Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gosciowa wlasnie o to samo mialam pytac. Skad takie wrazenie??? Eyeque wiem cos o tym... Dzisiaj do mnie do pacy przyszla kolezanka ze zwolnieniem kolejnym. Termin ma na grudnoa i opowiadala o imieniu, o wozku. Ja sie oczywiscie jakos tam ciesze razem z nia ale po kazdej jej wizycue jest mi jakos rlstrasznie przykro :-( Wogole dziewczyny chyba zaczynamy podlamywac sie co??? Wzielam juz dzis pierwsza tab clo. Narazie ok. Zobaczymy po kolejnych...

eye- myslisz ze nie pisalam dzwonolam ale ona nigdy czasu nie ma. jej maz (miga sie od domowych obowiazkow i zajmowaniem sie dziecmi)nigdy go w domu nie ma. ona pracuje do 16-tej zanim odbieze ze zlobka i przedszkola dzieci dojda do domu obiad i takie tam to te mniejsze spi. to ona juz nie wyjdzie bo meza nie ma jej w domu. echhh szkoda gadac. trudno posmuce sie i poplacze do poduszki.

moja siostra to mi nie piwiedziala od razu ze jest w ciazy wiedziala ze sie wkurze albo poplacze bo wie ze sie staramy i nic nie wychodzi.

Gość Eyeque
MałaNadzieja - no właśnie. Przedwczoraj dowiedziałam się, że przedszkolanka mojego syna poszła na zwolnienie, bo jest w ciąży. I cieszę się, bo to bardzo fajna dziewczyna, od razu ją polubiłam. Ale jednocześnie pomyślałam sobie, że ech, jak ja cieszyłam się z ciąży, to w życiu nie pomyślałabym, że ona, która jeszcze wtedy w ciąży nie była, urodzi szybciej. A ja nie urodzę tego dziecka. --- Chyba faktycznie się jakoś podłamujemy. Trzeba coś z tym zrobić. Proponuję zabawę. Piszemy dziesięć rzeczy o sobie. Każda, co tylko chce, bez wymagań - ja np. wolę lekkie tematy. Zaczynam zatem :): 1. Mam 27 lat 2. Jestem wysoka i chuda. 3. Mam okropnie płaską d**ę :P 4. Ostatnio obcięłam sobie sama włosy. Wkurzały mnie suche końcówki, więc je uciachałam dwoma r*****i. I wyszło ładnie :) 5. Jestem nerwuską, ale też mam wielkie poczucie humoru. 6. Lubię piwo. Nie przepadam specjalnie za winem, nie lubię szampana. Ale piwo jest ok :) 7. Przepięknie rysuję i mam ładne pismo. 8. Nie lubię filmów romantycznych. Wkurzają mnie, są koszmarnie przewidywalne i przez to nudne. Uwielbiam dramaty i kocham Meryl Streep. 9. Kiedyś byłam straszną pedantką. Teraz wystarczy mi po prostu porządek :P 10. Mam obsesję na punkcie zamykania drzwi. Myślę, że podchodzi to pod nerwicę natręctw, bo liczę w trakcie ciągnięcia za klamkę. I kiedy mojego męża nie ma (przy nim się odrobinę kontroluję) potrafię sprawdzać, czy drzwi są zamknięte nawet 15 razy. Boże, jakie to głupie, widząc tę liczbę uświadomiłam to sobie:P. --- Czekam na Was. Rozruszajmy atmosferę, bo nam się niedługo bzykać nie bedzie chciało nawet. A przecież zachodzimy w ciąże do końca roku :)

Gość Eyeque
Agnes - ale w sumie jednak trochę ją rozumiem. To jej maż daje, wybacz, d**y. Dawno tak jest, że on taki "migający"?

Gość Eyeque
Ej, ta kafeteria to ma jakieś brudne myśli. W punkcie czwartym miało być r.u.c.h.a.m.i - bez podtekstów :p

eye jestes super :-) fajny pomysl wpisuje sie i ja: 1.jest wysoka i kiedys bylam chuda wyszlam za maz i przytylam z 15kg w ciagu 4lat. maz mowi ze mu to nie przeszkada ze lubi cialko ale ja sie zaczynam zle czuc. 2. jak noge wylecze zaczne sie odchudzac chociaz pare kg. 3. zawsze mialam krotkie wlosy postanowilam je wkoncu zapuscic chociaz sa strasznie cieniutkie 4. 22pazdzernika koncze 34lata i czuje sie troche stara przy mezu 27latku:-( 5. odkad pamietam panicznie boje sie pajakow - araknofobia 6. uwielbiam piwo. lubie wino i czasami szampana ale tylko lampke wiecej nie. piwo to moje paliwo hihihihi 7. uwielbiam slodycze a najbardziej ptasie mleczko 8. duzo ogladam tv wszystko co sie da czasami gram na ps3 albo czytam ksiazke 9. lubie gotowac chociaz nie zawsze mi to wychodzi i maz marudzi i nie je 10. straszny ze mnie nerwus i panikara i wtedy placze.

Ok. No wiec ja. Ale troche zasugieruje sie punktami Eye 1 mam 26 LAT 2 jestem straszna choleryczka 3 szybko wyszlam za maz (mialam 20lat) i czasami w nerwach mowie ze duuuzo za szybko ;-) 4 czasami mam problemy z nawiazywaniem nowych kontaktow. Co mi sie strasznie w sobie nie podoba 5 spedzilam prawie 3lata w irlandii . Tam urodzilam corke i czesto zaluje ze wrocilimy 6 podobno pptrafie byc okropnie wredna 7 uwielbiam fioletowy kolor 8 mam troszke dziwne imie ktorego nie lubie 9 mam 4 wspaniale przyjaciolki z ktorymi lubie sie czasami porzadnie upic 10 no i tez lubie piwo :-)

eye - on zawsze taki byl migal sie tylko imprezy mu w glowie albo w garazu ciagle siedzi. nigdy go nie lubilam.

Gość Eyeque
Hehehe, dziękuję:). Zobacz, ja czytając o Tobie, już się usmiechnęłam, Ty uznałaś, że jestem fajna, czyli pewnie też poprawił Ci się humor. Dobrze nam idzie :) --- A teraz małe odniesienie - nie unikniemy tego, po co się oszukiwać :p --- Ty masz młodszego męża, mój jest niższy ode mnie o 2 cm :). I tez koszmarnie boję się pająków :). I much, to mój mały sekret :). Punt 9 u Ciebie mnie rozbawił niesamowicie :). Świetnie to zabrzmiało, buhehehe:):)

Gość Eyeque
MałaNadzieja - przyłączam się do Agnes, teraz musisz nam podać swoje imię! :) Albo chociaż drugie, jeśli pierwsze jest tak oryginalne, że miałoby kogoś naprowadzić. --- Ja mam na imię Magdalena. Eye wzięło się od suplementu diety:P

Gość Eyeque
MałaNadzieja - świetne podsumowanie, aż się zaśmiałam (i teraz Agnes nie czytaj) - popijając moje pyszne piwo :P

Gość Eyeque
MałaNadzieja, zaciekawił mnie punkt 6 - w jakich sytuacjach podobno jesteś wredna:)?

eye- much sie boisz hmmm ja kiedys cmy sie balam. zapomnialam napisac ze mam psa mial byc labrador ale jakus nieszaniec jest kojot sie wabi

KLAUDYNA. to moje (pierwsze) imie. Moze nie jest az tak oryginalne ale od podstawowki musze odpowiadac na pytania typu " a to jest inne imie niz klaudia??? A czy to naprawde twoje imie" ( NIE, NA NIBY)- moja odpowiedz. Eye smacznego :-) tez bym spila

Ja nie uwazam siebie za wredna :-) ale tak mi czasami moje przyjaciolki mowia. A juz tymbardziej jak cos spije. Nie wiem w sumie. Ja tego nie zauwazam . Chodzi chyba niby wredne odpowiedzi. Moze czasami jestem opryskliwa... Ale czy wredna..

Gość Eyeque
Agnes - ale podobny chociaż trochę do labradora? :).Bardzo lubię psy, ale nie lubię ich sierści - więc ostatecznie nie mam. Ale w dzieciństwie miałam wyjątkowego :). --- MałaNadzieja, Klaudyna faktycznie brzmi oryginalnie, ale całkiem ładnie. Podoba mi się. I wcale bym się nie przejmowała tymi pytaniami. Czasem "bywam" nauczycielką i jedna moja uczennica ma na imię Inez. Raz tylko spytałam, czy dobrze wymawiam. I choć ona pewnie takich pytań słyszy mnóstwo, to nie wie, że mimo mojego pytania, jej imię też brzmi jak dla mnie bardzo ciepło:)

Klaudyna no to rzeczywiscie oryginalnie. ja mojego nie musze pisac bo wiadome jest:-). to co kolejne punkty: 11. mieszkam w malym miescie na pomorzu 12. mam 6rodzenstwa (3siostry,3braci) 13. uwielbiam robic zakupy zarowno spozywke jak ciuszki butki(to juz mam bzika)chociaz nie mam duzo par bo duzo sa na obcasie a ja nie nosze takich 14. od 3lat nie pracuje maz zarabia na nas ja wydaje kase hihi 15. lubie grac w rozne gry ale musze wygrywac bo inaxzej jak dziecko rozwalam w zlosci gre:-).

Tak wiem. Teraz juz mi to tak nie przeszkadza jak kiedys. Jako dziecko strasznie wkurzaly mnie te pytania. Teraz juz to rozmumiem. Ale wlasnie czesto u siebie w pracy jak klient spojrzy na identyfikator to czyta na glos i mowi: klaudyna? A to jest takie imie? Naprawde pani sie tak nazywa ??? Nie no.. Tak sobie tylko zawiesilam ten identyfikator

malanadzieja jesli to cie troszke uspokoi to mi sie baardzo podoba twoje imie. i musze ci powiedziec ze pierwszy raz takie imie slysze.

No ok 11 mam 4rodzenstwa (3 SIOSTRY I 1 BRAT) 12 mieszkam w malej miejscowosci na pomorzu ;-);-);-) 13 mam krolika 14 nie lubie swojej pracy 15 jestem leniuchem...ale tylko troche;-)

malanadzieja - jeszcze sie okaze ze mieszkamy blisko siebie i bedziemy mogly sie spotkac na piwo hehe

malanadzieja - jeszcze sie okaze ze mieszkamy blisko siebie i bedziemy mogly sie spotkac na piwo hehe