Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolegliwossc

spotkalybyscie sie czy nie

Polecane posty

Gość dolegliwossc
ja zaczynam teraz miec watpliwosci jak on tak pisze... napisalam mu ze to bedzie spotkanie na stopie kolezenskiej to napisal ze ok, a teraz pisze ze mysli o mnie caly czas, nie uwazacie ze to jest troche nielogiczne?

Gość dolegliwossc
i ciekawe, czy tak wyglada jak na fotkach, bo jak raz sie umowilam z gosciem, mial miec 35 lat a przyszedl facet 50 letni, to byla masakra no i gorsze... ja mu wyslalam swoje zdjecie ale sprzed 5 lat, teraz tak dobrze nie wygladm,zeby sie nie rozczarowal mną

Gość dolegliwossc
hajterka jak myslisz???

Gość dolegliwossc
wyjdz stad podszywie...

Gość dolegliwossc
a teraz napisal mi,ze pewnie nie bedzie mogl odjechac bez sesku, bo on mowil,ze pol roku juz nie kochal sie zona, jakis dziwny jest, raz pisze tak raz inaczej, pewnie tylko o seks mu chodzi, ale dla seksu nie jechalby tyle km przeciez, blizej by sobie znalazł, juz sama nie wiem w razie czego sie przygotuję

Gość dolegliwossc
hejterka jestes? ja juz naprawde lecę sie wykąpac, wlosy na walki zrobie, bo mam slabe dzięki dziewczyny jutro napisze co i jak:) xxxx juz mnie nie ma xxxx zamykam temat na dzis idżta spac juz:)

Gość i w koncu poszla
sobie pipe wymyć na jutro:D

Gość dolegliwossc
tak, poszedl, ale podszyw...

Gość dolegliwossc
hejterka to pisal podszyw wszystko, nie ja...

Gość dolegliwossc
hejterka to pisal podszyw wszystko, nie ja...

Gość gościuniax
dolegliwosc - daj znać jutro jak już będzie po wszystkim. Jestem bardzo ciekawa :) Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się pomyślnie. Trzymaj żądze na wodzy :) jeszcze przyjdzie na to czas... Jeśli jednak poczujesz, że to ten moment - to działaj. Ale mimo wszystko (przez te smsy....), osobiście, bym się troche wstrzymała z posunięciem 'dalej'... Nie można wykluczyć tego, że kolesiowi chodzi tylko o seks. Myślę, że jutro to wyczujesz... Czas pokaże. Spotkać się nigdy nie zaszkodzi. Nie rób też nic wbrew sobie albo po to, żeby go 'nie stracić'. Muszę spadać, jutro tu zajrzę. POWODZENIA!!! :)

Gość dolegliwossc
dziekuje bardzo, na pewno jutro dam znac jak poszlo... tez sie zaczynam stresowac i tez chyba nie zasne w nocy...

Gość gość
Dziewczyno idź i baw się dobrze!!Nie przejmuj się żoną,to on ją robi w c***a,a nie ty!!Idź na całość powodzenia :D

Gość gość
k...jaki ten swiat jest chory...same zdzi.y i szmaciarze. Koles bezposrednio pisze o r*****iu a ta sie zastanawia: no co tez on moze chciec? Na to wlasnie zaslugujesz: na zr******e. Tyle na ten temat!

Gość dolegliwossc
nie napisal mi nic bezposrednio o seksie... ja sie zastanawiam nad tym, czy jemu chodzi tylko o seks czy nie, no ale jutro sie przekonam...

Gość dolegliwossc
no i napisal,ze jednak nie przyjedzie, a ja sie wyszykowalam;( zona go na zakupy zabrała, a podobno im sie nie układa:( ................. ale potem wymyslę jakąś historyjke i wam napisze jak było:D

Gość dolegliwossc
czesc wam stresuje sie bardzo przed wyjsciem, za pol godziny musze wychodzic a jeszcze nie wiem w co sie ubrac... jestem w kompletnej rozsypce rece mi sie trzesa... zaczynam zalowac ze sie zgodzilam na spotkanie... on mi napisal ze odlicza juz minuty i nie moze sie doczekac...

Gość dolegliwossc
jednak przyjedzie, cipke wydepilowalam, makijaz mam, troche zimno w miniowie isc, bo u mnie 6stopni ale jak zakonnica nie pojde, dobrze,ze mam dlugi plszcz, d*pke przykryje, ale mam stresa...dziewczyny

Gość dolegliwossc
potem wam na piszę jak było, jak bedzie nudno to troche nazmyślam,zeby temat sie krecił:) wczoraj fajnie mi sie pisalo zwlaszcza z hajterką:) mam nadzije,ze dzis bedziesz:D

Gość dolegliwossc
dziewczyny nie glupio bedzie jak wlozę sukienke w panterkę???

Gość gość
I jak po spotkaniu?

Gość gość
Jeszcze się bzykacie?