Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 twarogowa

jak brzydka dziewczyna ma znalezc milosc

Polecane posty

Go艣膰 Doopencja
Holewkamena, w艂a艣nie dobitnie da艂a艣 do zrozumienia Twarogowej, 偶e wedle jakich艣 tam standard贸w ma nogi o jakie艣 10 cm za kr贸tkie. Chcia艂a艣 dobrze, wysz艂o 藕le.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze by艂am brzydka i do 19 roku 偶ycia si臋 tym nie przejmowa艂am a teraz co艣 mnie nasz艂o i zmieni艂y mi si臋 zupe艂nie warto艣ci. Jeszcze niedawno mia艂am w d***e to czy b臋d臋 mie膰 ch艂opaka a teraz niesamowicie bym chcia艂a:( Jednak cz艂owiek zmienia si臋 z wiekiem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liLiMarlenee
DZiwne.Ja czuj臋 si臋 straszliwie wielka mam 175 cm wzrostu,wiec nie ciesz膮 mnie moje nogi ktore sa d艂ugie,bez znaczenia czy do proporcji czy nie.Ty,je艣li chcesz by膰 ni偶sza,a tak strasznie wojujesz o to zeby m贸wi膰 偶e masz dlugie nogi>?ja bym si臋 bardzo ucieszy艂a gdyby mi ktos powiedzia艂 偶e mam kr贸tkie nogi,rece,, itd bo zawsze by艂am uznana za d艂uuug膮 g膮sienice i chud膮 zyrafe:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holewkamena
5 cm debilu!!

Udost臋pnij ten post

liLiMarlenee0 co ty p********z? przeciez ja wyraznie mowie ze JA MAM krotkie nogi, wez sie naucz czytac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakosz pasztet贸w
twarogowa pokazala swoje prawdziwe oblicze. wyzwiska odpowiedzia na dobre rady:D siedzi taka ciagle na fotelu zre ta kielbase pasztetowa i narzeka na wszystkich i wszystko. bym takiej wzial i jebnal to by rozumu nabrala glupia parowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 japierdziua
ty babo ca艂 dzien siedzisz przed kompem na tym forum?? wchodze tu dzisiaj trzeci raz i za kazdym razem odpisujesz bo przejrzalam strony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Wedle tych wszystkich internetowych tabelek 85 cm to przeci臋tna d艂ugo艣膰 n贸g kobiety mierz膮cej 175 cm. Tak wi臋c kto tu jest debilem? Sama zacz臋艂a艣 si臋 powo艂ywa膰 na te tabelki, to chocia偶 b膮d藕 konsekwentna i nie wyzywaj ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakosz pasztet贸w
mowie ze siedzi caly czas na wielkim fotelu i 偶re tylko kabanosy pasztetowa kie艂base golonke i ziemniaki. siedzi tylko tyje i narzeka jak kwoczna kwoka. i gdacze jeszcze ci膮gle jak kura na grz臋dzie kokokokoko kokokoko koko koko

Udost臋pnij ten post

Nie siedze caly dzien, czasami wchodze z telefonu. No ale co mam innego robic jak mam wakacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
A idealna d艂ugo艣膰 n贸g (a wi臋c synonim d艂ugich n贸g) to wedle tabelek +4 cm dodane do przeci臋tnej d艂ugo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
smakosz pasztet贸w powinni ci bana wlepi膰 :o m贸wisz 偶e twarogowa tylko narzeka a sam powtarzasz te same, nie艣mieszne teksty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holewkamena
ale ona ma 180 wiec 5 cm r贸znicy a nie 10!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
xPaTeRx z t膮 fot膮 to trafi艂e艣 jak kul膮 w p艂ot, bo Twarogowej z postury bli偶ej do typowej modelki high-fashion ni偶 do tej korpulentnej paniusi.

Udost臋pnij ten post

Chyba musimy go po prostu ignorowac to mu sie znudzi. Pisze z dwoch nickow i ciagle te same, zenujace teksty :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to samo powiedzia艂am :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doopencja
Ok, zgodnie z tabelami brakuje jej 5 cm do przeci臋tnej d艂ugo艣ci, a do s艂ynnych ,,n贸g do samej pod艂ogi" brakuje jej jakich艣 9 cm. Jeszcze raz powt贸rz臋 - chodzi o proporcje a nie ,,such膮" d艂ugo艣膰 samych konczyn. Cho膰 na moje oko kr贸tkich n贸g nie ma, przynajmniej optycznie, bo s膮 szczuplutkie. Ja mam grube nogi przeci臋tnej d艂ugo艣ci i przez to optycznie wygl膮daj膮 na kr贸tsze od tych kr贸tszych, ale szczup艂ych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s膮 takie z艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holewkamena
5 cm debilu!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HulaHopp
a ptaszka przypadkiem nie nosisz w spodniach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roziazKadloza
pewnie w rzeczywistosci jestes sm臋tnym kurd*plem 160 cm w kapeluszu.nie masz co robic wiec ca艂ymi dniami siedzisz na necie i chcesz upokorzyc niepewne siebie,wysokie dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smakosz pasztet贸w
oho, 偶yrafa si臋 oburzy艂a :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na dowodzie mozna napisac byle co.ja mam 160 cm a napisa艂膮m 165 i ch*uj

Udost臋pnij ten post

Dobra dobra, ja serio mam 180 cm i nie widze sensu dlaczego mialabym klamac i gnoic wysokie dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czujesz sie bardziej kobieta czy bardziej facetem?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no 偶ycie 偶ycie...

Udost臋pnij ten post