Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna z kafe

Macie tak ze wkurza was szczescie innych

Polecane posty

Gość Stara panna z kafe

podczas gdy wy macie non stop rzucane klody pod nogi???? Chcialabym czasami po prostu gdzies wyjechac i nie sluchac o tym jak sie innym powodzi, bo mi zwyczajnie przykro ze mam jak mam 🖐️

Gość gość
mam tak, ale nie chodzi o facetów

Gość gość
Nie, ale ja jestem facetem. Zawiść to cecha wrodzona kobiet. :O

Gość Stara panna z kafe
Nosz kuzwa walczylam z tym i nawet mi sie to udawalo, bo myslalam ze to wszystko moja wina. Ale teraz widze, ze to chyba jest zapisane w gwiazdach - ja mam byc sama, a kolezanki szczesliwe mezatki, narzeczone i matki WTF

nie mam tak. pomysl, ze nigdy nie wiesz wszystkiego o innych i na pewno tez maja swoje problemy. a o szczescie trzeba walczyc, nic samo nie przychodzi zarowno tobie jak i tym ludziom, co im zazdroscisz. zacznij zyc wlasnym zyciem

Gość Stara panna z kafe
Nie mam sily. Faceci na ktorych trafiam to toatlna tragedia. Albo zlodziej, albo pijak, awanturnik, albo jakas c***a nie facet ktory boi sie bylej bo go szantazuje. Ja po orostu urodzilam sie po to aby miec prze je bane a moje kumpele urodzily sie po to aby byc noszone na rekach przez swoich facetow :(

Gość gość
Mnie nie wkurza szczęście innych tylko to że niektórzy mają w życiu takiego farta a niewiele robią. Niesłusznie osiągają pewne korzyści bo albo mają znajomości albo specjalizują się w lizaniu duupy innym.

Gość gość
Ja tak nie mam. Cieszę się szczęściem ludzi, których lubię, całą resztę mam gdzie ;P

Gość gość
Mnie nie wkurza jesli komus sie dobrze wiedzie. Wkurza mnie, ze ktos epatuje nienaturalnie swoim szczesciem. Zzygac sie mozna. Moja znajoma w koncu kopnela w doope meza, ktory sie nad nia znecal. I teraz na FB codziennie notki, jaka to kna jest szczesliwa, ze zyczy wszystkim WSPANAILEGO DNIA, idzie dk WSPANIALEJ PRACY, ma wspanialy dzien z dziecmi. I inne p*****ly. Ja sie bardzo ciesze, ze w koncu uwolnila sie od tego #$&/#$& ale na litosc boska opanuj sie dziewczyno. Sama bedac w udanym malzenstwie, majac udane zycie widzialam ja, kna sie meczy...Uwolnila sie w koncu ale zmienila sie o 180 stopni i jej nie poznaje :/

Gość gość
Jak widzę zdjęcia niektórych na facebooku to mnie krew zalewa. Ciągła impreza i wakacje, wynika z tego że Ci lidzie nic innego w życiu nie robią tylko imprezują.

Moja kolezanka ostatnio w ogole sie nie odzywala, odpisywala jak juz z opozniemiami i w ogole, wiec przestalam sie odzywac pierwsza. Dzis do mnie napisala pochwalic sie ze idzie na badania bo planuje dziecko. Mi sie rozwalily dwa zwiazki i troche mnie to wszystko boli, jestem na etapie takiej refleksji ze moze jednak to ze mna jest cos nie tak. Jest mi przykro, taka depresja jesienna. Napisalam jej ze mam wszystko w doooopie, chamstwo :classic_cool: jestem zalosna wiem 🖐️

Gość gość
jesli tak jej napisałas to faktycznie, jesteś żałosna. Nic dziwnego że związki ci się rozpadają

Gość gość
Najbardziej mnie wkurzają tępe, puste lafiryndy !

No trudno, nie kazdy moze moze byc piekny, zyciowo madry, bogaty, kochany, adorowany, towarzysko rozchwytywany. Musza byc tez i brzydcy, gnebieni, biedni, samotni i zawistni jak ja zeby byla rownowaga w przyrodzie :classic_cool:

Gość gość
głupkowate krowy

Gość gość
Najbardziej zawistni są Ci którzy nic nie mają. Osoby które mają wszystko nie mają powodów do zawiści i zazdrości.

Gość gość
no prawda, prawda, tylko jak nie byc zawistnym, gdy mimo wysilkow nic sie nie ma???

Gość gość
ruszyc te wasze mozgownice!!ja nie wierze we wszystko co widze.moze ktos ma w******e auto a nawet 3 a jest regularnie bity i ponizany w zaciszu 4 scian.troche wyobrazni ludzie:O

Gość Stara panna z kafe
Taaaa, no to juz ustalilismy ze jestem tepa krowa zawistna, ale jak mam sie tez zawisci pozbyc? Znaczy nie tyle zawisci co zalu o to, ze mi nie wyszlo a tak sie staralam. Dalam sie nawet bic swojemu facetowi w imie milosci a teraz zostalam z niczym. Moge, jasne ze moge sie cieszyc ze ktos ma dobrze, ale to bedzie radosc przez lzy, bo zalu serca nie zaglusze. Nie mam na to wplywu i tyle

Gość oosc11
Podejdź do tego tak: "oooo, Paulinie się udało, Anicie też, to teraz i mi się uda". I ciesz się, bo niedługo twoja kolej na udane życie.

Gość czerwone słuchawki
nie mam tak... ale pewnie dlatego, że jestem szczęśliwym człowiekiem nie porównującym się do innych

Gość Stara panna z kafe
nie bede miala udanego zycia, bo zawsze trafiam na jakiegos palanta Ostatnio nawet specjalnie dalam szanse brzydkiemu i biednemu, bo stwierdzilam ze bedzie dla mnie dobry. I co? Wrocil do bylej bo zaplakala

Gość gość
Ja nie zazdroszczę gdy ktoś ma dobrze ale gdy wiem że sam, własną pracą do tego doszedł.

Gość Stara panna z kafe
Mi nie chodzi o prace, pod tym wzgledem nie zazdroszcze, sama do wszystkiego doszlam. Wkurza mnie tylko to, ze moje kolezanki ktore dawaly na prawo i lewo teraz maja ustabiulizowana sytuacje rodzinna, a ja cnotka niewydymka trafialam na sadystow, alkoholikow i emocjonalnych matolow i jestem sama. I wiem, moja wina, ale staralam sie 🖐️

Gość gość
Do facetów też nie mam szczęścia.

Gość czerwone słuchawki
A nie wpadłaś na to, że to Ty wybierasz takich nieudaczników a nie, że "los Ci nie sprzyja". Nie ma co szukać winy wszędzie dookoła tylko dojrzeć winę w sobie. Zmienić swoje podejście i wtedy szukać szczęścia.

Gość Stara panna z kafe
No na pewno sporo tez w tym mojej winy, z jednej skrajnosci w druga wpadlam. Albo agresywny psychol albo totalna mamalyga. Co nie zmienia faktu ze mi przykro i nie umiem sie cieszyc tym ze inni sa tacy szczesliwi, podczas gdy ja sama jem obiad:(