Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraczWchodzącyDoGry

koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość nr 13
To na prawdę straszne ilu na tym świecie jest świń. Ale macie racje - życie jest jedno - więc ku**ijmy się na prawo i lewo.

Gość eksss podrywacz
masz przewage bo znacie się. jakbyście się znalezli w lokalu, to mozesz bez obaw do niej podejść i zagadnąć "co słychać, jak sie bawi" i np. postawić jej drinka. Wtedy jesteś wygrany.

Gość nie podniecajcie się
"EŚLI MIAŁYM OCHOTE NA INNE (A NIE MAM) TO BY MNIE TU NAWET NIE BYŁO BO SPRAWA BYŁABY O WIELE ŁATWIEJSZA. " x jasne jasne, jestes c***a, jezeli sie nie wyszalales wczesniej to znaczy, ze zadna sie toba nie interesowala, procz tej jednej z ktora teraz jestes, pewnie tez pasztet, wiec polaczyli sie, bo razem razniej. Gdyby wyrywanie bylo takie latwe jak piszesz, to powtarzam, dawno bys sie juz wyszalal, wiec nie zgrywaj tu teraz jakiegos kozaka, sam sobie zaprzeczasz glabie. Poleciales na kolezaneczke tylko dlatego, ze ona sama dala ci sygnal i to na jakims zalosnym fb, nie masz odwagi nawet isc do niej w realu tylko siedzisz tu i piszesz, czekasz az ona znowu sie pierwsza odezwie, ale ty jestes zalosny

Gość gość
siedzi tu jakiś gość i neguje autora i obraża ludzi bez względu na to co napiszą. Nie wiem czy to jest kobieta czy facet ale sufit jej/jemu na głowę się s p i e r do l i ł. Ja namawiałem gościa żeby korzystał z życia jak tylko potrafi i to pootrzymuję. Dla wiedzy d e b i l a córki nie mam tylko dwóch synów i kiedyś będę też ich namawiał żeby za młodu się wyszaleli. Lepiej tak a niżeli później w związku czy w małżeństwie takie rzeczy robili. A jak takiej osobie żal d u p e ściska że w życiu nić się nie wydarzyło ekscytującego to niech sobie kołek osinowy wystruga bo to tylko kobieta może tak napisać, a jak facet to też niech kołek sobie w pewną cześć ciała włoży to może coś fajnego przeżyje.

Gość gość
tylko wy popieracie że facet musi się wyszaleć ale jak laska prześpi sie z kilkoma facetami to już K U R V A hipokryci, widać że ciebie to zabolało więc coś w tym jest. Mam nadzieję że twoja żona miała wielu partnerów seksulanych i też się wyszalała - nie jedna sperma w niej była

Gość gość
A ile razy mozna wam pisacm, że nikt nie neguje tego aby wyszaleć sie za młodu! ALe bedac singlem! NIECH ZERWIE ZE swoja dziewczyna i juz! voila po sprawie! Potem stuknie mu 30 i niech sie wiaze na stale!

Gość GraczWchodzącyDoGry
Z tym klubem własnie ciężko. Chociaż wiem że lubi baaardzo chodzić na balety ale nie ma możliwośći = odległość do miasta Jeśli chodzi o pasztety to chciałbyś takie mieć :) z tego co mi sie obiło o uszy to troche głów chciałby taką niunie co ja mam. Więc takie jak ona to nawet w twoim kierunku nie patrzą w życiu :)

Gość 50ShadesOfGreyToChłam
Jaki żałosny bulwers. Zdradzał mnie facet, i co z tego? Ludzie nie są monogamiczni. Mam teraz wrzeszczeć na wszystkich, że to niesprawiedliwe i jak oni śmią o tym myśleć? Mam wiadomość, koleżanko: życie nie jest sprawiedliwe ;) Do Autora: Naprawdę, podejmij akcję twarzą w twarz, najlepiej na neutralnym gruncie. Sam czujesz, że zostawianie widocznych tropów w rodzaju rozmów na facebooku byłoby lekkomyślne. Jak już kombinować, to pomyśl o wszystkim, nie trać głowy ;)

Gość gość
Potraficie zrozumiec róznice miedzy r***ajacym wolnym facetem a zjaetym? Potraficie to zrozumiec czy nie? Autor ma dziewczyne a wy mu przytakujece w zdradzie? Brawo!

Gość laska niebieska
Twoją niunie te głowy będa mieć :) jak sprawa sie rypnie a rypnie się to tylko kwestia czasu, ona będzie wolna a Twoi znajomi będa zacierać ręce żeby dobrać się jej do majtek :)

Gość GraczWchodzącyDoGry
50ShadesOfGreyToChłam to musi być zbrodnia doskonała :)

Gość gość
No masz racje popierajmy zdrady. ALe ok niech nie bedzie monogamiczny. Niech ma wiele partnerek. Ale wypadalo by przed wejsciem w jeden zwiaek zakonczyc drugi. BO OON PRZECIEZ SZANUJE SWOJA dziewczyne! wezcie ludzie przeczytajcie to co piszecie bo az głowa boli. naprawde.

Gość gość
K*wa jaki z ciebie pustak...

Gość GraczWchodzącyDoGry
laska niebieska - spokojnie, nic sie nie rypie, a jak ktoś sie rypie to tylko ja... z moją niunią :) a wy dalej trzepcie w klawiature i nabijcie jeszcze z 5 stron o tym że jestem w związku :D i tak nie wolno :D Ci co uważają mnie za wychwalającego sie itp to mało mnie to interesuje ale na prawdę jestem perfekcjonistą i jak będe pukał to pukne, że sie to nie wyda... Podboje zakończe i wróce do ciepłego gniazda :)

Gość 50ShadesOfGreyToChłam
Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony, jak zdradzać, to tak, żeby lasce nawet przez myśl nie przeszło że coś jest na rzeczy :D

Gość gość
Mi szkoda jest jego dziewczyny biedna nie wie ile lez ja czeka..

Gość GraczWchodzącyDoGry
Aż czasami wątpie w świat, przecież nic nie zrobiłem. A spekulacja o zdradzie to zdrada? Nic nie zrobiłem więc SZACUNEK SIE DALEJ UTRZYMUJE. JEŚLI COŚ ODWALE TO DOPIERO SIE GO STRACI. POZDRAWIAM IDIOTÓW

Gość gość
zebys nie puknal i nie zasial ziarna bo wiesz laski czasem sciemniaja a guma moze peknac

Gość gość
O prosze autorze? Zmieniłeś taktyke? Już nie zgrywasz biednego chłopaczka? Zmien nick na "szanuje swoja dziewczyne i r****m inne"

Gość GraczWchodzącyDoGry
Musiałbym mieć naprawdę szczęscie żeby wpaść :D i trysnąć życiem :D ignoruje już z góry wszystkie "moralniaki i nauki oraz wjazdy"

Gość gość
Nie zesraj sie ! Co 3 posta informujesz, że masz takie komentarze gdzieS! nie jestesmy slepi !! ja p*****le!

Gość laska niebieska
ja Cie nie moralizuje, mówie tylko z doświadczenia, ze sprawa sie wyda. Jak chcesz laske na pare numerków to nie rób tego z kolezanka swojej kobiety. Kobiety zazwyczaj zakochują się facetach z którymi uprawiają seks. Ona z czasem będzie Cię chciała na wylączność a jak jej się to nie uda, powie wszystko Twojej dziewczynie. Chyba, że jednak bierzesz pod uwage opcje zamiany swojej dziewczyny na koleżanke?

Gość GraczWchodzącyDoGry
Powtarzam się bo ludziom do sufitu nie wchodzi zbytnio. Ja pisze co 3 post a tu co 2 jest jaki jestem BE! jeszcze nic nie zrobiłem a juz jestem BE! laska niebieska - nie znam jej na tyle dobrze żeby teraz powiedzieć że jesli doszłoby do okazji zmiany mojej obecnej na jej koleżanke to bym zmienił. Ale jeśli okazałby się że w życiu codziennym, i łóżkowym jest lepsza od mojej obecnej dziewczyny to czemu nie zmienić?

Gość gość
ludzie mama prawo wypowiadac sie na ten temat. Gdybys nie zauwazyl to jesy forum publiczne i nie mozesz nikomu zabronic tego. A ty zamiast udawac twardziela może zastanó sie czy ludzie czasem nie maja racji?

Gość GraczWchodzącyDoGry
z punktu widzenia normalnego człowieka to moją racje. Ale jak widać jestem inny a inność w tym kraju jest tępiona. Jeśli bym spytał w temacie : Czy zdrada jest zła? To fajnie byłoby czytać te odpowiedzi ale NIE O TO PYTAŁEM TAK? A WY SIE PRODUKUJECIE NIE WIEM PO CO

Gość gość
Autorze koncze z Toba rozmowe bo jesteś głupszy od cegłówki. Tyle. I moja jedna prosta rada. Dorosnij. Bo posiadanie penisa nie robi z Ciebie mezczyzny.

Gość GraczWchodzącyDoGry
jeden z gości - byłeś tu tyle potrzebny co drzazga w oku :) żegnam.

Gość az az az
Powiem Ci tak.. Zrobisz co uważasz i w cale nie musisz czytać mojego posta ;) Zdrada to największe upokorzenie jakie może przytrafić się kobiecie. Nie ma chyba nic gorszego ! Wiesz jak ona będzie się czuła jak się o tym dowie ? Zraniona to mało powiedziane bo będzie się czuła po prostu beznadziejnie. Dlaczego faceci zdradzają ? Bo obecna partnerka ich nie zadowala - pierwsza myśl kobiety po zdradzie. Na prawdę to zdrada to okropne świństwo. Jeżeli ją kochasz, a nie wyszumiałeś się jeszcze po prostu ją zostaw. Idź wybaw się a potem zobaczysz co dalej. Jeśli ona dowie się o zdradzie od razu jestes na przegranej pozycji, po zdradzie nie ma wybaczania nie ma powrotów. Zdrada przekreśla wszystko. Koniec kropka.

Gość gość
"Ale jeśli okazałby się że w życiu codziennym, i łóżkowym jest lepsza od mojej obecnej dziewczyny to czemu nie zmienić?" - te słowa świadczą o tym że nie kochasz swojej dziewczyny.Ja jestem w związku 10 lat (jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami) i wiesz co? kręcili się koło mnie mądrzejsi, przystojniejsi, bogatsi...Miałam ich w d***e bo kocham swojego faceta.W życiu nie zamieniłabym go na lepszy model.Ty jesteś jeszcze osobą poszukującą swojej połówki.prawdziwe szczere uczucie wyklucza zdradę. Ogólnie nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie taka przykrość spotkała.Świadomość że mój facet liże c**ę mojej koleżance a potem wraca do mnie i całuje mnie w usta... Na samą myśl robi mi się niedobrze...