Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolegliwossc

spotkalybyscie sie czy nie

Polecane posty

Gość gość
Pewnie ja i zostawil facet ,bo niezle ziolko z niej :) Taka kobiete wlasnie sie tak traktuje :)

Gość dolegliwossc
umawialismy sie, ze ja mam wybrac jakas dobra restauracje, ja mu napisalam kilka propozycji i on wybral z tego jedno miejsce no i tam sie mamy spotkac jutro o 14...

Gość gość
a ty akurat wiesz jak im sie uklada najlepiej.

Gość gość
"nie ma to jak kafesmiech.gif uwielbiam wasze wpisy ilu faceto znasz, ktorzy odeszli od drugiej zony??? bo ja zadnegosmiech.gif i nawet nigdy o takim przypadku nie slyszalam" To ja ci napisze ojciec mojego męża odszedł od zony nr 2 i 3 tez zostawił hehe głupi dziad

Gość gościuniax
a dzieci w jakim ma wieku, jeśli mogę spytać ?

Gość gość
no wie, bo przecież jej się poskarżył, jak to z żoną mu się nie układa :-P

Gość gość
a mowią JAKI OJCIEC TAKI SYN :D wiec uwazaj:D

Gość gość
"co za ludzie- zero moralności, zero zasad, egoizm ponad wszystko" Dokładnie chore czasy a później ze tyle rozwodów i tylko dzieci na tym cierpią :(

Gość dolegliwossc
ma jedno dziecko ma 2 lata...

Gość dolegliwossc
tak, pisal mi wiele razy ze im sie nie uklada i ze sie wiecznie kloca... nie wiem po co milaby klamac? nawet pisal mi przyklady o co sie poklocili danego dnia...

czy ty jesteś tak łatwowierna czy chcesz się po prostu z nim bzyknąć? A co ma i mówić? Że kocha żonę i od niej nie odejdzie a szuka kochanki? Że chce Cię na seks? Zadawałabyś się z nim wtedy? Nie, on mówi to, co chcesz usłyszeć by osiągnąć swój cel. Opamiętaj się kobieto, bo on cię skrzywdzi. No chyba że chcesz tylko seksu - wtedy taki układ jak najbardziej jest spoko.

Gość gość
Kobieta z klasa nie spotyka się z żonatym.

Gość gość
bo jesteś idiotką, którą chce w******ć i pociska ci bajeczki, w które ty głupio wierzysz- DLATEGO!!!!

Gość gościuniax
bo taka prawda - jak się w związku/małżeństwie nie układa to się szuka odskoczni. Im dłużej się jest w związku tym ciężej go zakończyć, a jak są dzieci to już w ogóle... Nikt szczęśliwie zakochany nie zdradza, ani nie szuka sobie nikogo na boku. Po co tkwić w takim związku? ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ!!!

Gość dolegliwossc
on napisal mi teraz czy bede miala dla niego duzo czasu, bo chcialby ze mna spedzic troche wiecej czasu i nie tylko w restauracji... juz nie wiem jak mam to rozumiec

Gość gość
to musi być prowokacja, bo nie wierzę, że są tak głupie kobiety

A wiesz dlaczego facet tak pisze? Bo został oblany kubłem zimnej wody. Myślał że małżeństwo to sielanka, że żona będzie mu usługiwać, obiadki, pranie, d**y dawanie. Przyszło dziecko, zmęczenie, trzeba kasę zarabiać, zająć się dzieckiem, w domu wdaje się rutyna. I już mu nie pasuje, a Ty jesteś adrenaliną, nawet jeśli myśli ze przy Tobie będzie inaczej to będzie tak na początku, a kiedy wszystko opadnie to znowu będzie szukał kolejnej bo mu się nudzi w związku.

Gość dolegliwosssc
no o seks tez chodzi, bo dawno nie seskilam sie:) niedlugo zapomnę jak sie to robi, nie chce nikogo z mojego miasta, dobrze ze jest z innego

Gość dolegliwossc
no wlasnie, wydaje mi sie ze gdyby byl szczesliwy z zona to nie szukalby nikogo na boku...

Gość dolegliwosssc
a poza tym co mnie ta zona obchodzi, nie znam babki i mi ona zwisa, mowil ze ona tylko po bozemu chce sie kochac, nie lubi orala ani anala, ja to uwielbiam

Gość dolegliwossc
oczywscie to wyzej to glupi podszyw... chodzilo mi o to ze nie wiem jak go rozumiec bo z jednej strony sie oburza jak mu pisze o seksie, ze on o tym nie mysli wcale, a z drugiej strony robi jakies dziwne aluzje i nie wiem o co mu chodzi i co mam mu napisac...

Gość gość
wez ty się dzieckiem moze zajmij, a nie od 5 godzin bredzisz jak potłuczona

Gość dolegliwosssc
a ja tak marze o seksie analnym ehh czasami bawię się świeczką ale to nie to samo

Gość dolegliwossc
idz stad podszywie :/

Gość dolegliwosssc
juz sama nie wiem, jestem taka podniecona:) kupilam w razie czego seksowna bieliznę moze sie przyda, po wiecie skoro z tym winkiem wyskoczyl to pewnie na cos liczy, ale nie glupio tak na 1 randce, co myslicie???

pytasz po sto razy o to samo, czytasz moje posty? wyjaśniłam ci dlaczego tak pisze.

Gość dolegliwossc
zajmuje sie dzieckiem, to mi nie przeszkadza w pisaniu tutaj...

Gość dolegliwossc
napisalam mu ze zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie...

Gość gościuniax
Niestety często bywa tak, że ludzie przechodzą od razu z jednego związku w drugi związek...Są z kimś, mimo tego, że się nie układa, do momentu aż się ktoś nie pojawi... Odnośnie wieku dziecka - pytałam, ponieważ najczęściej bywa tak,. że mamusie oddają się całkiem dziecku (zaniedbując męża) albo na mamusie spada cały ciężar, który wiąże się z wychowaniem (często uziemienie w domu), Tatusiowie przeważnie się tak nie angażują i ich życie za wiele się nie zmienia, taka sytuacja może być dla kobiety frustrująca - więc stąd te kłótnie itp. Wtedy często faceci zdradzają, szukają chwilowej odskoczni, ale jak kobieta dojdzie do siebie (a emocje zbytnio nie narosną) to wszystko w związku wraca do normy... Także uważaj. Bo dziecko 2 lata to jeszcze dzidziuś.