Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillo28

Moja zona chce dziecko a ja nie chce spedzać młodości na wycieraniu tyłka i

Polecane posty

Gość gość
chłopie przeciez ty masz prawie 3 dychy na karku! nie jestes juz licealista, ogarnij sie :D

Gość gość
taaa żona chce, tylko to facet potem będzie musiał kombinować żeby utrzymać dwie dodatkowe gęby

Gość gość
czy wy nie rozumiecie, ze plodnosc kobiety spada z wiekiem :O za 2-5 lat moze w ogole nie zajsc w ciaze :O

Gość gość
czytam i oczom nie wierzę, jestem kobietą i mam 29 lat i uważam że jestem młoda i mam czas na dziecko, ja bym chciała po 30stce.

Gość gość
Trudno, to nie zajdzie.

Gość gość
rozwiedz sie z nia, nie po drodze wam, macie inne oczekiwania od zycia :O

Gość gość
czy wy nie rozumiecie, ze plodnosc kobiety spada z wiekiem pechowiec.gif za 2-5 lat moze w ogole nie zajsc w ciaze xxx a co przewidujesz menopauze u 35 letniej kobiety?

Gość poli30
ja tez nie chcę dzieci a slub koscielny wzięłam...uprtzedzilam o tym męża przed slubem zeby potem nie było problemu,zgodził sie i teraz sam stwierdził ze nie chce juz dziecka bo mu wygodnie jak jest....według mnie dziecko to kula u nogi i spieprzone zycie

Gość gość
jak dla mnie mlodosc to gdzies do 30 :P potem jest dojrzalosc :D :D wiecznie mlodziencami nie bedziecie, no sorry :D

Gość gość
Tymczasem autor sie zwinal juz godzine temu i ma pewnie temat w odwloku, a my sie produkujemy. Chyba, ze to kolejny projekt, wtedy chapeau bas bo dyskusja rozgorzala na dobre.

Jak jej wytłumaczyć że ja teraz jeszcze nie chce tego? x to najlepsze:D a to jej trzeba tłumaczyć, że ktoś czegoś nie chce, taka tępa?:D

Gość gość
a zebys wiedzial ze w wieku 35 lat mozna miec menopauze :O no ale wam sie wydaje ze bedziecie wiecznie mlodzi, plodni, piekni i ze nawet na emeryturze mozecie sobie zmajstrowac bejbika :D zycze zatem powodzenia :D

Gość gość
kuzwa, sprawdz jaki odsetek kobiet ma menopauze w tym wieku i nie plec glupot. wieksze prawdopodobienstwo jest ze wyjdziesz na ulice i ci doniczka na łeb spadanie niz to ze kobieta przekwitnie w wieku 35 lat, wiec moze nie wychodz na ulice - tak profilaktycznie?

Gość gość
taki facet jak autor to na odstrzał. gdyby ją kochał, pokochałby również ich wspólny skarb. nie docenia tego co ma. inne baby - masakra, jakieś wyzwolone, narzekają, że poród boli itd. jak jakieś nienormalne. a tu trafia mu się zdrowa, płodna i co najważniejsze chętna kobieta a on jeszcze narzeka. i jak się zwraca bez szacunku o tyłku swojego syna!!!

Gość gość
a skad ta pewnosc, ze zona autora nie dostanie menopauzy w wieku 35 lat? :D i co wtedy bedzie? kogo bedzie obwiniac za brak potomstwa?

Gość poli30
wcale nie prawqda ze jak kocha zone to pokocha dziecko i chciałby je...ja mę ża kocham ponad zycie a dziecka bym mu nie urodziła jak by chciał

Gość gość
emeryture to sie ma w Polsce w wieku 67 lat. uwazasz ze ktokolwiek zmajstruje bejbika w tym wieku? ahahaha. 35 lat to kobieta w kwiecie wieku, znam wiele kobiet ktore tak rodzily a nawet byly starsze. matka kolezanki urodzila ja w wieku 38 lat, kolezanka ma teraz 30 lat a jej matka 68 i jest fajnie.

Gość gość
daj spokoj, on nie potrzebuje dziecka, bo sam jest jeszcze dzieckiem :D

Gość gość
przestańcie traktować kobiete jak inkubator do cholery! to jest przede wszystkim człowiek. az dziwne dla jakiej ilosci kobiet jedynym celem zyciowym jest wyjscie za maz i urodzenie dziecka. ludzie przeciez za to pomnikow nie stawiaja. wystarczy rozwalic nogi i dac sie zaplodnic. nie macie innych ambicji jak tylko plodzenie?

Gość gość
Autor chyba nie jest dobrym materiałem na ojca. Nie podoba mi się ton jego wypowiedzi, tekst o podcieraniu tyłka. Prawdopodobnie i tak nie będzie zajmował się swoimi dziećmi, nawet jeśli kiedyś będzie je miał.

Gość gość
ja tak nie uwazam :D to wy czekacie na lepsze czasy, ktore nigdy nie nadejda :D :D a potem napisza o was artykul typu "mam 60 lat i urodzilo mi sie pierwsze dziecko" albo "50 letnia polka poddala sie procedurze in vitro" :D :D nie doceniacie swojej plodnosci ;)

Gość gość
gość a skad ta pewnosc, ze zona autora nie dostanie menopauzy w wieku 35 lat? smiech.gif i co wtedy bedzie? kogo bedzie obwiniac za brak potomstwa? xx a skad pewnosc ze cie jutro auto nie p*****lnie albo ze nogi nie zlamiesz? wniosek: lepiej nie wychodz na ulice i siedz zamknieta w domu.

Gość gość
kto tu traktuje kobiete jak inkubator? :O ja jestem feministka, ale niczego takiego nie zauwazylam :O :O

Gość gość
ale jak zajedzie w ciaze teraz i urodzi dziecko, a menopauza przyjdzie w wieku 35 lat to bedzie miala bejbika, a jak poslucha autora i nie zajdzie, a w wieku 35 lat jajniki jej sie wylacza to bedzie miala wielkie g***o, a autor jak to facet odejdzie do mlodszej i plodnej, bo nagle mu sie odmieni :D wniosek: powinna zajsc w ciaze na wszelki wypadek :D

Gość gość
no nie chciałabym takiego wiecznego chłopca, każdy normalny facet pragnie dziecka.

Gość gość
Autor ma 28 lat i nie ma na koncie żadnego sukcesu :o

Gość gość
z facetami tak zawsze, robią głupie problemy, dlatego ja swojemu nawet nie powiedziałam, że od wczoraj rozpoczęliśmy staranka:)

Gość gość
Jakiego k****a bejbika ! Nie umiecie pisać po polsku ?

Gość gość
a co wedlug ciebie człowiek ktory nie chce dziecka jest nienormalny? duzo jest ludzie, i kobiet i mezczyzn, ktorzy swiadomie rezygnuja z rodzicielstwa, nie kazdy ma instynkt. i wedlug ciebie taki czlowiek jest nienormalny? sama jestes nienormalna ignorantko!