Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób mających dzieci i jednopokojowe mieszkanko

Polecane posty

Gość gość

1. Mamy dwoje dzieci. Bliźniaki, syn i córka mają po 17 lat. 2. Mamy jednopokojowe mieszkanie 3. Córka ma wadę wymowy 4. Syn jest trochę leworęczny 5. Uczą się na samych dopuszczających i dostatecznych 6. Dzięki Bogu z powodu niżu demograficznego udało im się dostać do ogólniaka, bo z tymi kiepskimi wynikami w gimnazjum i ocenami to pewnie by się nigdzie nie dostali. 7. I oboje pytają się mnie dlaczego nie mają swoich pokoi. Więc do setna ja im mówię by z tymi tekstami poszli do tatusia a nie do mnie bo ja musiałam wychowywać dzieci i nie mogłam pracować. Mąż mi wypomina że nigdy nie poszłam do pracy, że on zarabia 2 tysiące a ja wydaje pieniądze na swoje papierosy, że nie potrafię nawet obiadu ugotować itp. Jestem wkurzona. Raz odcięli prąd to prawie doszło do bijatyki między mną a mężem bo nie zapłaciłam rachunków. Córka jeszcze by chciała na logopedę pieniądze, syn na podręczniki. Jestem wkurzona oto wszystko. Tylko daj, daj i daj.

Gość gość
prowo prowo nie podnoscie dziewczyny nawet tego tematu bo szkoda czasu i dasz satysfakcję autorce.

Gość gość
Niezla rodzinka. Tak btw po co piszesz ze twoj syn jest leworeczny? Co to ma do tematu?

Gość gość
oczywiście że to prowokacja!!!!!

Gość gość
buuhahahaha

Gość mua123456
mam takie pytanie, o co chodzi ze to prowokacja - jestem tu od nie dawna, i zupełnie niewiem ... ?

Gość gość
Prowo! Pozwol ze ocenie: -10/10

Gość gość
Chciałbym mieć takie problemy. Serio.

Gość gość
Hahahahahaha

Gość gość
Prowokacja - tzn., że ktoś sobie zmyśla i zakłada jakiś wymyślony temat w sobie tylko wiadomym celu.

Gość gość
jeżeli to jest prawda ,a gdzieś na pewno żyją tacy ludzie .bo ja nawet takich znałam to totalne gówno to jest ,nie życie jak można mieć dorosłe prawie dzieci i mieć jeden pokój ,nie porozumienie ,ogólnie dla mnie dziwne też jest że ludzie którzy mają po 50 lat wynajmują mieszkania ,tułają się po obcych kątach ,może gdzieś w innych krajach są takie zwyczaje ale nie nas w Polsce u nas kupują swoje ,na kredyt ale wiadomo kredyt trzeba zapracować więc ludzie pracują to porażka w tym wieku mieć 1 pokój z dziećmi albo wynajmować w późnym wieku .

Gość gość
Fajne prowo... "TROCHĘ leworęczny".. 17 latka z wadą wymowy teraz chce logopedę.. 17 latkowie TERAZ dopominają się o pokoje.. hahahahaha logopedę się załatwia małym dzieciom dzieci o pokoje pytają się, jak maję kilka lat.. potem odpuszczają no i..sorry.. ale przez 17 lat się dzieci nie wychowuje.. jak poszły do szkołyk trzeba było iść do pracy! fajne prowo hahahahaha