Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolegliwossc

spotkalybyscie sie czy nie

Polecane posty

Gość dolegliwossc
ciekawa jestem co mi odpisze...

Gość gość
To nie ten facet tu pisz tylko ona, więc rozmawiamy o niej. W ostatecznym rozrachunku autorka chce by ten mężczyzna zostawił dla niej żone z dzieckiem. Pomijam tu już te żenujące próby kamuflowania tego mówieniem o niewinnym spotkaniu zapoznawczym. Liczą się intencje. Jeśli dla was jest to moralnie akceptowalne zachowanie to wspołczuje że macie taki system wartości. Oczywiście wszyscy tu wiemy że szansę na takie zakończenie jest nierealne i autorka zostanie kochanką na kilka weekendów. To że facet postępuje jak ostatni h*j to jedna sprawa a to że autorce brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego to druga, a to o niej tu mówimy. Jest jednak matką, powinna starać się przekazać córce jakieś zasady moralne

Gość gość 22
a ja sie juz tak spotykam 4 miesaice i nic poza tym i jest ok

Gość gość 22
ale czemu na pewno sie zakonczy romansem??? nie rozumiem skad twoja pewnosc

Gość dolegliwossc
ja nie chce rozbic zadnej rodziny... to on sam powinien chciec odejsc od zony i dziecka, ja nie mam zamiaru go do tego namawiac... ale dlaczego on ma sie meczyc z kobieta, z ktora laczy go tylko dziecko skoro chce byc z kims innym?... zreszta to tylko takie gdybanie...

Gość gość 22
tylko dam ci jedna radę- zero sexu do rozwodu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dolegliwossc
no wlasnie ja tez nie rozumiem skad ta pewnosc ze to sie skonczy romansem? to jest tylko jedno spotkanie, tylko dlatego, ze on akurat bedzie w moim miescie, bedzie tutaj drugi raz w zyciu, wiec nastepna taka okazja nie zdarzy sie pewnie predko... chce po prostu poznac czlowieka, z ktorym pisze tyle czasu...

Gość gość 22
jak bedziesz sie tego trzymac to bedzie wszystko ok

Gość dolegliwossc
gosc 22 - a w jakiej ty jestes sytuacji? spotykasz sie z zonatym?

Gość gość
o tym jaką wartość przedstawiamy jako ludzie świadczą nasze intencje a nie tylko to co udaje się zrealizować

Gość gość 22
tak, 4 miesiac ale tylko w kafejce pogadac.

Gość gość
dziwię się, że w ogóle przyszłoci do głowy spotkanie... Po co? Chcesz z nim romansować? Niech będzie że rozbijecie rodzinę, tak ty jak i on. Myślisz że tobie potem będzie wierny??? Nie. Zrobi to z każdą kolejną kobietą. Taki koleś nic nie jest wart. No i dobry przykład dla twojego dziecka poza tym... Nowy wujek, co ma rodzinę, ale to nie ważne. Ona też może kiedyś wpadnie w taki układ. Nie mam nic przeciwko wiązaniu się, ale jak jesteś samotna to poszukaj kogoś samotnego, zostaw rodzinę, bo to samo kiedyś spotka ciebie. Powodzenia.

Gość dolegliwossc
i co? on sie rozwiedzie? czy jestescie tylko przyjaciolmi?

Gość dolegliwossc
odpisal mi... "ok, szanuje twoja decyzje, chociaz nie ukrywam, ze liczylem na cos wiecej'... kurde nie rozumiem za bardzo o co mu teraz chodzi... co mam mu napisac? co to znaczy ze on liczyl na cos wiecej?... jak myslicie?

Gość gość 22
nawet nie przyjaciolmi, choc wedlug niego tak. nie pytam o to czy sie rozwiedzie bo nie chce rozbijac rodziny niczyjej, ja to traktuje jakos luzne spotkanie i pogawedke raz w miesaicu w kafejce. On by chcial wiecej ale wie ze nie, bo jest zajety i tyle.

