Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona20

czy mogę być w ciazy

Polecane posty

Gość przestraszona20

no więc jak wyżej w skrócie opisze całą sytułacje. jakieś ponad 2 tyg temu odbyłam stosunek z męzczyzna dla jasnośći byl to stosunek przerywany bez zadnego zabezpieczenia . dodam do tego ze mialam wtedy jeszcze okres to była końcówka , po 2 dniach od tego zdarzenia się skończył. skad moje obawy ?? no więc jestem bardzo rozdrazniona i nadpobudliwa ciagle mam jakies napady histeri łatwo mnie wyprowadzić z równowagi , mój brzuch jak dotad był płaski w miare ale przez te kilkanaście dni się zmienił jest wybrzuszony ze tak to ujme w kształcie jajka . nie wiem co jest grane . robiłam test i wyszedl negatywnie no ale wiadomo jak to z testami nie sa skuteczne po tak szybkim czasie. wiem wiem ze powinnam się udac do ginekologa ale to bedzie moja dopiero pierwsza wizyta i bardzo sie denerwuje . czy ktoraś z was tak miała jak ja ?? czy jest możliwe zajscie w ciąze podczas okresu ? rozmawialam z ginem przez tel i powiedzial ze jest duże prawdopodobieństwo ze mozna zajsc no ale wiadomo trzeba sie przebadac. planuje isc dopiero za jakies 2 tyg wiec do tego czasu chyba zwariuje :( niech mi ktos cos doradzi pomoże :( Niby okres mam dostac dopiero za jakiś tydzien ale jak patrze na moj brzuch to mnie on przeraza !!!

Gość gość
po pierwsze- trzeba sie było zabezpieczyc, a po drugie- 2 tygodnie po domniemanym zapłodnieniu nie ma sie takich obajwów, o powiekszeniu brzucha juz nawet nie wspominając