Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowerta

Czy zdarza wam się złamać podczas diety czy nigdy niei jakie macie efekty

Polecane posty

Gość dowerta

Czy jak jesteście na jakiejś diecie to czy w 100% jej przestrzegacie czy zdarza wam się raz na jakiś czas zjeść coś niedozwolonego, nawet w niewielkiej ilości i czy dalej kontynujecie dietę i chudniecie?

Gość gość
zapraszam na topic MŻ i zdrowe nawyki żywieniowe. Super babki, świetna atmosfera, codzienne wpisy

dowerta- najważniejsze się nie łamać i zależy jakie odstępstwo masz na myśli :) jak zje się pączka i dalej dietę trzyma to okej, ale lasek co jak zjedzą tego pączka i mówią sobie, zawaliłam dzień, dieta od jutra i jedzą dalej śmieciowe żarcie nie rozumiem bo takie NIGDY nie schudną, jak będą się obżerać, nie jeść

Gość dowerta
Nie mam na myśli przerywania diety i obżerania się caly dzień z postanowieniem że jutro koniec obązrstwa... ale np zjedzenie kawałka czekolady, kotleta smażonego czy czegoś innego, niedozwolonego w diecie, ale jednorazowo i natychmiastowy powrót do diety :-)

Gość dowerta
gość, zdrowe nawyki żywieniowe, no ale nie łamiecie nic a nic zakazów? Ne zdarza wam się chwila słabości, niemoc, gdy zjadacie np kilka ciastek czy 1 pączka ?

Gość gość
ja w ogole ie nadaje sie do takich diet gdzie nalezy cos odstawic moge zjesc polowe ale musze miec wszystko normalnie ok w tygodniu nie musze jadac slodkiego ale na weekend zawsze zjem cos chocby kawalek ciasta nie dla mnie takie diety bez cukru tluszczu bylejakim jedzeniu jak pisalam moze byc malo ale normalnie

Gość dowerta
gośc więc na jakiej jesteś diecie MŻ? i jakie masz efekty? ja też wolałabym zjeść raz na jakiś czas normalny obiad, słodycze, ale właśnie w małych ilościach, ograniczać niektóre produkty.

Gość gość
zdarza się jakiś grzeszek ale nie co dzień i mały.

Gość gość
mnie sie zdarza codziennie a nawet nieraz 2 razy na dzien ale i tak chudne

Zdaża się, ale to przez takie uczucie głodu które mnie prześladuje i przez togłównie tyje, biorę nawet na to taki niemiecki środek o nazwie drslym, który pomaga, ale wiadomo czasem chce się coś zjeść słodkiego nawet jak sie nie jest głodnym.

Gość 3 Ewelinna
Mnie się to tylko dwa razy. Ale jakoś sobie z tym poradziłam. Zdecydowałam się na więcej ruchu i to mi pomogło. Do tego zdecydowałam się na łykanie dokładnie takich tabletek na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i teraz jest całkiem nieźle. Już udało mi się zrzucić 12 kilo i to w kilkanaście tygodni.

Gość gość
jak miałam swoją zaplanowaną dietę to różnie to bywało. Byłam sceptycznie nastawiona przez brak jakiś rewolucyjnych efektów. Od miesiącu stosuje diete limvena, czyli cały gotowy program odchudzający. Zapłaciłam i widzę efekty więc już ciężej mi jest się złamać. Poniekąd na pewno te koktajle mi w tym pomagają.