Gość gość
Ja sie potrafie nie angazowac, na szczescie, bo od niego to juz wiele deklaracji slyszalam, ale rozum mam. A ten twoj pewnie liczyl na romans wlasnie.

Gość dolegliwossc
no czyli jednak mozna... moze u mnie sie uda tak samo... chociaz spotkan nie bedzie tak czesto ze wzgledu na odleglosc...

Gość gość
raz w miesiacu to raczej czesto nie jest;-)

Gość dolegliwossc
no u nas to by nie bylo nawet raz w miesiacu... bo tak jak pisalam on w moim miescie bedzie dopiero drugi raz w zyciu i nie wiadomo kiedy bedzie nastepny raz...

Gość gość
wyr ucha ć cię chciał kretynko, o czym doskonale wiesz, więc przestań już strugac idiotkę, bo zaczyna sie nudno robić

Gość dolegliwossc
nikt nie pisal nic na temat seksu... i gdzie sie robi nudno?

Gość gość
jasne, będziecie przy herbatce rozmawiac o pogodzie, wez nie bądz smieszna, a nudno robi się z tymi twoimi kretyńskimi pytaniami- spotkac się, czy nie przy czym większość pisze, że nie, a ty i tak poleziesz, czego on oczekuje- taaa, na pewno chodzi mu wyłącznie o przyjazń, ile ty masz lat???? 15???? bo zachowujesz się jak infantylna nastolatka, tyle że nastolatce wypada, a kobiecie dorosłej mogłoby się włączyć logiczne myślenie- chociaż trochę

Gość dolegliwossc
nie nie mam 15 lat... nie napisalam ze bedziemy rozmawiac o pogodzie... ale dlaczego dla was takie spotkanie od razu sie wiaze z romansem? i seksem?

Gość gość
z ciekawości zapytam, jakie masz wykształcenie i czym ty się zajmujesz w życiu? Bo albo udajesz taką głupią albo rzeczywiście jesteś aż niewiarygodnie tępa i pusta. Facet napisal ci wprost że liczy na spotkaniu na coś więcej. Jak myślisz o co może chodzić żonatemu facetowi chcącemu spotkać się potajemnie na wyjezdzie słuzbowym, mówiącemu bezpośrednio że liczy na "coś więcej" niż kawka? O zaręczyny i planowanie ślubu? Ma ciebie za tanią szmatę z którą można się zabawić tanim kosztem a ty doskonale zdajesz sobie z tego sprawę i mimo wszystko szykujesz się na spotkanie. Co z ciebie kobieto za matka, jaki ty przykład dasz swojemu dziecku

Gość gość
ok, mam taką zasadę że z idiotami nie dyskutuje, a niestety ty albo jesteś idiotką albo usilnie się na nią kreujesz, idz wybierz jakiś ciuch na jutro i dalej żyj w przeświadczeniu, że to będzie love story, on zostawi dla ciebie żonę i będziecie żyli długo i szczęśliwie

Gość dolegliwossc
mam wykszalcenie wyzsze, ale nie wiem jakie to akurat teraz ma znaczenie? moim zdaniem wyksztalcenie nie ma znaczenia w sprawach damsko meskich...

Gość dolegliwossc
nie nie zyje w takim przeswiadczeniu, wrecz przeciwnie wiem ze nie zostawi dla mnie zony, a raczej sie domyslam tego, bo wprost mi tego nie powiedzial... wiec nie nazywaj mnie idiotka, wiem na co sie bym zdecydowala dajac mu szanse na cos wiecej niz kolezenskie spotkanie

Kobieto, on chce cię przelecieć - ma doskonałą okazję zabawić się tak, by się nie wydało - w Twoim mieście prawie nigdy nie bywa, żona się nie dowie, zamknie ten rozdział wraz z powrotem do domu. Nie rozwiedzie się z żoną a zdanie: "liczyłem na coś więcej" oznacza to, że chciał seksu, a nie przyjacielskiej pogawędki przy kawce.

Gość gość
daj mu d**y bo przecież tego chcesz

Gość gość
idz na ta kawe i mu powiedz zegnaj