Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Dziewczyny a sprawdzalyscie plec wedlog chinskiego kalendarza?? Mi wyszlo ze bedza chlopcy. Jak moj szwagier sprawdzal wszystkim cuezarnym dziewczynom to wszystkim sie sprawdzilo. Ciekawe jak teraz bedzie. Sprawdzcie i zobaczymy co wyjdzie :) Betka - do ktorej w pracy musisz siedziec??

Gość gość
Kochane podczytuje Was :) ale nie pisze bo ciuszki i ciazowe zakupy dopiero przede mna :) Fajnie ze Wy juz sobie i tym mozecie myslec :) Poslalam Wam focie na @ :) Ale upal mam nadzieje ze sie w ten weekend opale choc troche i chocby na twarzy. Jestesmy jakies niecale 100km od domu a czuje sie jakbym byla lata swietlne gdzies indziej :p Dzis mam nadzieje zd zaczniemy starania jakies bo 4dc i @ juz poszla. No chyba ze bedzie jak 2msc temu ze 3 dni i dzien przerwy i znowu..oby nie :) Daisy

Ej miałyście się pokazać w całej okazałości ! Ja chcąc nie chcąc na wasze prośby się pokazałam. . Daisy ale wam dobrze ! Zazdroszczę kochane

Daisy - ty wyslalas tylko pozdrowienia bez zdjec na maila Gosciowa - zrobie jak bede jakos normalnie wygladac

Bullitka do 16tej w pracy jestem-jeszcze 3h :) Daisy wow ale super :) a zapomniałam pogratulować rocznicy i życzyć wielu wielu wspaniałych wspólnych lat :) zdjęcie super, opalisz się z pewnością jak takie słonko piękne świeci :) no i żeby ta @ teraz przez kilka dobrych m-cy Cię nie odwiedzała :) u mnie 7dc dzisiaj.... we wtorek zapytam lekarza jak ta szczepionka wpływa na ewentualną ciążę no i mam nadzieję, że będę ją brała przez 30 dni ciągiem a nie po 10 dni przez 3 m-ce bo się chyba załamię :(

Gość gość
Naprawde? Kurcze wyslalam z komorki i mi pokazuje w wyslanych ze zalacznik jest. Nazywa sie 123-2 o ike sie nie myle bo zmniejszalam rozmiar i ma 100iles kb tylko. Daisy

Dziewczynki śliczne macie brzuszki:) Daisy do mnie doszło ze zdjęciem:) Ale macie śliczną pogodę. U mnie niestety jest pochmurno i okropnie. Betka teraz jest tyle ładnych kuchni że na pewno coś wybierzesz:)

Gość gość
Bullitka no ale przeciez wyslalam na wspolnego maila :D to powinnas widziec tez skoro One widza :p no ale juz wysylam! :) Daisy

Gość gość
Ale ja kochana nie twierdze ze klamiesz :p moze cos na laczach :) Wyslalam Daisy

Daisy - w telefonie mi sie nie wyswietlio zdjecie ale otworzylam w tablecie i tak sie slicznie usmiechacie z Werka. Ale pieknie tam macie wlasnie kuzyn od mojego meza zostal ojcem slicznej dziewczynki. Dokladnie pol godziny temu sie urodzila :). Jutro pojdziemy zobaczyc . Dzis niech mama i dzidzia odpoczywa

Gość gość
Bullitka super wiesci :) a mowilam ze cos na laczach :p ciezko sie usmiechac gdy slonce z kazdej strony daje popalic :D Wyslalam Wam jeszcze jedno foto na potwierdzenie jaki tu upal. Mysle ze jest ok 30st w sloncu. Daisy

Gość gość
Bullitka ja też wyglądam jak pół d**y z zza krzaka :-) Tak jak na co dzień ani trochę makijażu i włosy w kitkę więc czym ty się przejmujesz? :-) . Daisy no nie gadaj , że się już kąpiecie w jeziorze? Ja piernicze bez kitu zazdroszczę takiego beztroskiego siedzenia nad jeziorkiem

Wow Daisy no dobijasz mnie normalnie :) PIĘKNIE!!!!!!!!!! Bullitka super wieści :) kocham takie kruszynki :)

Gość gość
Gościówa

heh do mnie już teściówka się dobija kiedy wracam do domu :) stęskniła się :)

Gość gość
Jest masakrycznie cieplo :D zdjelam bluzke haha :p Mlodej pozwolilam wejsc na chwile bo meczyla mnie 2 h :D Raczej nic jej nie bedzie. Woda lekko chlodna ale nie umrze od tego :p Ja nawet palca nie zamoczylam haha ale wiadomo dziecko to nie ma oporow :D juz 3 h siedzimy bede czekoladka hehe :p Daisy

Ale macie dziewczyny super brzuszki :) ale wam zazdroszczę :) Daisy twoje zdjęcia mu sie też w telefonie nie otwierają, więc zobaczę w domu na kompie dopiero :) jeszcze 2 godz i do domu. Szybkie sprzątanie dziś bo koleżanki przychodzą :)

Bullitka przepięknie wyglądasz :) twarzy nie widać ale brzuszek masz cudowny :) MałaMi to masz dzisiaj miły wieczorek :)

Bullitka ty to jesteś c**a! A gdzie twarz? :-D do korekcji i z twarza poproszę :-D . Faktycznie kwitnąco wyglądasz. Utyłaś już coś? :)

Chyba już zaczynam odliczać... jeszcze 1,5h i do domu...... tzn do rodziców (nie ma ich) i czekam aż M skończy prace i po mnie przyjedzie i do sklepu jeszcze i pewnie wieczorem do domu zjedziemy.. :) moje autko dostało kamieniem ahh i blacha sie uszkodziła trzeba szybko robić...

Gosciowa - haha tak wogole to przytylam tylko 2 kg. Jak narazie :). A ty ile ?? Betka - 1.5 godz szybko zleci. Tylko nie patrz ciagle na zegarek no wtedy bedzie sie ciaglo ;) Mala mi - to bedziesz miala ciekawy wieczor :)

Staram się nie patrzeć na zegarek ;) zaraz kawkę strzelę jeszcze i poogarniam takie drobiazgi akurat czas zleci :)