Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

ODCHUDZANIE PAŹDZIERNIK 2013 kto wbija

Polecane posty

Gość Malvinna
Dziewczyny, ile razy w tygodniu cwiczycie?? wiadomo jest ciezko, praca po pracy zmeczenie, ja w tym tygodniu tylko 2 razy :( ideal to 4-5 ....zobaczymy czy sie uda wprowadzic w zycie

Gość Żabelek
Hej!!No jak słowo daję,muszę sobie kupić drugi komputer,bo mąż mi ciągle zajmuje i nie mam kiedy tu zajrzeć:-( Widzę że nowe dziewczynki się pojawiły-witam:-) Ale tak czytam,2-3 kg do zrzucenia,toż to prawie nie odchudzanie:-) Kochane,nie załamujcie mnie,proszę...ja mam30 do zrzucenia. A odnośnie diety,to wczoraj zaszalałam,dzisiaj też,wagę omijam szeroko. Malvinna-pytałaś o ćwiczenia.Ja staram się codziennie,najbardziej lubię tak na wieczór dać sobie w kość. Zdeterminowana30-a ta pani nie może robić Ci zabiegu tylko na nogi? Rodzyn-mi kiedyś przyjaciółka powiedziała że jak spała w staniku to jej to pomogło na piersi.I jeszcze używała jakiegoś kremu ujędrniającego.

hej odchudzaczki biore sie od dzis za zdrowe odzywianie bo to co ja wczoraj zjadlam to nawet chyba swinia by nie zjadla tyle i chipsy byly i kinderki i cukierki mietowe i musli chyba przesadzilam i dzis mnie brzuszek boli. Takze od dzis zdrowe jedzonko sn: kromka ciemnego chlebka serek wiejski kawalek papryki i pomidorek male jabluszko obiadek: watrobka drobiowa z cebulka kolacyjka: kromka ciemnego chlebka przyrzadzona w tosterze trojkaik serka topionego i szklanka kefiru lyzeczk dzemu na oslode :) za rowne trzy tygodnie spotykam sie z rodzina i chce przez ten czas schudnac 2, 3 kg niestety nie moge cwiczyc bo jestem 3,5 msce po cc i nie chce sie katowac cwiczeniami buziaki odchudzaczki

Gość dupeczka1989
No a ja sie upisalam wczesniej do was, patrze teraz i postu brsk. Takze witam dziewczyny i dolaczam;) 70 kg czystej sloniny, 162 cm. Swinka pigi;/ chce schudnac do 55..ach co to byly za czasy i figurka;p jutro sie dokladnie zwarze i zmierze, podam wymiary i cos doradzicie;) pozdrawism i milego dzionka zycze

Gość dupeczka1989
To ja big mama;) dziewczyny! Cwiczylam! Pierwszy raz chyba od zakonczenia liceum! Psdam a w sumie malo co zrobilam bo przebieglam ok 1km. Spacer 0.5 km. 20 brzuszkow, przysisdow i nozyc. Jak na pierwszy dzien mi wystarczy;) i tak dobrze zaczelam. Od jutra dieta cud- mniej zrec;) muslalam nad dukanem ale chyba juz ze 3 razy do niej podchodzilam i na pierwszym dniu konczylam. Czy ktoras z was zaczyna od jutra jakas konkretna diete to bym sie przylaczyla;) buziaki i do celu!

Gość dupeczka1989
Kahajot. Ja tez nowa;) takze zaczynamy razem!;)

Gość cytrynowa_dama
Hej. ja niewiele mam do zgubienia,ale chciałabym się dołączyć. chcę schudnąć 3kg. ważę 60kg przy wzroście 172cm. te 3kg to pozostałości po ciąży,nie mogę się jakoś sama zmoblizować,poza tym boję się,że przybiorę,jak nie zajme się sobą, mogę dołączyć do waszego grona?

Gość emolinka
Hej chcialabym dolaczyc obecna waga 82 kg wzrost 156 cm masakra wiem:( Ile zrzucic hmm....marzenie 15kg ale jak bedzie 10 to tez bedzie super. Obecnie mamuska 5 miesiecznego Tomusia,wiec regularne posilki odpadaja czas na cwiczenia moze znajde upatrzylam sobie Jillian 30 dni cwiczen 3 levele zobaczymy;)

Gość cytrynowa_dama
cześć emolinka :D ja mam 6miesięczniaka :)

ja dzis zaczelam ale skonczylo sie tak jak zawsze wrocil maz z pracy po 18 wyjal chipsy i kinder czekoladki i jak tu cholera schudnac:P od jutra koniec dyscypline sobie wprowadzam musze do 3 zrzucic 3 kg moga byc 2vvzeby tylko 5 zobaczyc z przodu na wadze:P a ja mam 2,5 latke i 3,5 miesieczniaka :P

Cześć dziewczynki i witam nowe osóbki :) Ja dzisiaj trochę za dużo pożarłam słodyczy (taka moja niestety słabość weekendowa) dlatego postanowiłam przesunąć post z wtorku na poniedziałek. Zupka juz ugotowana a i trening MMA jutro będzie, wiec może coś się ruszy :) