Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatKam

Wózki Bebetto luca Bebe beni igo Passo

Polecane posty

Gość NatKam

Witajcie, zastanawiam się nad kupnem wózka dla dzidzi (poród na początku stycznia 2014). Im dłużej zagłębiam w temat, tym więcej mam dylematów, więc liczę na Waszą pomoc ;) Zastanawiam się nad: 1. Bebetto Luca (niepokoi mnie jednak dosyć krótka i wąska gondola) 2. Bebe beni Igo (wydaje się ciekawym modelem pod wieloma względami, ale nigdzie nie ma opinii o nim) 3. Passo (ciekawy, bardzo atrakcyjny cenowo, ale dosyć ciężki) Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie powyższych wózków? Pomóżcie :)

Gość gość
Ja mam luca,drugi raz bym nie kupila. 1.trafilo mi sie dlugie dziecko,w 4 miesiacu juz jezdzilo w spacerowce(nie moglo swobodnie sie rozciagnac i na boki rozlozyc nozek,tak w pozycji zabki,jak spalo 2.cholery dostaje ze spacerowka,wkladka sie zsuwa,ktos napisal by rzepy wszyc, ale po cholere kupowalam wozek by robic w nim poprawki? Dziecko w pozycji pollezacej lezy przekrzywione bo zjezdza tylkiem razem z wkladka. Bez wkladki za twardo a kocyka nie ma o co zaczepic. Na siedzaco jeszcze nie moze.na lezaco sie buntuje. 3.regulacja oparcia lubi sie zacinac,nie mozna delikatnie opuscic jak dziecko zasnie,cos strzela i budzi dziecko. Znalazlam w necie kilka podobnych opinii. Wiec to nie tylko moje negatywne odczucia. 4.ostatnio przy wietrznej pogodzie zauwazylam,ze wiatr unosi "klapke"okienka z tylu w budzie. Nie ma zadnego rzepa,ktory by przytrzymal i dziecku wieje po glowce. Ale to tylko przy mocnych wiatrach.

Gość latynooska33
Tak się składa że znam marki nie osobiście ale akurat pracowałam przed urodzeniem ćóreczki w sklepiku z akcesoriami dla dzieci...w tym wózków:) no i poniekąd na eksperta trafiło...też sie długo zastanawiałam i chyba moja praca nie ułatwiła mi wyboru ale w końcu zdecydowałam się na Jane Muum bo jest nie tylko bezpieczny ale i bardzo praktyczny. Waga też lekka a to dla mnie było istotne. Ja ci polecam zobacz Muum'a . Też się wahałąm ale dziś wiem żę zrobiłam dobrze

Gość gość
Luca ma przede wszystkim tandetne kolory. nie mowie o bezach itp ale o tych rozach, fioletach, blekitach. takie tanie, majtkowe.