Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missforyou11

Co wybrac st podyplomowe kierunek

Polecane posty

Gość missforyou11

Resocjalizacja z socjoterapią vs Edukacja włączająca? Mam ukończone studia magisterskie (pedagogiczne z przygotowaniem pedagogicznym - specjalność związana z opieką, a druga ze zdrowiem).

Gość missforyou11
podbijam, po prostu proszę o odpowiedź, albo to albo to.

Gość gość
To co chcesz.

Gość missforyou11
gość - miły / miła jesteś, ale własnie podoba mi się jedno i drugie. I tu jest problem, dlatego piszę do Was jakie macie doswiadczenia w pracy na podobnych kierunkach.

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
po żadnym z tych kierunków nie dostaniesz pracy

Gość gość
znajome po tych kierunkach pracuja w sklepach. Polecam raczej jezyki czy komputery...

Gość Małgorzata  Wieczorek
A ja się chyba nie zgodzę! Studia podyplomowe to świetny sposób na podniesienie kwalifikacji, a tym samym atrakcyjności naszego CV na rynku pracy. Tym bardziej, że wymagania i oczekiwania pracodawców rosną i coraz częściej poszukują oni konkretnych specjalistów, którzy są dla nich niczym innym jak inwestycją w ich własny biznes. Dlatego gorąco zachęcam do zapoznania z listą kierunków podyplomowych dostępnych na naszej uczelni http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki-podyplomowe, a także do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Nadmieniam także, że do końca października wpisowe na naszej uczelni objęte pozostaje promocją i wynosi jedynie 150 zł. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB