Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE WSTYDZICIE SIE CHODZIC DO LUMPÓW

Polecane posty

Gość gość
zdecydowana większość klientów lumpeksów jest ubrana kiepsko- widać, że ciuchy dla nich, to po prostu okrycie na grzbiet i tyle. a co do "ekskluzywnych" second handów, to zwykle wygląda, to tak, że prestiżowa lokalizacja, żadnych koszy do grzebania, wszystko ładnie na wieszaczkach z doczepioną metką, ale ciuszki, to niemodne znoszone szmatki, za to cena jak za nowe w wyprzedaży. nie wiem kto tam kupuje- chyba upośledzeni umysłowo omamieni rzekomą okazją..

Gość gość
O Boziu, przecież George czy Atmosphere to tandeta. A Vero Moda to sieciówka taka sama jak Hennes & Mauritz

Gość gość
wydaje mi się, że to grzebanie w lumpach, to niekiedy jest choroba- np moja sąsiadka co tydzień wynosi wielkie siaty z "naszego" niezwykle popularnego okolicznego lumpa. po co jej to i jak wygląda jej mieszkanie i szafy. sama kupuję 0-3 nowe rzeczy na m-c, dość często pozbywam się niepotrzebnych ciuchów i nie narzekam na brak ubrań

Gość gość
teściowa kupiła mi na urodziny pościel z lumpa jeszcze się tym przy stole chwaliła

Gość gość
"i dlatego mieliscie taniej,hotele, ktore nie sa polozone bezpośrednio przy plazy zawsze!!!! są tańsze wiec nie pisz wiecej glupot ze ktos przepacil za NIBY TE SAME WCZASY, bo tylko idiotke z siebie robisz" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx idiotke to robisz ty z siebie bo pierwsze twój poziom słownictwa jest żenujący a po drugie widzę że nie odczytałaś sarkazmu z mojej wypowiedzi odnośnie tego ze twoi znajomi przepłacili, cały czas sie z ciebie nasmiewam a ty mi tłumaczysz twardo. Oczywiście że można pojechać do Hiszpanii za 10 tys a można i za 20 tys.

Gość gość
tak tak, debilko:D dopiero załapałas o co chodzi :D a teraz udajesz,ze od początku wiedziałaś, tępak jakich mało na kafe:D

Gość gość
Jaka kultura:( co za czasy wszyscy sobie ubliżają:(

Gość gość
GEORGE to badziewie z Walmartu taniego supermarketu, tandeta w ktora ubieraja sie meksykanskie chmary, tego nawet w secondach handach tutaj nie maja bo I tak nikt by nie kupil wiec leci do Polski dziadostwo a wy sie tym GEORGEM podniecacie.

Gość gość
debilko, idiotko, tępaku.... mnie to nawet nie rusza nie dorastasz mi nawet do pięt i nie trzeba cie znać aby wystawić ci świadectwo. xxxxxxxxxxxxxxxxxx co teraz załapałam, że wczasy na Krecie można kupić za 10 i za 15 tysięcy???? nie ośmieszaj się! to nawet przedszkolak wie :) człowiek z ciebie ma ubaw a ty się tłumaczysz że można miec widok na morze, mozna mieć zakwaterowanie w hotelu dwu lub pięciogwiazdkowym.

Gość gość
hehe, ciekawe kto z kogo ma wiekszy ubaw:D ale jakos musisz sie wytłumaczyc bo babola walnęlas:D pisz sobie dalej, dobrze ze to tylko ten bo ludzie by ci w twarz sie rozesmiali:D

Gość Nefis
tępa hołoto z Polski opamiętajcie się niektóre osoby tutaj!!!! ja również byłam na Krecie w 5* hotelu gdzie miałam all inc. w hotelu mieszkali sami obcokrajcowcy i kilku Polaków, gdzie tydzien kosztował mnie rok temu 3450zł, pływałam tez rejsami wycieczkowymi gdzie tydzien przy opcji 4* to kwota 6000 zł na osobe wiec stul pysk mowiac ze kreta, egipt i turcja sa dla biedoty, bo biedota nie jezdzi nigdzie i wspoczuje tym ludziom

Gość Nefis
a wspolczuje jeszcze bardziej tym ludziom ktorzy zazdroszcza innym wszystkiego Ja owszem nie polece na wczasy na Malediwy bo mnie poki co na to nie stac ale uwazam ze jak n swoj bardzo mlody wiek stac mnie na wiele a jak macie z tym problem to juz nie moja sprawa\

