Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczesne młode kobiety są strasznie leniwe i wybredne

Polecane posty

Gość gość
gosciaa swoja droga czemu smieszne prawo jazdy sprawia ci trudnosc? z czym masz problem pisz doradzimyusmiech.gif xxxx Nie robiłem nigdy. Nie ciągnie mnie do tego po prostu. Mogę zająć się dzieckiem, coś ugotować, wyprać, naprawić coś w domu itd. ale do siadania za kółko mnie nie ciągnie. Zawsze wolałem siedzieć na tylnym siedzeniu.

Gość gość
A ja jak zrobiłam prawko. Z pensyjki 1000zł ( kilka lat temu) odkładałam na prawko i samochód, 2 lata praktycznie o chlebie i wodzie, bo oblane egzaminy i auto. I zrobiłam! Da się, auto może nie jest cudem techniki, ale jezdzi. Egzamin też kilka razy oblałam, ale się nie poddałam. Więc to żaden wyczyn, ale mnóstwo wyrzeczeń mnie kosztowało oszczędzanie.

Gość gość
U współczesnych kobiet trzeba być idealny i właśnie odpadam. Zresztą sama napisała, że byś go nakłaniała do zrobienia go. Super!! Jestescie podli:( Zycie znacie tylko z KAFATERII, nie oszukujmy sie!! Normalny siwat tak nie wyglada. Moi znajomi hajtaja sie kochaja, sa szczesliwi:) Nikt nic nie wymaga!! WYjdz do ludzi i nie czytaj kafateriiiiiiiiiiiiiiiii k***a

Cóż, z braku odpowiedzi na moje pytanie wnioskuje, ze autor ma zerowe doświadczenie z kobietami więc o czym tu dyskutować? Z kimś kto ma wydumane teorie? I podejrzewam, ze spędza dnie na ich pisaniu na kafe. Faktycznie, ciekawe czemu tak "wspaniały" facet jest samotny.

Gość gosciaa
jak nie lubisz to nie rob;) to nie skresla faceta znam takich co nie maja prawa jazdy i zony maja chociaz to ulatwia zycie, ale jak mieszkasz w miescie i sa polaczenia tramwaje, autobusy to luz gorzej na wsi, gdzie jeden autobus na kilka godzin

Gość gość
U normalnych zdrowych ludzi dążenie do ideału to sens życia. A co jakbym Cię poduczyła jeździć i nie wymagała byś po zdaniu jeździł, ale tylko w kryzysowych sytuacjach jak np. zawiezienie dziecka do szpitala? Ok, rozumiem nie lubisz jeździć, a co jakby Twoja mama nie lubiła gotować i jedlibyście suchy chleb, albo McDonaldy? Co jeśli Twoja dziewczyna nie lubiłaby być trzeźwa? No przecież nie możesz mieć wobec niej wymagań, musisz zaakceptować to jaka jest.

Gość gość
Nie wychodza z domu, nie maja znajomych. Siedza na kafaterii. Mezczyzni z kafaterii mysla: Kobiety sa zbyt wymagajace i leniwe. Kobiety z kafaterii mysla: Mezczyzni chca tylko seksu. Zycie moi drodzy jest jednak inne. Zachecam do wyjscia z domu;) Poznania ludzi;)

Gość gość
Ja zdalam, nie umiem, nie lubie jezdzic, ale zdalam bo wiem, ze kiedys moze sie przydac:) nawet do lidla podjechac po zakupy;p

"Nie wychodza z domu, nie maja znajomych. Siedza na kafaterii. Mezczyzni z kafaterii mysla: Kobiety sa zbyt wymagajace i leniwe. Kobiety z kafaterii mysla: Mezczyzni chca tylko seksu. Zycie moi drodzy jest jednak inne. Zachecam do wyjscia z domuoczko.gif Poznania ludzi" Przecież faceci poniżej 180cm i bez prawka nie mają szans nawet na znajomych :P

