Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanik objawów 10 tc

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem aktualnie w 10 tc. To moja pierwsza ciąża dlatego trochę panikuję. Co prawda byłam 1,5 tyg temu na wizycie i było wszystko ok z dzidziusiem. Od początku strasznie bolały mnie piersi, to był chyba taki główny mój objaw, nudności miałam ale tylko 1,5 tyg i tylko rano, więc łagodnie to przeszłam, ale od wczoraj piersi przestały mnie boleć i nie wiem czy to powód do zwartwień? dodam że dalej czuje potworne zmęczenie, ale te piersi mnie niepokoją. Dodam że biorę luteine dopochwowo ze względu na bóle podbrzusza. Miała któraś w podobnym tygodniu zanik objawów ? Wizyte mam w przyszłym tygodniu i do tego czasu chyba zwariuje.

Gość gość
to nie musi NIC znaczyć bo jedne objawy pojawiają się a inne znikają niepokojące są mocne bóle czy plamienia

Gość P A N T E R A
najlepiej idź do swojego lekarza, po co się denerwować na zapas

Gość gość
Kochana. Ja mialam podobnie. A to piersi nie bolaly, a mdlosci przeszly. U lekarza potrafilam byc po 2-3 razy w tyg. Teraz jestem w 9 mc. Jezeli masz watpliwosci to jedz do lekarza, tylko nie czytaj neta- tam zaraz Ci napisza nawiedzone mamuski ze to katastrofa itd. Wiem z doswiadczenia. Pojdziesz do lekarza, bedziesz spokojniejsza...

Gość gość
dziękuje :) pójde chyba w piątek bo jutro mojego lekarza nie ma. mam nadzieje że u mnie też będzie wszystko ok ;)

Gość gość
ja nie miałam żadnych objawów...aż wszyscy byli zdziwieni..jak to możliwe..ani mdłości, ani zgagi czy zachciewajek nic kompletnie nic.,.:) ciesz się

Gość gość
Mi objawy minely w 10 tc i bylo wszystko ok:) a ja sie po prostu przestalam meczyc.

Gość gość
dzięki dziewczyny, troche mnie uspokoiłyście :))

Gość gość
A mi objawy przeszły i tydzień później okazało się, że serduszko już nie bije od conajmniej półtora tygodnia. I też zauważyłam, że piersi nagle tak jakby "odpuściły". Nawet w publikacjach medycznych można o tym poczytać, więc to nie jest aż tak, że to nigdy nic nie znaczy. Idź do lekarza autorko.

Gość gość
ja tez jestem w 10 tyg i powiem i ze w sumie do tej pory byla masakra, bole piersi i nudnosci caly dzien, a teraz troche odpuscilo, tzn bola piersi jednak nie tak mocno jak wczesniej i nudnosci tez oslably, moze na tym etapie objawy slabna

Gość gość
No ja w sumie od początku ciązy nie miałam jakiś strasznych objawów. Mdłości miałam takie mocne przez tydzień i później osłabły i teraz nie mam wogóle ale piersi mnie martwią, bolą duużo mniej.