Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

ODCHUDZANIE PAŹDZIERNIK 2013 kto wbija

Polecane posty

Hej wszystkim, melduje, że walcze nadal, ale ... Chyba złapałam wstretna grypę żołądkowa... ;( dziś lezenie cały dzien w łóżku, z siłowni też nici ... Walczę żeby mnie nie rozebralo do końca, jestem taka zlaaaaa ;(

No niby mamy wspomagacz jak można tak to nazwać :) ale coś ciężko ta waga spada na początku leciała jak szalona a teraz masakra. Mam nadzieje ze jak kupię ten orbitrek to zacznę ćwiczyć i waga będzie spadać ;) Rodzyn życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

Gość Anna poool
No było dzis ważenie i jestem bardzo z siebie dumna 92.2kg czyli 3,4kg mniej JUPI! No a od niedzieli niestety jestem chora i nie mogę ćwiczyc mam nadzieje że chociaż kilogram w tym tygodniu schudnę bo jem 2 jogurty i bułke sojową dziennie ;)

Żabelek-> Bark już oki, smarowałam fastum, trochę go hantelkami pognębiłam, i jakimś dziwnym cudem po wysiłku mi przeszło (: także działa jak najbardziej :) Dziękuję dziewczynki, że wspieracie mnie w walce w tą chol ... erą grypą :D chcę już na siłkęęę !!! Anna poool-> Witam ! Prawie moja rówieśniczka :D tylko 5 lat młodsza, ale co tam, nie ?:P Chciałabym mieć 19 latek, szczerze (: jesteś jeszcze w takim wieku, gdzie łatwiej zrzucić, pamiętam ,bo ważyłam 62-63kg gdzieś a potem poszło w górę do 93 a mam prawię 24 latka ... Ale z chęcią będę czytać o Twoich wzmaganiach, więc nie wyłamuj się !:) Spadamy z tymi kilogramami dalej :P

Rodzyn to my jesteśmy prawie w tym samym wieku ja mam 22 same młode dziewczynki :);p a ja jak miałam 19 lat to ważyłam z 57 kilo a mam 172 dobre czasy :)) teraz pragnę ważyć około 63 ;D ale wszystko przed nami damy rade kobietki:*

Oooo :D Nooo to widzę w porę się dowiedziałam :P Ale też widzę, że 12 kilo za Tobą i to po ciąży !!! Super !!! Ja się pewnie znowu powtórzę miałam torbielka, przytyłam po nim sporo (hormony) , teraz muszę zrzucić, żeby majstrować dzidziusia (: no i pasowałoby iść do ołtarza w jakiejś fajnej kiecce a nie w takiej, żeby zakryć każdą fałdkę tłuszczu ;( Idę spać Madziu i resztooo dobrej nocki, leczę się i jutro MUSZĘ IŚĆ NA SIŁOWNIE, bo będę bardziej chora :P Paa Buziaki !!

Oooo :D Nooo to widzę w porę się dowiedziałam :P Ale też widzę, że 12 kilo za Tobą i to po ciąży !!! Super !!! Ja się pewnie znowu powtórzę miałam torbielka, przytyłam po nim sporo (hormony) , teraz muszę zrzucić, żeby majstrować dzidziusia (: no i pasowałoby iść do ołtarza w jakiejś fajnej kiecce a nie w takiej, żeby zakryć każdą fałdkę tłuszczu ;( Idę spać Madziu i resztooo dobrej nocki, leczę się i jutro MUSZĘ IŚĆ NA SIŁOWNIE, bo będę bardziej chora :P Paa Buziaki !!

Gość gość
madzia 2231 szybko uroslas 2 cm w ciagu jednego dnia:P

Gość Żabelek
Cześć dziewczyny!! A ja mam 30 lat i wygląda na to że przy Was młodych to ja już jestem stara dupa:-) A jeżeli chodzi o moje zmagania odchudzeniowe to jest ok.Wczoraj miałam dużą imprezę rodzinną,no i było obżarstwo,ale nie przejmuję się tym zbytnio:-) Moje dwa potwory tzn.mąż i dziecko już śpią,więc zabieram się za ćwiczonka. Anna poool-widzę że wagę mamy podobną...do ilu chcesz schudnąć? Rodzyn-jak nie bark,to grypa...ech,Kochana nie masz lekko,trzymaj się i wracaj do zdrowia! Zdeterminowana30-jesteś? A jak tam młode Mamy?Mówię Wam,dziewczyny,dopóki Wasze bobasy nie pełzają to jeszcze coś można zrobić,w sensie poćwiczyć.Potem,jak już zaczną raczkować(a chodzić to już w ogóle) to macie przechlapane:-)Mój maluch cały czas chce ćwiczyć z mamą,o zgrozo!!!Dlatego z ćwiczeniami muszę czekać do takiej nieludzkiej godziny...o właśnie...zabieram się !!!Pa!

Na własne życzenie Zabelku ;) Cwicz, cwicz, każda pora jest dobra i podziwiam Cie za wytrwałość i checi, tak trzymaj !!!

Na własne życzenie - chorammm, Słońce wyszlo too sie gonilo w podkoszulku a tp już chyba koniec Października :D dobree ide spac już na prawdę :P

Gosc - złapałeś mnie hehe wcześniej pisałam 170 w zaokrągleniu ;) teraz podałam bardziej dokładne info ;) dzisiaj ponownie sie wazylam w nadziei ze coś spadło no i spadł jeden gram jest równo 71,0 Ja to jak zaczynam ćwiczyć to mój bobasek sie budzi bo w ciągu dnia jego drzemki sa wyjątkowo krótkie a z natury jest bardzo towarzyski chłopak i jak nie spi to nie mam za bardzo jak cała nadzieja w orbitreku ja będę sobie ćwiczyła on będzie leżał w bujaczku i będę do niego mówić mam nadzieje ze to przejdzie :)) Rodzyn bo na początku to waga leciała jak szalona szkoda ze teraz już tak nie jest :(( Ślub i dzidziuś to bardzo dobra motywacja mnie motywuje ze za jakieś pól roku jadę do polski chrzcić mojego dzidziusia i muszę wyglądać przynajmniej tak jak przed ciążą :)))

Gość gość
madzia 2231 ja tez tak zaokraglam dokladnie mam 173.5 cm a zaokraglam sobie do 4 bo to fajniej brzmi:) ja sie nie mam czm chwalic waga stoi w miejscu czyli 61 ale ja jem bardzo duzo slodyczy wieczorami wczoraj maz przyniosl z pracy czekoladki z podwojna czekolada kazdy kawalek pakowany osobno pochlonelem 8 nie wiem ile kazdy ma kalori:P cholera te okropne slodycze chcialabym zrobic sobie taki test np przez 5 dni jesc tak jak do tej pory ale nie jesc 5 dni nic slodkiego ciekawe czy cos by spadlo cholera dla mnie chleb moze nie istniec zie3mniaki makarony kawy nie slodze harbety nie slodze ale czekolady i batony musza byc:P whodze we wszystkie ciuchy sprzed ciazy moze dlatego brak mi mobilizacji do zrzucenia tych 3 kg chyba jedyny sposob to kupic fajny ciuch rozmiar mniejszy

ten poprzedni wpis to moj nie zalogowalam sie gapa:P sprawdzilam cadbury crispello double choc jeden ma 55 kcal ja zjadlam chyba 8 wiec pochlonelam prawie 500 kalori slodyczy na sama noc cholera jasna!!!!! zabelek Ty stara ja skonczylam 31 w sierpniu a czuje sie jak nastolatka nie przesadzaj kobieto:D

Kurdee, przecież wszyscy mówią, że życie zaczyna się po 30-stce (: Ja bym chciała mieć tyle lat co Wy i dzieci i ważyć tyle co Wy, podziwiam, ale spogo dogonie Was :P (mam nadzieję.

rodzyn oczywiscie.ze dogonisz nie ma rzeczy niemozliwych a Ty masz motywacje slub.Z pewnoscia bedziesz pieknie wygladac w tym wyjatkowym dniu

