Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość toluś
ale wiecie co mnie zastanawia? że niby teraz niepłodność jest choroba cywilizacyjną, wszędzie czytam,że już co 5 para ma problem z poczeciem a gdzie się nie rozejrze tam kobiety w ciaży i z małymi dziećmi...szczególnie widać to wiosną i latem, bez kurtek. to o co tu chodzi?

Gość gościówa 22
agnes- my mamy jutro 2 rocznicę ślubu :-) ehhh chciałabym już testować jutro może by wyszła mega niespodzianka dla męża ale jeszcze tydzień za szybko :) Nie chcę zapeszać ale mam przeczucie , że się udało ;-D Witamy nową koleżankę :-) z nami uda ci się zajść w ciążę do końca roku, bo jak to ktoś napisał - TO SZCZĘŚLIWY TOPIK :-p Ja w końcu mam czas teraz na seriale - córa śpi, a mąż jeszcze pracuje

Gość joanne84
toluś - dokładnie: Szczecin :)

Gość toluś
rozumiem Cie, ja już bym owszem chciała mieć dziecko, ale jakiegoś takiego mocnego parcia nie mam a mimo to dziwnie się czuję patrząc na ciężarne (to może nie zazdrość tylko takie głupie uczucie, ze one mogą a ja nie...). więc tym bardziej rozumiem co czuje kobieta, która dziecka pragnie tak bardzo, ze o niczym innym nie myśli...to trudne

Gość joanne84
hejka gościówa22, wierzę w to, ze wszystkim nam się uda, z tego co wyczytałam, to jedna szczęściarka już jest :)

Gość toluś
gościowa trzymamy kciuki żeby Twoje przeczucie się sprawdzilo:)

Gość toluś
ja tylko żałuję ze nie udało się w tym wrześniu bo marzył mi się czerwiec:D ewentualnie maj, ale to już minęło:P

Gość gościówa 22
tak mamy już jedną szczęściarę i my wszystkie też niebawem będziemy tymi szczęściarami ;-*

Gość gość
agnessss; gosciowa tez bym chciala tak niespodziewanke mezowi zrobic ale niestety nie uda sie maz wraca za tydzien i nawet jakbysmy chcieli to nie zdaze zajsc w ciaze do 22pazdziernika. noo z tym pomorzem to sie zlozylo co. prawie wszystkie. joanna - tez mialam okres ze wszystkim kobietom w ciazy bym oczy wydrapala. najgorzej bylo z tymi co ich nie lubie. masakra. moja o 5lat siostra ma.dwojke chlopakow maluszkow. dwa tygodnie temu urodzil sie mojemu bratu (o 4lata mlodszy) syn. kurna a ja nie moge zajsc. mam nadzieje ze to bedzie topik szczesliwy.

Gość joanne84
ja mam nadzieję, ze do 20 stycznia mi się uda, mąż obchodzi 30-te urodziny i taki "malutki" prezencik byłby jego wymarzonym :) ach tyle optymizmu, aż mi się buźka sama szczerzy dzięki dziewczęta, bo wiem, że dzięki Wam zacznę myśleć max. pozytywnie :D

Gość toluś
a Ty kiedy masz urodziny?

Gość joanne84
28 grudnia :), czyli przede mną jeszcze 29-te ur :D

Gość toluś
no to do 28 grudnia jeszcze możesz zdążyć:)

udalo mi sie zalogowac jupiii:-):-) a teraz sobie leze ogladam seriale i zajadam winogronka i pierwszy raz w tym roku mandarynki. kurcze drogie 6,5zl za kg) ale nie moglam sie porzec wzielam 4szt. uwielbiam je. od razu swietami zapachnialo. :-P:-P:-P

Gość gościówa 22
A ty joanna masz już jakieś dzieciątko??

Gość joanne84
z tym, ze mój mąż wypływa pod koniec października i wróci na początku stycznia, ale będziemy robić inseminację przez okres jego nieobecności :), czyli "część jego" zostaje na ladzie :)

Gość joanne84
gościówa - nie mam jeszcze, staramy się o pierwsze z mężem, tak naprawdę do szczęścia brakuje nam TYLKO lub AŻ małego szkraba :)

Gość gościówa 22
agnes ja tam mandarynki lubię jeść koniec listopada i w grudniu.... Wtedy są najpyszniejsze .... Aż mi ślinka cieknie na samą myśl :P

Gość joanne84
oj zjadłabym takie soczyste i pachnące, a tak to objadam się słonecznikiem z przyprawami :D. dzisiaj dla relaksu ugotowałam zupkę pomidorową, mniami, a że nie pracuję, muszę zabijać jakoś czas, aby nie myśleć |:)

Gość toluś
o! ja mam w lodówce pomidorową, przypomniałaś mi. idę sobie nalać:)

Gość joanne84
SMACZNEGO :D

Gość gościówa 22
Ooooo to witam kolejną "kurę domową " ;-D

joanna - ja tez nie pracuje. a twoj maz marynarz. fajnie. noo troche fajnie, bo duzo w domu go nie ma. akurat moje mandarynki sa slodziutkie tylko pestki maja. a co z pomyslami na rocznice slubu dziewczyny. macie jakies pomysly?? moze cos szalonego:-).

Gość joanne84
Dziewczęta a lubicie gotować?? bo ja baaardzo, w weekend robiłam pstrąga faszerowanego i kaczkę faszerowaną jabłkami z żurawiną, minami :D, macie swoje ulubione dania??aha, jak będziecie miały okazję "wpaść" do Szczecina, polecam Buddę, jeśli oczywiście lubicie kuchnię tajską :D

Gość toluś
ja nie lubię gotować i w ogóle tego nie robię...a pstrąga to bym zjadla:) takiego grillowanego, z pietruszką:) mmmm

Gość joanne84
agnes, przede mną pierwsza rocznica, dokładnie 23 marzec i jeszcze się nie zastanawiałam co wymyślić, choć pewnie pójdziemy w miejsce gdzie mieliśmy wesele :) a że mój mąż jest mało kreatywny, spadnie ten temat na moje barki :) ale z chęcią poczytam jakieś pomyśły bardziej szalone jak agnes pisze :D

Gość gościówa 22
Ja tam ugotować ugotuję - mężowi bardzo smakują moje dania ale ja robię proste potrawy. Agnes no ja nie mam pomysłów ;-( nie bardzo potrafię kombinować - to też kolejna z moich wad. My pewnie pojedziemy jutro do kina ( jeśli będzie miałkto z małą zostać )

ja lubie gotowac. ale jak pisalam wczesniej punkt 9-ty maz nieraz marudzi bo mu niesmakuje. lubie strasznie chinska kuchnie zwlaszcza kurczaka w kazdej postaci. lubie zupki rozne.

Gość toluś
ja tez 1 rocznicę mam przed sobą...a robicie cos takiego ze zapraszacie rodzicow na jakiś uroczysty obiad z tej okazji czy spędzacie sami?

Gość joanne84
agnes, przede mną pierwsza rocznica, dokładnie 23 marzec i jeszcze się nie zastanawiałam co wymyślić, choć pewnie pójdziemy w miejsce gdzie mieliśmy wesele :) a że mój mąż jest mało kreatywny, spadnie ten temat na moje barki :) ale z chęcią poczytam jakieś pomysły bardziej szalone jak agnes pisze :D