Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mi nimi 32

Małżeństwo bez seksu

Polecane posty

Gość gość
mozliwe ze ma ,bo jak pisalam to juz grubo ponad rok, ja kdo niczego nie dochodzi, nawet nie ma pocalunku

Gość placer
To ja mam odwrotnie, ochotę na seks mam prawie zawsze, z chłopakiem mieszkamy kawałek od siebie, oboje pracujemy i nie mamy czasu, żeby się codziennie widywać i uprawiać seks, byłabym zadowolona i zaspokojona mając go przy sobie na co dzień :) a tak radź sobie człowieku samemu :(

Gość Mi nimi 32
No i tu sie mylisz bo uczucia sa. Ja nie jestem zwolennikiem bycia na sile wiec podejrzewam ze gdyby tych uczuc nie bylo nie bylibyśmy razem

Gość gość
no ale ja jestem troche oziebla, wiec mi nie przeszkadza ta sytuacja. A on nie wiem co robi.

Gość gość
nie sadze, zeby moj zwiazek sie rozpadl. raczej maz znajdzie kochanke na boku, ale stabilizacji, porozumienia intelektualnego, wspolnego dorobku no i dobrostanu dzieci nie przekresli. pewnie nie wierzycie, ale u nas NAPRAWDE wszystko jest bardzo fajnie. wszystko oprocz seksu. spedzamy razem czas, wychodzimy, smiejemy sie, ogladamy filmy, czasem sie przytulimy, gotujemy raze i razem podrozujemy. godzinami mozemy dyskutowac o wszystkim. ufam mu, wierze w niego i go wspieram. tylko mnie nie pociaga.

Gość gość
a jakie to uczucia sa? Jak bliskosci czulosci i sexu nie ma?

Gość gość
nie sadze, zeby moj zwiazek sie rozpadl. raczej maz znajdzie kochanke na boku, ale stabilizacji, porozumienia intelektualnego, wspolnego dorobku no i dobrostanu dzieci nie przekresli. pewnie nie wierzycie, ale u nas NAPRAWDE wszystko jest bardzo fajnie. wszystko oprocz seksu. spedzamy razem czas, wychodzimy, smiejemy sie, ogladamy filmy, czasem sie przytulimy, gotujemy raze i razem podrozujemy. godzinami mozemy dyskutowac o wszystkim. ufam mu, wierze w niego i go wspieram. tylko mnie nie pociaga.***************************************************************************************************************************************** tom wszystko twój maz dostanie tez od kochanki plus uczucie i sex i po tobie

Gość gość
jakie uczucia? u mnie sympatia, czasem podziw, szacunek, czasem rozczulenie. gdyby zachorowal, oddalabym mu nerke.

Gość gość
to my juz wszystko osobno robimy, prawie. .. nawet juz malo gadamy, wieczorem kazdy w swoja strone i tyle.

Gość gość
te uczucia to przyjaźn ale nie miłość jak się kocha to naturalne że pragnie się bliskości, wasi mężowie są dla was przyjacółmi przede wszystkim

Gość gość
nie sadze, zeby to wszystko dostal od kochanki. nie tak latwo, wbrew pozorom, znalezc idealnego kompana do rozmow, ktory podzielalby swiatopoglad, wspole pasje. poza tym dzieci. od kochanki moze dostac seks i namietnosc. moze nawet milosc. ale on kocha mnie, wiec to bylaby milosc jednosrtonna

Gość gość
i jestesmy 18 lat po slubie, a;e ani ja ani on nie chcemy sie rozwodzic.

Gość gość
A JAK WAZNY JEST SEX???????????????wazniejszy od atabilziacji zyciowej?

Gość gość
my jestesmy 9 lat po slubie

Gość Mi nimi 32
No wlasnie my wszystko robimy razem. Uwibiamy teatr, razem gramy w tenisa, non stop gdzies wyjezdzamy bo kochamy podroze. A jezeli chodzi o czulosc to sa buziaki, jak idziemy ulica to za reke.

Gość gość
czy ta co nie gada nawet z mezem ma na imie Dorota?????????

Gość gość
a czmu sie pytasz o imie?

Gość placer
jesteście jak dobrzy przyjaciele a nie para (małżeństwo), o tylko seks różni jedno od drugiego, nie licz na to, że nie ma albo nie będzie miał kochanki bo każdy ma swoje potrzeby, może istnieć seks bez miłości ale miłość bez seksu nie...

Gość mezczyzna1983
przeceniasz swojego męża w końcu potrzeba bliskości i czułości wygra, kwestia czasu, pokocha inną i dostanie to czego każdy mężczyzna pragnie

Gość gość
tzn ze jednak sex wygrywa ze stabilizacja wg was?

Gość Mi nimi 32
My np duzo razem przeszlismy, smierc bliskich osob, podejrzenie jego choroby... tylko ten seks.... a raczej moj totalny brak zainteresowania pod wzgledem fizycznym

Gość gość
pytam bo znam jedno takie małżeństwo i które zyje razem ale jak obcy ludzie i zona ma na imie Dorota, ona nic mu nie daje ale rozwiesc sie nie chce, szantazem go trzyma

Gość gość
ok, jesli pokocha inna, nie bede oponowac przed rozwodem. pracuje, zarabiam, alimenty dostalabym uczciwe. tylko po prostu nie wydaje mi sie to realne. zeby dla seksu przewracac do gory nogami cale zycie. i pozbawiac sie swietnej jego towarzyszki

Gość gość
a jakim szantażem go trzyma?

Gość gość
miłość i seks zdecydowanie wygra z przyjaźnią, stabilizacją i przyzwyczajeniem które ty ofiarujesz niestety ale to bardzo prawdopodobne

Gość Mi nimi 32
Ale ja np nie rwe sobie wlosow z glowy jezeli kogos ma... tylko zaznaczylam mu ze ma mi o tym nie mówić i nigdy ale to nigdy na e przyprowadzac do mojego domu

Gość gość
ale u nas milosc jest. tzn. u mojego meza jest taka milosc pelna, on mnie fizycznie pragnie i to bardzo

Gość mezczyzna1983
nie bądź naiwna ile kobiet jest zostawianych przez brak seksu, w końcu i ciebie to czeka, mężczyzna musi mieć seks to leży w naszej naturze i tyle.

Gość gość
a ja bym go zabila jakbym sie dowiedziala ze kogos ma, niech zdycha bez sexu (prawie 2 lata) jak ze mna nie lubi i go nie pociagam

Gość gość
bardzo podłym szantazem :O a on na nia patrzec nie moze i kocha od lat inna i jaki sens ma taki zwiazek :o