Gość Żabelek
Karolajna1982-nieeee,ja się staro nie czuję,ale wiem że dla 19-latków osoba 30-letnia,to już prawie emeryt,przynajmniej ja tak miałam:-)

e tam mój mąż ma prawie 29 lat od razu prostuje ze przyszły a pisze ze mąż bo my wszędzie sie tak przestawiamy i to z przyzwyczajenia :P i wcale nie czuje tej różnicy wieku czasami wydaje mi się ze to ja jestem starsza hehehe a przed chwila byłam w takim Children center ważyć mojego maluszka i jestem w szoku wazy 7,6 kilo a 31 kończy 3 miesiące taki mały pulpecik zupełnie jak mama :):) i muszę wam się pochwalić ze był taki grzeczny uśmiechał się do pań jestem strasznie dumna :)

Karolajna co do słodyczy to wiem coś na ten temat tez miałam problem ale odkąd karmie nie zjadałam nawet jednej kostki czekolady jedynym moim grzechem są ciastka belvita ale od wczoraj już nie goszczą w mojej szafce i już ich nie zaproszę. A ile już jesteś po porodzie jak długo wracałaś do swojej wagi bo z tego co widzę to tylko 3 kilo ci zostało pozazdrościć :)

madzia 1 lipca mialam cc takze 1 pazdziernika moja corcia skonczy 4 msce. wychodzac ze szpitala wazylam 72 kg w pol tora msca zlecialo 11 a to 3 tak sie mnie trzyma ech:P ale to dlatego ze wcinam slodycze ::P

ogolnie jak chce to bardzo szybko chudne tylko musze sie przylozyc mam jeszcze 2,5 latke w domu przytylam w ciazy z nia 25 kg msc po porodzie nie bylo sladu ale zero slodyczy malo jadlam i cwiczylam w domu teraz nie mam ani czasu ani checi do cwiczen i rana troche ciagnie:P Madzia mieszkasz pewnie w uk sadzac po children centre:)

Właśnie zauważyłam, że tak czytam wpisy od początku i mam wrażenie, że sporo dziewczyn mieszka w UK :) Mnie też koleżanka teraz zostawiła, przeprowadziła się do Preston, urodziła dzidzie i kurde mol mam teraz tylko kafeterie :p

Karolajna, zazdroszczę, musisz być człowiekiem ADHD jak tak szybko chudniesz (żarcik) ;d Ale jak na 2 dzieci, to na prawdę super i też tak chcę :D Madzia, spokojnie, Ty też pozbędziesz się, jak tylko nie zrezygnujesz ;) Żabelek, to tak, jak ja dla 13 latków jestem już takaaaa stara ... Ostatnio coraz częściej słyszę "Dzień dobry" na klatce schodowej niżeli "Cześć" heh :D

Gość cytrynowa_dama
Witam dzisiaj!:) Rodzyn zyczę szybkiego powrotu do zdrowia! ja mam 25lat :) a mój mąż ma 31 lat..także Żabelek na pewno nie jesteś stara:) Ja dziś miałam gości..więc..hmm..jadłam talarki,krakersy,chrupki w czekoladzie,ale.. waga dziś wskazała 59,300!! :) także jak widać to mi pozwoliło przyatakować słodkie hehe.No nic..Mały wlansie usnał po spacerze to biorę się za hula hopa.

Gość cytrynowa_dama
p.s. karolajna Ty się nieżle pilnujesz,jak tak czytam to ładnie się odzywiasz. p.p.s ja mam 172cm wzrostu :p także podobnie wszystkie jestesmy :)

Rodzyn jak zostaniesz mama to zobaczysz ile jest pracy przy dziecku chcac niechcac musisz byc na pelnych obrotach zwlaszcza jak nie ma sie zadnej pomocy ze strony rodziny ja z mezem i dziecmi mieszkamy w uk a cala rodzina w Polsce.Czasem jest tak,ze nie masz czasu z toalety nawet skorzystac bo dzieci bez przerwy czegos chca. Ta starsza chce zeby sie z nia bawic ta malutka znowu placze bo chce cycca albo zeby ja na raczkach nosic oszalec po prostu mozna:) Maz pracuje od 9 do 18 praktycznie wraca je obiad prysznic bierze i ani sie obejrzy a tu juz 22 takze za duzo mi tez nie pomoze.:)