Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczesne młode kobiety są strasznie leniwe i wybredne

Polecane posty

cóż, orgomna większość kobiet obecnie pracuje na siebie, a nierzadko i na swoich gnuśnych mężów. przykro mi autorze, że w twoim domu to tatuś harował na wszystko, a matka była leniwa i wybredna. jak widać charakter marudy i jęczyd**y odziedziczyłeś po niej :)

Gość gość
znacznie lepsza i znacznie lepiej płatna praca prawko obowiązkowo znacznie lepsze i droższe auto znacznie większe i mieszkanie albo apartament znacznie wyższy status społeczny

Gość gość
Lars_Ulrich wiele osób które znam nie ma tego i jakoś sa w zwiazkach niejednokrotnie wieloletnich już xxx To masz przykłady NORMALNYCH kobiet a w temacie mowa o współczesnych młodych trochę uogólnione ale prawdziwe

"wiele osób które znam nie ma tego i jakoś sa w zwiazkach niejednokrotnie wieloletnich już" On zna życie z kafe i internetu. Pogódź się z tym, że wie lepiej:classic_cool:

Gość gość
Ja nie mam dziewczyny bo nie pale, nie pije, nie mam wyroku w kartotece, nie jestem agresywny, nie jestem wulgarny i nie mam prawa jazdy.

Edward, i urodziłeś się z kluczykami do samochodu w ręce, a potem odwiozłeś swoją matkę ze szpitala do domu.

Gość gość
Nie wiem w czym autor ma problem? Skoro mogę mieć faceta,zarabiającego kupę kasy i utrzymującego mnie to po co mi jakiś gołod***ec :D Nie chce mi się pracować więc nie pracuję, a uważam,że jak na swój wiek i tak nieźle się ustawiłam.

Gość gość
a ja tam się z autorem zgodzę. naogląda się jedna z drugą tych durnych seriali typu " m jk miłość" czy innego ch*jostwa i potem myśli sobie tak: aha, ten facet to nieudacznik bo nie mam wieku 25 lat auta i własnego mieszkania. naprawdę głupota tych młodych kobiet jest powalająca. ale w sumie to i tak nie mój problem. ja tam stary prawik jestem i mam w******e na to.

Gość gość
nie ma w wieku*

Gość gość
z Polakow 90% po 35 roku zycia ma wyglad L.Walesy, nie wiem czemu sie dziwie, ze maja problem ze znalezieniem partnerki zyciowej.... O tym, ze przestaja dbac o siebie, braku higieny I braki w uzebieniu juz nei wspomne. Mezowie z nich zadni (traktuja swoja dom jak hotel), ojcowie tez zadni (przypominaja sobie o swoich dzieciach, jak sa zagrozone w szkole) I kochanowie tez zadni (brak gry wstepnej albo trwa 5 minut, najczesciej jest to posliniony paluch, liczy sie tylko ich przyjemnosc), nadaja sie tylk na bankomaty I to coraz czesciej tez nie, jak czytam fora, to coraz wiecej Polakow szuka sponsorek...Zalosne frustraty, ktorym sperma na mozg pada, a mamusia cale ich zycie powtarzala im jakcy oni sa nadzwyczajni, tylko jakos inni tego nie potrafia dostrzec...

Gość chloera
Mezczyzni, ktorzy pisza o tych wymaganiach kobiet , ograniczaja sie do wymagan finansowych. Sa to zapewne mezczyzni w wieku okolo 30 lat, ktorzy nie maja tego apartamentu, samochodu i poziomu. Nie kazdy musi miec i , umowmy sie, wcale sie nie dziwie, bo w dzisiejszych czasach ciezko sie dorobic. Rozgladacie sie wokol siebie- rowiesniczki juz zajete, a zeby poderwac malolate, to trzeba jej czyms zaimponowac, zeby zainteresowala sie 25 lat starszym mezczyzna. Czym? Ano pieniedzmi, ktorych brak. I stad ta frustracja, ze kobiety potrzebuja pieniedzy mezczyzny. A trzeba bylo po prostu poszukac narzeczonej troche wczesniej. Ja wyszlam za maz na studiach. Oboje niczego nie mielismy. Tylko uczucie. I dorabiamy sie wspolnie.

