Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booty

Dlaczego faceci boja sie pieknych kobiet

Polecane posty

Gość gość
Im piękniejsza kobieta tym droższa i większe ma wymagania co do mężczyzny. Takie kobiety z reguły uważają, że wszystko im się należy bo są piękne.

Czyli jednak nie wszyscy się boją...no patrz. Jasne, są tacy co boją się "zagadać" - ale tu uroda kobiety nie ma nic do rzeczy.

"Doprawdy? A ty krwawa? Jednak masz problem" Ja jestem piękna i mnie się boją:classic_cool: A serio, nie wiem czemu sądzisz, że mam problem. Ja mam złośliwość wrodzoną, nie wynikającą z życia towarzyskiego :P

Gość booty
chłopak którego poznałam na ognisku ostatnio, tez powiedział mi ze chciał wczesniej do mnie napisac na fb, jakos sie ze mna poznac, ale przyznał się ze brakowało mu odwagi. Dopiero na ognisku nas razem zapoznano. Czy ja sobie coś wkręcam?

Mylisz się Moorland - przy "zagadywaniu" uroda ma ogromne znaczenie.

nie musisz sobie nic wkręcać, ale jeżeli chłopak był nieśmiały to nie musiało to mieć nic wspólnego z Twoją urodą.

Gość booty
w wiekszości przypadków jest tak ze jakies obawy maja przed ładna kobieta

Ale skoro ktoś jest Tobą zainteresowany to jest aż tak niewarty uwagi, że zastanawiasz się nad całą resztą facetów którzy ośmielili się zainteresowania nie okazać?

Gość gość
pewnie masz zryty charakter!

Masz problem, bo mimo że jesteś "Zwyczajna, przeciętna laska o spoko charakterze" to masz "problem by poznać kogoś sympatycznego na dłużej." Piszę bez złośliwości, po prostu stwierdzam fakt, to jest problem, można być przeciętnym, pięknym, inteligentnym, sympatycznym, stanąć na głowie, a są rzeczy, na które nic nei poradzimy, sama to wiesz, więc po co ten pretensjonalny ton wypowiedzi i złośliwość wobec innych osób?

Gość booty
to dlaczego w stosunku do innych kobiet nie sa tacy NIESMIALI?

Gość gość
pewnie masz zryty charakter!

Booty - uroda może onieśmielać, ale to wcale nie znaczy, że się boją. Po prostu kiedy ktoś nam bardzo podoba to staramy się jak najlepiej wypaść, a to sprzyja tremie i krępowaniu się (nawet jeżeli chodzi o wysłanie wiadomości). To nie musi być strach, że ta kobieta będzie niemiła czy zdradzi przy pierwszej okazji, o ile od razu nie da kosza. Kobiety mają przecież tak samo.

Booty, to pójdź może na forum dla facetów skoro masz już w 100% właściwą teorię a szukasz przyczyn. To forum dla kobiet ewentualnie prawiczków którzy się boją wszystkiego co ma pochwę :P

Gość gość
To zagadaj sama a nie trujesz d**ę!

I taka nieśmiałość przejawia się kiedy ktoś się po prostu podoba, niezależnie od obiektywnej oceny urody tej osoby.

Gość booty
"To forum dla kobiet ewentualnie prawiczków którzy się boją wszystkiego co ma pochwę" a to dobre heheh + dla CIebie krwawa

Gość gość
krwawa Booty, to pójdź może na forum dla facetów skoro masz już w 100% właściwą teorię a szukasz przyczyn. To forum dla kobiet ewentualnie prawiczków którzy się boją wszystkiego co ma pochwę jezyk.gif xxxx A ty co szmato j******a jesteś na łeb czy pomyliłaś miejsca d**y i głowy?!

Gość booty
o to onieśmielanie mi chodzi, tak sie krępują ( a co za tym idzie obawiaja -boją) ze zwyczajnie rezygnują z poznania się

Faceci się nie boją,przecież są zdobywcami.

booty - jeżeli chcesz czytać tylko to co zgadza się z twoim wytłumaczeniem to proponuję pamiętnik.

W Newsweeku jest artykuł o zakompleksionych polskich facetach i wymaganiach kobiet, których żaden z nas nie jest w stanie spełnić.

"Masz problem, bo mimo że jesteś "Zwyczajna, przeciętna laska o spoko charakterze" to masz "problem by poznać kogoś sympatycznego na dłużej." Piszę bez złośliwości, po prostu stwierdzam fakt, to jest problem, można być przeciętnym, pięknym, inteligentnym, sympatycznym, stanąć na głowie, a są rzeczy, na które nic nei poradzimy, sama to wiesz, więc po co ten pretensjonalny ton wypowiedzi i złośliwość wobec innych osób?" Odezwała się:D Tylko odpowiedz mi na pytanie, na jakiej podstawie uważasz, że mam jakikolwiek problem z tym? Ja już odpowiedzi udzieliłam na Twoje pytania, wystarczy je przeczytać. ­ Booty, jak widzisz ogólnie jestem wredna, więc to nic personalnego. Nie analizuj tyle, jak na serio nikt się nie będzie Tobą interesował to się poważnie zastanów nad charakterkiem. A nie, że za mało się Tobą facetów interesuje bo to z deka puste jest:P

Jak komuś zależy to się przełamie, a jak nie...to może po prostu nie masz tego czegoś co by ich zachęciło do działania? Poza tym jest z***biście duża różnica między onieśmieleniem i strachem, na drugi raz precyzuj o co ci chodzi.

Fiku,nie wiem na jakich Ty trafiasz.To są moje spostrzeżenia:).

Gość gość
piękne kobiety wymagają mega ciacha faceta i milionera

Na podstawie twoich wpisów na kafe, nie rozumiem po co przywdziewasz tę śmieszną maskę "wrednej jędzy", nie pasuje do ciebie, nie wstydź się być sobą, nie wstydź się swoich słabości.