogole mnie nie zauwaza jako kobiete , tylko jako kumpele z pracy . Mnie by uszczesliwila nawet przyjazn z nim , ale nawet do tego si臋 " nie nadaje " bo kilogramy przyslaniaja wszystko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Go艣膰36lat, ale zauwa偶 偶e jak jaka艣 pani jest og贸lnie do艣膰 szczup艂a, a ma bardzo du偶o tkanki t艂uszczowej w okolicach klatki piersiowej, to jest wspania艂ym okazem, cudem natury. Ech, faceci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
No niestety ,bo si臋 liczy wlasnie szczupla talia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
I nie ma si臋 co dziwic , ale pozalic si臋 mo偶na .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doopencjo, to ja, Tw贸j wielbiciel! Jestem z Warszawy xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Tak, ale jak dziewczyna ma ma艂e piersi to te偶 zostanie obsmarowana i przez wielu zaliczona do ,,odpad贸w", bo ma ma艂o t艂uszczu w okolicach klaty, che che. Nawet po 艣licznej Marcie 呕mudzie-Trzebiatowskiej potrafi膮 ,,jecha膰" z powodu ma艂ego biustu. Tak wi臋c 偶eby mie膰 powodzenie i pewno艣膰 偶e facet nie zostawi z powodu wygl膮du trzeba by膰 pi臋kn膮, szczup艂膮 i cycat膮 - a i do tego g艂adk膮, m艂od膮 + mie膰 ,,cipk臋-bu艂eczk臋" (to nie ja wymy艣li艂am).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Anja Rubik nie nale偶y do tak zwanych klasycznych pieknosci , ladniejsze chodza po ulicy , ma nawet wade wymowy , potrafi by膰 niemila , ale czyms sobie zaskarbila swiat mody , mo偶e wlasnei pewnoscia siebie i profesjonalizmem w pracy , bo tego nie mo偶na jej zarzuci膰. Za to Joanna Krupa to wspaniala kobieta , z baga偶em doswiadczen, dlatego ma tak wspaniala osobowo艣膰 i dobre serce i to nie jest bez wp艂ywu na jej urok osobisty .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Drogi wielbicielu, nie licz na to 偶e zostawi臋 jakikolwiek kontakt do siebie tu na kafeterii, co to to nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doopencja, a jak ja zostawi臋 do siebie?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc36 lat
Dlatego dla zadnego pustaka nie zamierzam si臋 odchudza膰 , ale dla tego jednego chyba to zrobie , bo nie mog臋 go jednak nazwac pustakiem , staram si臋 zrozumie膰 .

Udost臋pnij ten post