Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczesne młode kobiety są strasznie leniwe i wybredne

Polecane posty

Gość gość
Jestescie okrutni. Kazdy zyje jak chce. Kiedys kobiety nie pracowaly i bylo dobrze.

Gość gość
Ale kiedyś wymagania miały mniejsze .

Gość gość
Jkie wymagania? To mowia chyba sfrustrowani samotnicy ;/ Na kasie = zle, nie pracuje = zle.

Mniejsze wymagania, owszem. Bije, pije ch*j z tym. Portki ma i kasę przynosi. Bo jak to tak, przecież przysięgała aż do śmierci. Znam przypadek właśnie z tych dawnych wymagań gdzie pare dni po porodzie facet stwierdził że d**ą przecież nie rodziła...:O ­ Każde wymagania życie weryfikuje. Jak ileś lat damulka będzie szukać ideału i nie znajdzie to przemyśli sobie. A jak znajdzie ideał i sama będzie dla niego ideałem to co Wam do tego?

Gość gość
ludziom zawsze bedzie zle zawsze beda oceniac siedziesz w domu z dzieckiem-kura domowa, zaraz maz zdradzi pracujesz dziecko do przedszkola, zlobka-wyrodna matka zawsze innym bedzie zle

Gość gość
zgadzam sie z faktem, ze kobieta ktora nie pracuje na starosc niech sie nie zdziwi ze nie dostanie emerytury i bedzie zyc za grosze ale moze byc tak ze przejmie od meza po jego smierci emeryture i bedzie zyc dobrze natomast ta kasjerka co cale zycie zapieprzala na starosc zostanie z 800 zl emerytury i sama bo maz sie znudzi zycie rozne pisze scenariusze:)

Gość gość
Może i wymagania miały mniejsze, bo i życie było trudniejsze i biedniejsze. Ale nie oszukujmy się, bardzo ciężko pracowały w domu, wychowując dzieci i prowadząc dom. Wspólczesne dziewczyny mają olbrzymie wymagania tak jakby chciały odbić sobie za pokolenia swoich matek i babek. Mało od siebie dają ale za to wiele oczekują od partnera/męża. Niby głoszą hasła feministyczne ale najchętniej usadowiły by się w domu faceta i na jego koncie. Wymówką jest zawsze to, że one mniej zarabiają. Skoro mniej zarabiają to niech mniej wymagają.

Gość gość
niech żyją jak chcą ale nazywajmy rzeczy po imieniu takie kobiety nic bez mężczyzny by nie osiągnęły

Gość gość
ale powiedz czego tak kobiety od ciebie wymagaja? jestes brzydki? odrazajacy? niski, gruby? pracujesz jako magazynier a chcesz modelki po studiach i doktoratach? czegood ciebie wymagaja a dac im nie umiesz?

Gość gość
kobiety dziś mają wygórowane wymagania stąd tylu normalnych facetów daje sobie z nimi spokój a ci będący w związku albo są dranie albo nie do końca spełniają wymagania dlatego kłamią partnerce.

Gość gość
to powiedz czego tak wymagamy?:) zeby nie pil nie bil pracowal zajmowal sie tym co tez splodzil i pomagal w domu? to sttaszne naprawdę

Gość gość
Miłość masz w filmach i ksiązkach x czyli soft-p***o dla kobiet

jak dla mnie to normalni faceci są w związkach. To raczej o człowku dobrze nie świadczy skoro nikt sie nim nie interesuje

Gość gość
Jakie wymagania? Ja chce tylko milosci.

Gość gość
pewnie zaraz napisze ze kobiety chca biznesmena co zarabia 10 tys miesiecznie i mieszka w apartamencie to ciekawe bardzo bo ludzkosc powinna juz wyginac a jakos trwa, zwykli faceci tez maja zony, dziewczyny widac to na ulicach, wsrod znajomych itp ale cos trzeba miec w glowie

Gość gość
Lars_Ulrich jak dla mnie to normalni faceci są w związkach. To raczej o człowku dobrze nie świadczy skoro nikt sie nim nie interesuje nie bo dla cip z kafe to jest odwrotnie własnie z tymi wymaganiami xxxx Jak ktoś jest w związku ale bije swoją partnerkę to dobrze o nim świadczy? Jak ktoś jest związku a zdradza dobrze to o nim świadczy? Lepiej wyjdź c***o bo już się podlizujesz pseudo kobietom z kafe. ccc 2013-09-29 10:00:50 [zgłoś do usunięcia] gość to powiedz czego tak wymagamy?usmiech.gif zeby nie pil nie bil pracowal zajmowal sie tym co tez splodzil i pomagal w domu? to sttaszne naprawdę xxxx Zapomniałaś dodać wzrost 190+, zarobki powyżej x?, prawo jazdy, mieszkanie min. x? pokoi, ma samodzielnie utrzymywać całą rodzinę wraz z kobietą, przyrodzenie min. x? cm, itd. itd.