Gość gość
gość U normalnych zdrowych ludzi dążenie do ideału to sens życia. A co jakbym Cię poduczyła jeździć i nie wymagała byś po zdaniu jeździł, ale tylko w kryzysowych sytuacjach jak np. zawiezienie dziecka do szpitala? Ok, rozumiem nie lubisz jeździć, a co jakby Twoja mama nie lubiła gotować i jedlibyście suchy chleb, albo McDonaldy? Co jeśli Twoja dziewczyna nie lubiłaby być trzeźwa? No przecież nie możesz mieć wobec niej wymagań, musisz zaakceptować to jaka jest. xxx ale co ma nie lubienie bycie trzeźwym do nie lubienia bycia kierowcą? pierwsze to raczej patologia a drugie indywidualne upodobanie. Z mamą też kiepski przykład bo w mojej rodzinie to głównie mężczyźni gotują. Czasy kobiet w kuchni się dawno skończyły tak samo jak przy opiece nad dziećmi. Mężczyźni zajmują nowe pola pracy i zajęć i kto powiedział, że nie dążę do ideału? Dążę ale do mojego ideału a nie do czegoś kto coś cobie wymyślił. Twoim zdaniem mam nie być sobą, kłamać i oszukiwać tylko po to by trafić w ideał jakiejś kobiety? Same niedawno pisałyście, że nie będziecie się zmieniać dla kogoś i chcecie być zaakceptowane i pokochane takie jakie jesteście.

Gość gość
krwawa, dzieki, sluszna uwaga;p

Gość młody gośćććć
nie chcę generalizować ale faktycznie jest liczna grupa kobiet która wymaga a nic od siebie nie daje. Wiele współczesnych dziewczyn chce mieć dużo i lekką ręką - potwierdzać ten fakt może liczny sponsoring u kobiet które tłumaczą się brakiem pieniędzy na studia i zachcianki. A przecież mężczyźni też studiują i też mają potrzeby a sytuacje materialną często mają podobną więc może i im powinno też się za seks płacić? - morał z tych przemyśleń taki że można żyć i studiować bez sponsorowania ale wielu kobietą się po prostu nie chce.. lepiej jak da facet a kobieta tylko.. no już sami wiecie;)

Gość gość
mlody gosciu mowisz o marginesie, zadna moja kolezanka ze studiow nie miala sponsora;)

Gość gosciaa
kazdy zyje jak chce

Co do prawka, sama bd mieć 4 podejście. I zwisa mi czy ktoś ma czy nie. Mieszkam w dużym mieście i zamiast na samochód wolę odkładać. Nie jest to szczyt moich marzeń, jeżdzę średnio, ale robię to bo to pożyteczna rzecz. Moze jak będę mieć problem z pracą, kto wie dzięki prawku jakąś znajdę? Przeglądałam ogłoszenia, w 50% ofert tego wymagają. Gdy będzie trzeba moją prababcię wieźć do szpitala może akurat tylko ja będę w stanie szybko się u niej znaleźć? Czy to takie wielkie zmienianie się i zatracanie samego siebie?:D

Oczywiście istnieje % ludzi którzy się do jazdy samochodem nie nadają. Ale by to stwierdzić to trzeba trochę godzin wyjeżdzić. Niektórzy potrzebują więcej czasu. Ale średnio instruktor podczas kilkunastu lat pracy trafia na 1-2 takie osoby.

Gość gość
Czy to takie wielkie zmienianie się i zatracanie samego siebie?smiech.gif xxxx A zrobiła byś coś czego nigdy w życiu nie chcesz robić tylko po to by to zrobić? Czy jeśli chciałabyś mieć rodzinę to usunęła byś ciążę tylko dlatego, że ktoś trzeci tego chce?

no trudno nic z tym nie zrobie, uje chcieli mi zabrać go od razu na złom :D a ja powiedziałem hola hola :D to co sie nadaje to sprzedam zawsze jakaś kaska bedzie. Chcicałbym merca cls kombi moze nawet w leasing bo nie bede od razu sie tak szarpać z kasa szkoda mi

Ja nie chcę mieć dzieci. I nie planuję. Ale jak się zdarzy to co, mam usunąć by wszystko szło zgodnie z moim planem?:P ­ Życie to nie koncert życzeń. Ja myślę o tym co w życiu może pomóc i ułatwić pewne rzeczy, i mi i mojej rodzinie.

I serio, pomyśl nad terapią bo to co wypisujesz i ile tego wypisujesz jest chore.

Gość gość
krwawa I serio, pomyśl nad terapią bo to co wypisujesz i ile tego wypisujesz jest chore. xxxx to nie ja jestem chory tylko wymagania kobiet, przez które same skazują się na samotność. skreślają mężczyznę z powodu takich głupot a często akceptują rzeczy nie do przyjęcia.

Gość gość
czyli jakie to wymagania, bo już tak na dobrą sprawe nie wiadomo o co chodzi..

Gość gość
dobra praca prawko auto mieszkanie wysoki status społeczny