Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łatwe panienki dlaczego dajecie dupy żonatym

Polecane posty

Gość gość
ooooooo, co niektórym zaczyna brakować argumentów :D

Gość gość
Właśnie mój kochanek napisał mi "dobranoc - będę o Tobie myślał przed snem". A to wszystko w łóżku obok żonki, hahaha

Gość bo to sukii
Jak inaczej nazwać puszczalską kobietę,której nawet nie przeszkadza to że facet ma żonę? Znam takich kilka niestety. Wiedzą,że facet ma żonę,czy jest z ich znajomymi,ale co tam ciągną za sobą do łóżka. Oboje siebie warci. Wina w facecie bo pot o ma żonę aby jej nie zdradzać,powinien być wierny! Ale laska która wie że ma on zonę jest żałosna. To tyle :)

Gość bo to sukii
I jak się czujecie z tym,że jesteście drugą kategorią? Że zawsze u nich będzie na pierwszym miejscu żona. Że jeżeli mają dziecko to odbieracie im w iluś procentach ojca. Bo w iluś procentach przyczyniacie się do rozpadu tego związku. Nie całkowicie,ale jednak udział bierzecie. Jak się czujecie w roli k***y? Bo jak inaczej nazwać kobietę która zmienia partnerów łóżkowych i najchętniej przeleciałaby wszystko co się rusza? k****.

Gość gość
Moim zdaniem trzeba nie mieć godności by być kimś w zastępstwie, nie pierwsza tylko druga, w ukryciu jak szczur, Jak można się godzić na coś takiego, nawet nie mówiąc o braku moralności, wpierniczaniu się w czyjeś życie rodzine. Co kolwiek mówi facet takiej naiwniaczce mówi tylko to co ona chce usłyszeć, to z tamtą kobietą ma dzieci(pisze o żonie) to ją przedstawia jako swoją kobiete to ja poprosił o ręke i na oczach najbliższych wyznawał miłość, kochanka jest przy tym NICZYM. Opowiastki o brzydkich i zaniedbanych kobietach to mit w większości rozsiewany przez właśnie te drugie, znam przypadek w sumie bliskiej mi osoby bo koleżanki z lat szkolnych. Bardzo atrakcyjna kobieta mają 1 dziecko, facet zdradzał ją z babką która pod względem atrakcyjności fizyczynej mogłaby koleżance buty czyścić :) Gdy dowiedziała się o zdradzie spakowała go ten błagał ja płakał :classic_cool: tłumaczył ze kochanka była "epizodem" niczym dla niego. Jednak koleżanka nie zamierzała już z nim być brak zaufania tego się nie da przeskoczyć, podobno tamta babka cała podniecona czekała na niego mysląc ze w końcu on zamieszka z nia i w ogóle będzie tak fajnie, ale nie on miał ja w tyłku wiec naprawdę była dla niego niczym... Przykre bo jeden facet krzywdzi dwie kobiety, z czego tylko jedna zasługuje na szacunek, szmacie szacunku okazaywać nie trzeba :)

Gość gość
ja uważam, że skoro facet szuka okazji to znaczy, że w związku musi byc cos nie tak; oczywiście powinien rozmawiać z żoną, żeby coś zmienić, ale często zamiast rozmowy wybiera kobiety na boku; nie wybielam facetów, ale z drugiej strony sama w życiu nie poszłabym do łóżka z facetem żonatym, choćby za mną na kolanach chodził i choćby żonę widywał raz w roku; poza tym, wiadomo, że skoro ją zdradził ze mną to mnie z inną zdradzi....

Gość gość
Nie wierze w coś takiego jak związek idealny bez kłótni problemów spięć, jakim człowiekiem trzeba być by wykorzystywać to jako argument do zdrady

Gość gość
Mając lat chyba 18, poznałam fajnego faceta. Starszy kilka lat, przystojny jak cholera. Zaczęliśmy się spotykać. Seks był świetny, wspólne poranki też, wyjazdy, wypady na imprezy. Po około pół roku dowiedziałam się, że ma żonę. O dziecku wiedziałam wcześniej, ale jakoś mnie to nie zdziwiło, bo mnóstwo jest takich przypadków. Nie powiem, informacji o żonie długo nie mogłam przetrawić. W końcu stwierdziła, że to nie ja ślubowałam i pół roku nie wymaże z pamięci. Spotykaliśmy się jeszcze ok 8 m-cy. To ja odeszłam. On przyjeżdżał i wydzwaniał jeszcze rok po rozstaniu. Nie ugięłam się. Wiem, że się rozwiódł.

