Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze dziecko dostalo cos na roczek od dziadkow

Polecane posty

Gość gość
Jak można, ja bym moim wnukom kupiła wszystko tylko rodzice ich trochę nad tym czuwają. Całe szczęście bo szafy z ubraniami musieliby dokupić, a i zabawek mają mnóstwo. Nie ma nic fajnego i pożytecznego do kupienia tam gdzie ja szukam. Za miesiąc wnusia ma roczek a ja nic nie wymyśliłam, same grające gadżety nie ma co kupić.

Gość gość
Moi rodzice sa 900km od nas i przyslali prezent, tesciowie 2 ulice dalej i nawet nie zadzwonili. Wnuka nie widzieli od 8 mcy

Gość gość
Mój syn ma 3,5 roku. Od moich rodzicow zswsze cos dostaje czy to swiwta czy urodziny, a od tescuow tylko na roczek dostał 100 zł a resztę urodzin i swieta go olali.

Gość gość
Skąd te pretensje?!Czy dziadkowie musza obowiązkowo kupować wnukom prezenty? A może nie mają kasy, nie pomyślałaś o tym?

Gość gość
Do wyzej, nie nie musza ale to mily gest albo go BRAK. Jesli chodzi o pieniadze to nie musi byc to cos drogiego. Nazwet drobiazg jest milo dostac od dziadkow. Pamietam jak przychodzilismy do dziadkow z torba prezentow na wigilie a dziadkowie na szybko starali sie cos z szaf wyciagac jako prezenty dla nas, albo nic. Przykre to bylo.

Gość mańka 4
wnuk otrzymywał wszystko na co było nas stać teraz jest dorosły i o imieninach czy urodzinach dziadków nie pamięta to jest przykre a dziecko roczne nie rozumie co to prezent tylko rodzice dziecka mają pretensje.

Gość gość
Nie martw się autorko , moi rodzice jak dzwonią to tylko z własnymi problemami o synka nawet się nie pytają . Mąż powiedział im kiedyś parę słów , dbam o swoją rodzinę . Nie warto sie przejmować ... takie sytuacje tylko pokazuja jakim kto naprawdę jest .

Gość gość
Moja mama bardzo często przynosi cos dla swojej wnuczki są to drobiazgi na święta wielkanocne czekoladowy zajaczkek, na dzień dziecka miś, czasem bez okazji jakies ubranko, ale najlepsze jest to ze się dzieckiem interesuje! Uczy ja nowych rzeczy, zabiera na spacery, gotuje smakolyki i to jest super! Mala tak kocha babcie, ze ma smutek w oczach jak babcia wychodzi. Tesciowa za to kupi czasem jakiś drogi prezent i wysle poczta ale w ogóle nie interesuje się wnuczka, zero kontaktu nie odwiedzi nie zadzwoni... Corka jak widzi "druga" babcie to placze i mówi "Pani" ... Nie poprawiam wtedy malej, ze to babcia...