Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda_E

Imię dla chłopca Luty 2014

Polecane posty

Gość gość
Pewnie, że nie ma co się przejmować opiniami innych, w końcu każdemu nie dogodzisz. Różnorodność jest potrzebna. W roczniku mojego taty pełno było Piotrów, on też jest jednym z nich :)

Gość marisza123
My zdrabniamy do Wolfi

Gość gość
Leon bardzo ładnie,mi sie podoba Cyprian ale nikomu sie nie podoba Dla corki dała bym Laura,Oliwia lub Lena Mam pytanie do was..wy juz takie szczęśliwe mamy.. miesiączki spodziewam się za 1,5 tygodnia czy możliwe ze moge już miec objawy?gazy,odbija mi sie strasznie,cześciej chodze siusiu,dziwne apetyty,nieraz ból brzucha ale doslownie przez 30s i koniec robiłam test,ale wyszedl dziwnie.. kontrolna kreska normlanie a ta druga pozioma ciągnąca się przez cały test..

Gość gość
dziwne apetyty w 4-5 tyg ciąży?? Nie sądze, tego sobie nie wmawiaj. Powtórz test, albo idź na bete.

Gość gość
Właśnie sobie nic nie wmawiam,nie planuje dziecka,nie jestem staraczką,ale jak się dowiem,że tak to tylko sie cieszyc

Gość gość
ja nie miałam takich objawów. poczekaj spokojnie. Najwczesniej test wykazuje chyba 6-dniową ciążę. Może to jakaś infekcja jelitowa?? Mnie też podoba się Leon. Cyprian też ładne. Mikołaj- oklepane.Olaf- może być. Wolfgang- bardzo oryginalne. Ostatnji modny stał się Witek.

Gość Alizjana 78
Witam,ja mam termin na 10 lutego. Od wielu lat czekałam na chłopca jednak zawsze wychodziła dziewczynka,tym razem nam się udało. Miał być Mateusz,ale teraz nie wiem czy tak zostanie,mój mąż ostatnio stwierdził,że przejadł się już tym imieniem ;)

Gość gość
My też zawsze myśleliśmy, ze jak będziemy mieć chłopca to będzie Bartek. Podobało nam się ale wśród znajomych i u córki w przedszkolu same Bartusie. Stwierdziliśmy, że będziemy szukać raczej w imionach mało popularnych. Będących w drugiej 50 popularności. I dostał imię Olaf. Obecnie ma 7 lat i widzę, że staje się ono popularne, czytając oczywiście na kafe, bo w naszej okolicy jest jeden.

Gość tez rodze w lutym
Leon ślicznie, mam siostrzeńca z czerwca tego roku o tym imieniu. U nas bedzie Borys :-)

Gość gość
A my mamy Tomka i jestem bardzo zadowolona z tego imienia! Imie Leon podoba mi sie,szczególnie zdrobnienie Leoś,ale nie wiem czy dalabym tak synowi. Olafy,Antki czy Franki do mnie nie przemawiają. Tak jak zresztą i Lenki,Nikole,Julki.. Kiedyś te imiona mi sie podobaly a ze teraz ich jak psow to mi mega zbrzydly..

Gość gość
U bliższych znajomych są 2 zuzie, 3 maje, Julka, kacper, nikola, oliwia,

Gość gość
mam termin na 7 stycznia bedzie Artur lub Kajetan

Gość gość
Proponuję Artur, Kajetan ładnie ale pomyśl jak dziecko będzie się z nim czuło.

Gość gość
Do tej wyżej sama sobie zaprzeczasz,piszesz ze imie ladne..to dlaczego dziecko mialoby sie z nim źle czuc?

Gość gość
a jak ma się czuć? imię jak każde inne. Normalne imiona. Zresztą nie pytam się czy Wam się podoba tylko odpisuję autorce. A imie Leon tez ładne.

Gość gość
Ja mam na marca i Nasz synek bedzie mial na imie Natan <3

Gość gość
Ja mam termin za dwa tygodnie. Mąż ma wybrać imię, ja wybrałam dla pierwszego syna Filip. Teraz będziemy mieć drugiego i mąż ma problem czy ma to być Dominik, Igor czy Dawid. Dodam, że wszyscy w rodzinie krytykują Dominika, ale na szczęście nam to nie przeszkadza. Gdybym ja wybierała imię to w moich propozycjach znalazłby się Leon. A Wam które się podoba?

Gość gość
Filip ładnie natomiast ani Dominik ani Igor ani Dawid mi się nie podoba i na pewno nigdy nie nazwałabym tak dziecka

Gość gość
My mamy bardzo męską rodzinę. W najbliższej rodzinie mamy już Antka, Marcina, Kamila, Michała, Gabrysia, Maćka, Adasia, Pawła, Kamila, Mikołaja, Adriana, Kacpra, Piotrusia, a to tylko imiona dzieci do 4 lat;) Nie chcemy powtarzać imion dlatego mąż szukał w mniej popularnych, stąd właśnie propozycja Dawida, Dominika czy Igora.

Gość gość
Nigdy w życiu nie nazwałabym syna Luty :(

Gość gość
mój synek ma na imię Tymoteusz, mało popularne i bardzo ładne.

Gość barwka 30
Co prawda nie ma pewnosci czy bedzie chlopiec czy dziewczynka ale na wszelki trzeva bylo ustalic jakie kto bedzie nosil imie. Dziewczynka to Maja,Katarzyna a chlopiec Maciej,Rafal. Drugie imiona po chrzestnych. Termin na 12 luty :):)

Gość Inkasi
Witam. Mi z koleji bardzo podoba sie imie Piiotr Paweł Konrad Damian:) Ja osobiście mam problem z wybraniem imiona dla mojego przyszłego synka :D Mam już Amelie choć miała byc Anastazja , ale dla dzewczynek jest ffajny wybór imion... Emilia Anastazja Julia Lena Nina Oliwia Weronika Wiktoria .... Również polecam .

Gość mamaWL
Jeszcze raz zapraszam serdecznie do licytacji http ://allegro.pl/ubranka-dla-dziewczynki-hm-rozm-56-62-i3859742445.html Należy skopiować link i zlikwidować spację po słowie http Polecam gorąco Ostatnie godziny licytacji

Gość byla pm
a mi sie podoba imie Mieszko, Leon, Ryszard, Kordian, Krystian,Miłosz

Gość gość
Też mam termin na luty rozważam dwa imiona Leon lub Jeremi . Które ładniejsze ??

Gość gość
Mnie się bardzo podoba imię Krzysztof (Krzysiu, Krzysiek, Krzychu). Jakoś bardzo mało popularne ostatnio, nie wiem czemu. Wg mnie imię powinno ładnie korespondować z nazwiskiem, wiele osób w ogóle nie bierze tego pod uwagę. Takie Nadie czy Nikole ładnie brzmią, ale już Nikola Wróbel, czy Nadia Kowalska brzmią co najmniej śmiesznie.

Gość gość
dla mnie Nadia Kowalska brzmi ok tak samo jak Natalia Kowalska a co do nazwiska Wróbel to brzmi smiesznie bo nazwisko jest :smieszne: Zofia Wróbel jak dla tak samo jak Nikola Wróbel:). ..... Jakbym miala wybierac pomiedzy Jerenim a Leonem to wybralabym Leon, maly Leoś, Leo

Gość gość
Łukasz