Gość gość
ale kto ma z tym problem??? ja nie, bo mnie nie obchodzi gdzie kto i za ile wyjeżdza, ale na wczasy do Egiptu i innych tego typu stac przecietnego"kowalskiego" a na Kube, Dominikane, Malediwy i in, niektorych NIGDY!!! nie bedzie stac:D tyle w temacie

Gość Nefis
wielu ludzi nie stac na zadne wakacje, ale jesli nawet dla kogos egipt to c*****e wczasy to dla innego moga to byc wakacje zycia

Gość gość
bylam raz w Egipcie i nigdy wiecej nie chce widziec polskiego bydla na wakcjach, 70% to Polacy byli, masakra, na Kubie tylko 15 osob na hotel razem z naszą 3 i to są wakacje:)

Gość sweet love child
Co wam daje takie wyśmiewanie się z innych i głupie przechwalanie ? Na który temat się nie wejdzie to kafeteryjne " bogaczki" wyśmiewaja " biedote". A prawda jest taka, że może 3% postów to prawda, reszta to jakieś bajki. Nie wiem po co to robić. Żeby poczuć się lepiej? Mnie uczyli, że nie należy śmiać się z ludzi, którzy są w gorszej sytuacji od nas, bo życie różnie się układa. Wystarczy chwila i wszystko może się zmienić, a role mogą się odwrócić. A wracając do tematu- do sklepów z używaną odzieżą nie chodzę, ale nie mam nic do ludzi, którzy tam się ubierają.

Gość gość
tez nie chodze do uzywakow i nie obchodzi mnie kto chodzi,a jednak wiekszosc moich znajomych od biedniejszych po bardzo bogatych

Gość gość
ja nie chodę, moze bogata nie jestem,a le jednak wole nowe i bez tego zapachu

Gość gość
kobieto napisałas mi tak: "a ciekawe czy na Kube w sezonie też Was stać(wywalic 50tys), bo Kreta sorry, ale jest tania jak Egipt , bo 2 rodziny znajome były i średni to koszt 10tys za 4 os:d pani bogata" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja ci odpisałam tak: "nie na Kubę nas nie stać ale na Turcje w przyszłym roku owszem... jak Bozia zdróweczko da... to Twoje znajome trochę przepłaciły bo my na 4 os wydaliśmy 8 tys, all inclusive." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czy ty naprawde nie widzisz tu sarkazmu?? ..... a już rozumiem pewnie nie wiesz co to sarkazm.... to by tłumaczyło twoje kłopoty :)... i kto tu jest tępotą :) kończe z tobą tą dyskusję bo jak ktoś jest głupi to taki pozostanie i nic sie ztym nie da zrobić... przynajmniej w twoim przypadku :)

Gość gość
ale jej dowaliłaś :) może to jej utrze tego tępego nosa.

Gość gość
nie ma to jak sama ze sobą pisać:D ale schizofenicy juz tak maja:D zmień lekarza tępa dzido:D

Gość nie chodzę do lumpów
nie lubie uzywanych ubrań, nigdy nie zalozylabym nic z uzywaka ani sobie ani dziecku

Gość gość
jak mieszkalam w PL to lumpki bardzo lubilam. To takie polowanie, nigdy nie wiesz na co trafisz. Ochote mi na lumpek zrobiliscie :) Jak przyjade na urlop do PL to sie po lumpkach przejde :)

Gość gość
George to najtansza tandeta z Asdy (supermarket jak Tesco), F@F to Tesco tez marne jakosciowo, TU to Sainsbury's (supermarket) jakosciowoa srednie, Atmosphere i Early Days to Primark'owa tandeta. Dorothy Perkins to ta sama polka co H&M, New Look, Next, River Island, wiekszosc Topshop (chociaz Topshop ma tez ekskluzywne linie). Polska sie tymi markami podnieca a w UK to nic szczegolnego.

Gość gość
tez tak mam, ze lumpki podnosza mi poziom adrenaliny :D dlatego jesli jestem w Polsce,a widze jakis na horyzoncie to zaraz tam wchodze :P hehe

Gość gość
Jak to niewiele niektorym potrzeba,zeby adrenalina podskoczyla :D A co do tematu,to kazdy kupuje tam,gdzie chce,albo moze...Co ma do tego wstyd?

Gość gość
jak tylko jesyem w PL to chodze:)kupuję i przerabiam na ciuchy których potem wszyscy mi zazdroszcza;)

Gość gość
w zyciu bym nie poszla, ale tu jak widze dziadowy lecą by byc pierwsze przed nowa dostawa staroci, jaka zenada:D