Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Ja jutro i pojutrze mam wolne :-) corci jest u babci dzis na nocke (jak to ona mowi) wiec jutro nie zaprowadzam jej do przedszkola to sie wyspie :-) potem mam gosci moje znajome wpadaja na wieczorne plotki ;-)

kasiula - ty to taka gosposia widze. ja tak nialam w tamtym roku salatki kiszenie piklowanie kompoty dzemy itp. w tym roku nic nie robilam bo piwnica jeszcze pelna. przepraszam za literowki ale neta mam w komorce i jak szybko pisze to tak jakos wuchodzo:-)

Ja kupilam dzis luteine. Bez recepty dostalam na szczescie bo podobno w razie jakby byla ciaza to nie powinno sie odstawiac g***townie. Coprawda lekarz w tym cyklu raczej na ciaze szans nie dawal. Ale w razie czego juz mam. :-). Test owulacyjny pokazywal 2 krechy wiec jakas malutka nadzieja zawsze jest

Gość zdolowana zona
Pol roku staran i nic ale to mnie nie martwi. Ostatnio robie cytologie s lekarz oooo jest nadzerka kierujemy na dalsze badania: usg pochwowe, kleooptyka a na koncu pobranie wycinka i 2 tyg. Stresu bo na skierowaniu podejrzenie dysplazji szyjki macicy. Okazuje sie jednak, ze mam jakiegos aniola stroza i biopsja wykazala brak komorek rakowych. Lekarz nie wiele czekajac mowi : to co tniemy ja odrazu . Miala byc mala wyszla wielkosci złotówki. 4 tyg bez sexu i zwolnienie ok. Mija dzis 9 dzien od zabiegu a ja coraz mocniej plamie. Stresuje sie cholernie bo w piatek musze wyjechac a co zrobie jak dostane krwotoku ??? Marze o dziecku strasznie i boje sie ze moze nie jest mi one dane.

Tez mam nadzerke ale mam juz ja kupe lat jeszcze przed ciaza. Jednak nie musze nic z nia robic wiec zapewne jest mniej rozwinieta. Sprawdzalam to u 3 lekarzy. U ciebie ta nadzerka wyszla tak nagle? Robilas badania przynajmniej co rok?

Gość zdolowana zona
Nie wlasnie nie robilam i teraz sama sobie jestem winna. Boje sie tego wyjazdu bo lekarznkazal mi lerzec. A co do dziecka to juz mi sie po nocach ono sni tak mi na nim zalezy.

Gość sliwkawkopmpocie
czesc dziewczyny, jest tu ktoś? Ja melduję się z kawą :D

Gość kasiula1234
Cześć śliwka, jestem :) Melduję się ze śniadankiem...

Gość sliwkawkopmpocie
kasiula1234 jak samopoczucie?

Gość kasiula1234
W porządku, dziękuję:) 31 dc, @ nie ma nadal :) Mam dzisiaj wolne...pranie włączyłam, aronie wyjęłam z zamrażarki i czekam aż trochę dojdą do siebie.Tak mi się nie chce robić tego soku, ale cóż...później nie będzie kiedy. A co u Ciebie?

Gość zdolowana zona
Hej dziewczyny. Milo sie czyta wasze posty. Milego dnia zycze

Gość sliwkawkopmpocie
a ja chyba noge skrecilam.... Byłam na budowie i poslizgnelam sie na mokrej trawie....

Gość kasiula1234
o kurcze śliwka !!! A puchnie noga?

Gość sliwkawkopmpocie
jeszcze nie ale to dopiero 10 minut minelo. A wlasnie sobie uswiadomilam ze od tygodnia nog nie golilam i jak ja pojade na izbe?

Gość kasiula1234
śliwka hehehehhe....dobre :P jakby co zdążysz ogolić :)

Gość sliwkawkopmpocie
jesli pojade to najwczesniej popoludniu, jak maz bedzie bo nie ma mnie kto zawiezc. Na razie siedzie i smieje sie sama z siebie. Noga nie puchnie ale boli...

Gość kasiula1234
może okłady sobie zrób?

Czesc dziewczyny! Jak samopoczucie? Sliwka widze ze od rana przeboje u ciebie. Zrob oklad z altacetu jezeli masz. Oby nic powaznego

Gość sliwkawkopmpocie
chyba nie bedzie tak zle. Mam pelny zakres ruchow stopą. Trochę boli, ale ma prawo bolec. Jak to moj tato mowi - zlego licho nie wezmie :)

czesc dziewczyny. sliwka- gdzie ty od rana po rosie chadzasz. jak rusalka hihi. jak noga ruszasz to spoko zwichnieta nie jest. oklad z altacetu i juz. ja dzisiaj dluzej pospalam. dopiero kawe pije. potem rowerkiem na zakupki. i musze spakowac sie na jutro. u mnie okres sie rozkreca.

Gość sliwkawkopmpocie
na budowie byłam - drzwi wejsciowe przyjechały :D To chyba z tego szczescia sie wywróciłam. Nadal nie puchnie, wiec tylko stłuczona....

Gość kasiakasia86
Cześć wszystkim u mnie sprawa wyjaśniana dostałam @ :-(

Gość kasiula1234
Kasia...przykro mi :(

Kasia sciskam mocno. Wiem jak to jest sie zawiesc kolejny raz. Niby zawsze zdajemy sobie sprawe ze @ moze przyjsc ale zawod jest... Nastepnym razem uda sie napewno

Gość Eyeque
Rozpisałam się, ale kafe bierze moją treść za spam :) Za cholerę nie mogę dodać wiadomości, którą wcześniej napisałam. Mówię Wam zatem tylko: cześć :)

Gość Jona2
a ja już chciałam pytać, czy chodzi o TEST... ;)