Gość chloera
15 lat starszego

Gość gość
to nie ja jestem chory tylko wymagania kobiet, przez które same skazują się na samotność. skreślają mężczyznę z powodu takich głupot a często akceptują rzeczy nie do przyjęcia.>>> znowu trzeba to pisac, bo znowu jakis frustrate, ktoremu oczy zalezwaja sie sperma, taki juz mam jej poziom, a nie ma gdzie jej wlac.... Chcesz kobiety chlopcze? A dlaczego chcesz kobiety? Bo chcesz ja bzykac prawda? Chcesz miec seks, zeby moc umoczyc swojego spragnionego czlonka, do milutkiej cieplej cipki prawda? A wiesz, ze z seksu rodza sie dzieci? Pewnei wiesz, ale nie chcesz o tym myslec, frustracie, bo sperma ci nei pozwala... POwiesz, ale sa gumki i kobieta tez sie mzoe zabezpieczyc, to ci frustracie powiem, ze nie ma 100% antykoncepcji i z kazdego seksu mzoe byc wpadka. I co wtedy? Pytam po raz kolejny i co wtedy? Co taki frustrate jak ty, ktory ma do zaoferowania tylko swoja sperme i dziadoskie geny, ma do zaoferowania dziecku, ktore ma przyjsc na swiat? CO TAKIEGO? Przeciez nie masz kasy, nei masz mieszkania, bo wciaz walisz konia,przy kompie za ktory placi mamusia i tatus, nie masz nawet prawka, jak chccesz swoje kobiete, gdy juz urodzi odebrac z dzieckiem ze szpitala? Co powiesz glodnemu dziecku ze swojej spermy, gdy powie, tatusiu jestem glodny. Co mu powiesz, zryj trawe?... Co dasz swojemu dziecku frustracie, gdy poprosti o zabawke, bedzie mu zimno itd. Wiem zalewajaca cie sprema nie pozwala ci myslec logicznie i narazie nie wiesz co odpowiedziec. Ty chcesz tylko umoczyc niewazne konsekwencje, ale to my kobiety jestesmy wybredne, bo chcemy od ewentualnego ojca naszych dzieci, zaradnosci, w miare jakiejs ekonomicznej stabilizacji, odpowiedzialnosci itd. Nie chcemy sie gniezdzic z twoimi rodzicami i byc na ich utrzymaniu, gdy np bedziemy mialy zagrozona ciaze i nei bedziemy mogly samodzielnie pracowac. Frustracie nie potrafisz nic zrobic ze zswoim zyciem, wygodnie ci, ze twoja wlasna matka ci sprzata i maty pierze, to siedz u niej w domu i nie wychylaj nosa, wla dalej konia w samotnosci i nie pros o wiecej, bo na nic wiecej nei zaslugujesz. W przyrodzie tez nie wszystkie samce moga umoczyc i przekazac swoje geny, tylko ci co walcza i cos soba reprezentuja. Tobie jak nic sie nie chce, tylko bys leza, a najlepiej zeby kazda na ciebie wskakiwala bez wysilku, to zadzwon do d****i, no ale tego chyba ci mamusia i tatus juz nie zasponsoruje prawda. Wiec placzesz z tego powodu tutaj na babskim forum...

Gość gość
Te młodsze zbyt wysoko się cenią, bądź zbyt wysoko zadzierają d... . Trochę starsze nabywają rozumu i chciałyby młodszego.

Gość gość
nie ma nic złego w wymaganiach. to chyba logiczne, że każda woli mężczyznę atrakcyjnego, bogatego, zaradnego niż brzydkiego, biednego, nieudacznika; że woli pracę lekką niż harówę. o co ty się "plujesz", człowieczku?! równie dobrze możesz płakać, że ziemia kręci się wokół słońca, a ty byś wolał na odwrót:D

Gość gość
Argen, ja to napisalam dosadnie, bo to juz sie czytac nie da, frustrate za frustratem. Najlepiej to by nic nie robili, wszystko mieli za darmo, ciepla cipke o kazdej porze, cieply obiadek pod nos, gdy sa glodni, posprzatane i kase na glupoty. mamusia najlepiej niech neta oplaca i ewentualne panienki. Szlag czlowieka trafia, jestem kobieta, mezatka 19 lat z jendym i tym samym facetem, roznie bylo, byly okresy w zyciu ze nie moglam pracowac ze wzgledu na zagrozona ciaze i co ja bym miala robic, jakby miala za meza takiego nieudacznika jak te frustraty co tu pisza na forum? Zdechabym w ciazy z glodu, albo wyladowala z dziecmi na ulicy. Cale szczescie mam meza, ktory jest myslacym zaradnym facetem, ktory wie od czego jest. Mam tez 17 letniego syna, ktory jzu ma prawko na motocykl, ktory sam potrafi naprawic, w przyszlym roku robi prawko na samochod, tak wiec jak jakis 25 letni frustrate pisze, ze nie ma prawka i wielce oburzony jest, ze z tego powodu kobiety go nie chca, to szlag mnie trafia... Moj 17 lteni syn potrafi mi pralke naprawic, wszystko w domu zrobic, a taka 25-30letnie lajza tutaj placze...No comments...

Gość gość
Smieszni jestescie. Myslicie, ze nie macie dziewczyny bo nie macie prawka, samochodu lub mieszkania. Nie macie dziewczyny bo jestescie niejafjni:) proste;)

Gość gość
Ja też chcę faceta, który mnie będzie utrzymywał. nie chce mi sie pracować jestem za ładna do tego zresztą facet powinien utrzymywać kobietę. za miłość się płaci i koniec kropka

Gość gość
gość Smieszni jestescie. Myslicie, ze nie macie dziewczyny bo nie macie prawka, samochodu lub mieszkania. Nie macie dziewczyny bo jestescie niejafjniusmiech.gif prosteoczko.gif xxx Moja jedyna wada to brak prawka właśnie

Gość gość
Brak prawka to nie wada. Nie masz dziewczyny z innej przyczyny moj drogi.

Jprdl co to jest za problem prawko zrobić -.- skończcie juz biadolić o tym prawie jazdy to nie jest cały świat

Gość gość
takie tematy zakładają tylko zakompleksieni kolesie, których nie stać na fajną kobietę - i to "nie stać" nie w sensie materialnym, ale mentalnym. każdy facet chce mieć odpowiednią kobietę (czyli ładną, wykształconą i inteligentną), ale żeby taką zdobyć, trzeba mieć klasę. Zakładanie takich tematów świadczy o braku zarówno klasy, jak i kobiety, także dla mnie autorze, wszystko jest jasne :P Jak byś poznał piękną dziewczynę, która by jakimś cudem chciała z tobą być, skończyłoby się takie p********ie i sam jak pies bys przy niej skakał :P

Gość gość
gość Brak prawka to nie wada. Nie masz dziewczyny z innej przyczyny moj drogi. xxx Może przez to, że nie pije, nie palę a może przez to, że nie przeklinam?