Gość gość
29.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość pewnie zaraz napisze ze kobiety chca biznesmena co zarabia 10 tys miesiecznie i mieszka w apartamencie to ciekawe bardzo bo ludzkosc powinna juz wyginac a jakos trwa, zwykli faceci tez maja zony, dziewczyny widac to na ulicach, wsrod znajomych itp ale cos trzeba miec w glowie xxxx Tylko, że oni mają NORMALNE dziewczyny,żony z NORMALNYMI wymaganiami ale takie kobiety to dziś rzadkość

Gość gość
Ja chce takiego co ja go bede kochac i on mnie. Nie obchodzi mnie ile ma wzrostu i ile zarabia.

Gość gość
"Zapomniałaś dodać wzrost 190+, zarobki powyżej x?, prawo jazdy, mieszkanie min. x? pokoi, ma samodzielnie utrzymywać całą rodzinę wraz z kobietą, przyrodzenie min. x? cm, itd. itd." ilu mezczyzn na ulicach, w pracy, na ulicy spelnia te powyzsze kryteria? jakim cudem wiec wciaz sa sluby, powstaja zwiazki i rodza sie dzieci? no jak? ps.prawo jazdy to ciezka sprawa dla ciebie? ja jestem kobieta zdalam za 1 razem wez na raty kurs :o

Gość gość
Problem tkwi w tym, że współczesne kobiety, nie sa juz takimi niedrajdami jak 30 lat temu, gdzie kobieta miała być kurą domową, wychowywać dzieci i nianczyć faceta. Teraz kobieta bardzo często jest bardziej ogarnięta od faceta. Pracuje na siebie, dba o dom, o siebie, dzieci itd A Wam Drodzy mężczyżni( nie ujmując) żal tyłek ściska, bo nie macie czym zaimponować takiej kobiecie, bo juz nie macie tej przewagi większej pensji. Czasy sie zmieniły i nie ma się co dziwić ,że kobieta musi czasami myśleć za dwoje. Czasy się zmieniły, kobiety i mężczyżni też. Jeśli ma wziąc sobie na męża współczesnego macho, to woli mieć spokój i nie słuchać czyjegoś gderania. Przykład randki koleżanki... poszła na nią, bo chciał się spotkać. Zaprosił ja na kawę, po czym na koniec przy kelnerce mówi do niej na ucho to zapłać, bo pieniądze mam w aucie:D Oczywiste dla mnie było by zapłacenie każdy za swoją kawę. Czy też przy dłuższym spotykaniu, bądź w innych sytuacjach życiowych, nie jest problemem zapłacenie za tą kawę, ale na samym początku znajomości? uważam to za żałosne zachowanie. Zatem gdzie się podziała godność takiego faceta? bo razem z jego wykształceniem poszła w las:D

Gość gość
jak takie kobiety to rzadkosc? wyjdz z domu, wytrzyj okulary i rozejrzyj sie mozesz przezyc szok i zdziwienie jak wygladaja mezczyzni w zwiazkach swoja droga uwazam, ze to ty masz wymagania ale jesli nie wygladasz jak model z okladki to dlaczego szukasz modelki?

Gość gość
Maciek, Ty umiesz czytac...? Czy nie? Ona napisala, ze rozumie pol na pol. Ale nie to, ze ona ma go sponsorowac.

Gość gość
ja na meg meza czekalma dluggo i znlazlam takiego jakiego szukalam:) zaradny pracowity z wlasnym autem i mieszkaniem , dzilka pod miastem,, ja nie pracuje bo nie musze mamy 3 dzieci i ja je wychowam i do pracy nie pojde bo maz sie nawet by nie zgdzil, ja tak kariery juz nie zrobie i wsumie miz tym dobrze zabjac sie nie musze o te marne 2 tys

Gość gość
kobieta to nie dziecko by za nie płacić! Zarabiacie a nie chcecie wydawać tej kasy na wspólne wypady to zwykły egoizm.