Gość gość
kobieta z klasa, z godnoscia, niezalezna nie pozwoli sobie na takie traktowanie przez meza. Zdradzil? To teraz musi poniesc konsekwencje. Bolesne :P Jedynie kur/wa zyjaca za pieniadze swojego pana i wladcy, zeszmacona dziw/ka, nic nie warta, bedzie lac lzy i nadal pozwalac sie szmacic, zostajac z r****czem pospolitym. Bedzie go prosic o pieniadze, bedzie plakac i blagac, aby zerwal z kochanka. Bedzie sie ponizac. Gorsza szmata jest taka domowa kur/wa niz kochanka - ta ma przynajmniej wolna wole, jak jej sie znudzi kochas to go wykopie. Jestem zona, gdyby maz ,mnie zdradzil to wylecialby na leb z mojego zycia. Stac mnie na to :P

Gość gość
Osiemnastolatka która udaje dorosłą bo facet ją bzyka :) historyjka tandetna jak cholera, to że facet dzwoni nie oznacza ze kocha, być może żona go wypierniczyła i miał ochote na seks.

Gość gość
A gdzie niby pisałam o udawaniu dorosłości? Maturę miałam, pierwsze miesiące w pracy - więc własna kasa była, studia zaoczne zaczęte ... Bynajmniej nie byłam z nim dla kasy, tylko dlatego, że mi się podobał i było mi z nim względni dobrze. A chyba mniej więcej na tym to polega, prawda?

Gość gość
do tych wszystkich, ktore mowia o kochankach "druga kategoria": a wy jestescie pierwsza? no smiech na sali! zdradzaja was, oszukuja, maja za zero, nie kochaja i nie szanuja! moze dla ludzi jestescie pierwsza kategoria, dla waszych mezow na pewno nie. dla scislosci - oni nie szanuja ani zony ani kochanki, kochaja tylko siebie - egoisci

Gość gość
staram sie być obiektywna... mąż ktory zdradza,to zaden mąż,to ścierwo,chce innej d**y,powinien rozwieżć się, skoro na horyzoncie jest łatwa d*podajka,więc korzysta z oferty gdyby kobieta szanowala się,nie myslała c**ą,taki r****cz nie miałby okazji bylam wolna i kazdego śliniącego się żonatego spławialam na przedbiegach znajomy nie miałby odwagi,znają mnie od najlepszej strony,oj obawialiby się konsekwencji... jestem solidarna z kobietami i nigdy nie zrobiłabym swiństwa drugiej kobiecie,tzn zdradzanej żonie,tak juz mam i dlatego żadna nic do mnie nie miała

Gość nowłasnieEEEE
A ja wam powiem ze trzeba być mega zdesperowana kobietą zeby brać się za żonatego faceta . Tylko kobieta która nie ma za grosz klasy swiadomie rozwala czyjaś rodzinę i jeszcze się tym chwali.

Gość gość
rozwala ta,ktora ma problemy z mężem,wolny jej nie chce

Gość gość
hmm sypiać z żonatym facetem bleeee fuj fuj trzeba być d****a zeby robić takie rzeczy bleee

Gość gość
blee blee fuj fuj ... x k***s jak każdy inny

Gość gość
masz rację,to tylko k***s i o niego tylko ci chodzi tak mówi bezwstydna prostytutka,w końcu to jej i twój fach

Jestem facetem i nie znam smaku alkoholu a mam sporo lat i jest mi z tym bardzo dobrze i niestety nie zrozumiem pijących by robić się świnią. Dlaczego kobiety dają żonatym , a idzie odwrócić pytanie . Dlaczego żonaci biorą. W większości to facet jest chamem , świnią i obgadującym kobiety , gdy dostanie obgaduje , gdy nie dostanie obgaduje jeszcze gorzej . Ile kobiet musi uciekać od pijanego faceta bo zaczyna bić lub brać na siłe.Na 5 kobiet to może jedna jest zmanierowana i zla , jeżeli o faceta chodzi to na 5 facetów 3 to degeneraci lub damscy bokserzy.Są i faceci dobrzy to fakt lecz niestety jest takich stanowczo mało a niestety to wina kobiet czyli matek wychowujących chloca. Mama jak chowa dziewczynkę to od maleńkości uczy bycia być kobietą czyli sprzątanie gotowanie i dyscyplina , to uczy mama wraz z dorastaniem córki a chlopca . Pilnuje by odrobił lekcję i nauczył się zadania do szkoły no i koniec domowych zajęć dla chlopca reszt to rób co chcesz to opisane tak w skrócie .Więc mamy odpowiedz dlaczego facet to potencjalny alkoholik degenerat i mający dom żonę i dzieci w głębokim poszanowaniu , liczy się jego dobro tylko.

Gość gość
Miecz, ty naprawde jestes facetem?