Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy być z takim facetem czy szukać innego na ojca dziecka pomozcie

Polecane posty

Gość gość
to taki typ człowieka, uzaleznienie od kompa i gier masz do wyboru dwa wyjscia: akceptujesz to albo odchodzisz. in sie nie zmieni.

Gość gość
To musi być prowo. Nie wierzę, że są aż taki tępi ludzie- najpierw pyta czy powinna się do faceta wprowadzić, później ma problem, że jego syn widuje się ze swoją matką, a teraz to.

Gość gość
widac od nadmiaru pieniedzy i braku roboty zawodowej zaczeło Ci sie kochana w głowie mieszac,szukasz problemów na sile. Ciesz się ,ze masz dach nad glową i żarcie dla siebie i dziecka. Doceń to co masz.

Gość gość
a ja to widze tak - facet nie kocha autorki. Jest mu z nia wygodnie, to na pewno. Zamiast placici niani, gosposi itd to utrzymuje babke z dzieciakiem. Dom ma wysprzatany, uprane, synem sie babka zajmie, obiad ugotuje. Ale jak pozna kpobiete swoich marzen, jak sie w koncu zakocha to ci autorko podziekuje.

myśle, że nie masz źle a to czy chcesz z nim być musisz sobie sama odp na to pytanie....patrz na siebie i na swoje dziecko...bo ono jest najważniejsze.... ja np jestem z chłopakiem mlodszymod siebie... i mam dziecko 4lata (nie jest on ojcem), przez pierwszy rok było cudownie....jak w bajce...czułam żże mnie kocha, jeśli chodzi o kase to też nie ma z niczym problemu...pracuje po 10 godzin... ale no wlasnie... teraz raptem moje dziecko mu przeszkadza...widze to i czuje on oczywiscie nie...twierdzi ze mu kiedys za to podziekuje.... ale dla mnie to jest niewyobrazalne....ciagle krzyczy na niego, kaze jesc rzeczy ktorych nie lubi,... chcialam odejsc juz naprawde bardzo malo brakowalo....ale okazalo sie ze jestem w ciąży....chcialabym sie cieszyć, ale wiem ze nie moge...bo wiem ze z nim nie bede przez to jak sie zachowuje a nie chce byc sama z dwojka dzieci co mam zrobic pomozcie blagammmmmmmmmmm....

Gość gość
tez mi sie wydaje wlasnie ze on mnie nie kocha nic do mnie nie czuje, bo wg mnie jesli facet cos czuje do kobiety to z nia spedza czas.... ale moze to taki typ osobowosci nietypowy, sluchajcie jak go zapytalam co robil zawsze na walentynki dzien kobiet itp to bedziecie w szoku! powiedzial ze nigdy z zona byla walentynek nie spedzal ani zadnego dnia kobiet nigdy kwiatka nie kupil!!!!!

Gość do autorkiiii
to taki typ człowieka... on nie widzi nic złego w swoim zachowaniu ....nie zmienisz go ale szczęśliwa z nim nie bedziesz...powinnaś odejść... szkoda tylko ze zamieszkaliście razem.... szkoda dziecka.... skoro ONO jest szczęślwie... bedzie cierpiało.

Gość gość
ja myślę ze powinnaś zakończyć ten związek, on cie nie kocha...

Gość gość
dziwne żeby kochać taką psycholkę, myslę że facetowi otworzyły sie w końcu oczy i próbuje się pozbyc problemu

Gość gość
HMMM TO Byla zone tez niekochal a wzial z nia slub ?? z byla zona ponoc postepowal tak samo, tak mi opowiadal.... nie spedzali walentynek nigdy, nigdy jej kwiatka nie dal nie byl tez wylewny do okazywania uczuc, tylko jakjest sex to umie sie przytulac calowac itp. no ale z drugiej strony gdyby chcial zakonczyc ze mna znajomosc nie przedstawialby mnie np. robotnikom-dbudowlancom ktortzy erobili u nas remont jako zon e!!!!!(mowil ; np prosze to przekazac zonie, albo zona pokjaze:)

Gość gość
matko, co za kretynka! :O Nie kocha cie ale jest mu wygodnie z toba. Zamiast oplacac tabun bab, oplaca ciebie - utrzymuje cie i twojego dzieciaka. Koniec, kropka. Jak pozna kobiete swoich marzen, to cie ze swojego zycia szybko wyprosi.

Gość gość
z byla zona ponoc postepowal tak samo, tak mi opowiadal.... nie spedzali walentynek nigdy, nigdy jej kwiatka nie dal nie byl tez wylewny do okazywania uczuc, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a skad wiesz jak było... wiadomo że rozsądek nie pozwala mu powiedzieć: tak żonę kochałem bardziej, jej kupowałem kwiaty itd dobrze wie: ze wtedy by usłuszał a dlaczego mi nie kupujesz?

Gość gość
robotnikom przedstawił cie jako żone bo JEMU było tak wygodniej, co miał powiedzieć? konkubina?

Gość gość
wymienianie zalet faceta zaczynasz od tego, że "ma ładne mieszkanie" no litości...

Gość gość
Też na to zwróciłam uwagę- zalety to ładne mieszkanie i dobra praca. Ty nie szukasz kogoś z kim mogłabyś stworzyć szczęśliwy związek, tylko sponsora. I najlepiej żeby oddawał całą wypłatę, zabierał w różne miejsca i kupował prezenty.

Gość gość
nie szukam sponsora, ale wiadomo ze kazda kobieta nie chcialaby faceta ktory zarobi 1500zł i bedzie z takich pieniedzy wszystko utrzymywal... nie udawajcie ale tez patrzycie na to by facet mial jakikolwiek samochod w razie potrzeby czy mieszkanie, nikt nie chce mieszkac z rodzinka. chce stwoorzyc szczesliwy zwiazek, myslalam ze tak bedzie, a sadze jakos ze on mnie nie kocha.......... a przeciez nie zapytam sie jego: czy ty cos do mnie czujesz? nie zaczne go obrzucac pytaniami czy cos do mnie czuje czy mieszka ze mna tylko bo ja robie w domu wszystko?

Gość gość
z drugiej strony chyyyba by nie szukal dzieewczyny do zwiazku przez portal randkowy lecz przez jakis dla sponsorow gdyby szukal utrzymanki, zreszta jak mnie poznall to jeszcze pracowalam nie wiem co sadzic o tym wszystkim.......... hmmm ale pooodboba mi sie to ze gdybym np. byla w szpitalu czy ja sama czy ja z dzieckiem to on sie byyy zachowywal jak prawdziwy ojciec i maz bo mowil ze by wszyzstskie reczy do szpitala nosil, by mnie odwiedzal a i chyba gdyby nie chcial sie ze mna wiazac to by uprawial sex tylko w zabezpieczeniu bo balby sie ze bede miec dziecko, a on zawsze bez zabezpieczenia i powiedzial ze jak bedzie to bedzie a jak nie to nie

Gość gość
i chyba gdyby chcial sie mnie pozbyc to nie powiedzialby do swojego dziecka; to jest twoja jakby mama zastepcza a to bedzie twooja siostra chyba gdyby wiedzial ze nas sie pozbedzie nie robilby m etliku w glowie swojemu dziecku?

Gość gość
nie kocha cie miałam tak samo. W końcu powiedział że uczucie sie wypaliło i olał mnie znam ten typ doskonale. Spieprzaj od niego gdzie pieprz rośnie bo bedziesz cierpiała jak ja.

Gość gość
Naszczęście dziecka z nim nie miałam ale ten sam typ co opisujesz. Twój jest informatykiem?

Gość gość
nie nie jest informatykiem pracuje fizycznie on wlasnie nie gra w rozne gry, ma jedna swoja ulubiona ale to chodzi o to ze nawet jak ma ten ""dzien niegrania"" to i tak ze mna czasu w taki dzien nie spedza lecz lezy na kanapie patrzy jak jego syn gra, komentuje gre, pozniej np. lezy oglada tv, albo troche do mojego dziecka tez cos zagada polaskota, pouczy jak cos trzeba gdy kaprysi itp

Gość gość
Mój był informatykiem i ten sam sposób wysławiania olewczy był zachowywał sie jakby mu było wszystko jedno czy jestem czy nie. Ja ci odradzam zrobisz co chcesz w tym zwiazku nigdy szczęsliwa nie będziesz. Lepiej znajdz sobie kogoś dla kogo bedziesz najważniejsza a nie będzie miał cie w d***e.

Gość gość
Dziwna jestes zapytaj faceta kim dla niego jeste czy nianka czy gosposia czy kobietą z krórą chce byc tworzyc zwiazek i jak tak to powiedz ze brakuje ci czułości z jego strony

Gość gość
Którą pisze z tel a jak twoje dziecko mówi do niego

Gość gość
Ja swojemu mówiłam przytulałam sie sama całowałam i widział z początku było dobrze ale potem znowu to samo czułam że żebram o uczucie miłość. Tak sie żyć nie da i tyle autorko radze ci dobrze zerwij z nim bo będziesz cierpiała kasa to nie wszystko znajdziesz innego i bedziesz szczesliwsza.

Gość gość
nie wiem ja poprostu sadze ze moze byla zone kochal bardzo i dlatego z nia byl 10lat jakas sie zazdrosna czuje znalazlam ich wspolne zdjecia na kompie te ze slubu, te z domu z roznych przyjec i zawsze na zdjeciach usmiechnieci, ona siedziala jemu na kolanach, albo przytuleni, a my takich zdjec nie mamy wogole nie wiem jakas zdolowana jestem, moze jestem za dobra

Gość gość
Autorko ja mam teraz super faceta bierzemy ślub za rok jest cudownie. Uwierz że to była najcudowniejsza decyzja pozbycia sie tamtego. Facet jak kocha inaczej sie zachowuje mam porównanie między tamtym i wiem że żyje. Jesteś młoda znajdziesz lepszego o niebo i będziesz wiedziała że żyjesz. Mam nadzieje ze mnie posłuchasz i dasz sobie szanse na szczescie. Trzymaj sie.

Gość gość
nie wiem czy jestes za dobra ale na pewno jestes glupia :O Jezeli to nie prowo to jestes wrecz tepa. Tyle osob ci tlumaczy, ze facet cie nie kocha, nie ludz sie a ty wciaz a moze to a moze tamto. Nie ma. Facetowi jest wygodnie - znalazl nianke, sprzataczke, kucharke i jak ma chec babe do seksu, wszystko w jednym. Za jaki koszt? Dwie dodatkowe geby do wyzywienia, nie drogo :D Aaaa....jeszcze coi dziecko "polaskota" :O i juz baba ma w gaciach mokro. Jak pozna kobiete, ktora pokocha to szybko wyjdziesz z jego domu. Bez pracy, bez kasy, z dzieciakiem :O Glupia jak but jestes.

Gość gość
popieram osobe wyżej ogarnij sie kobieto i rzuć tego c***a !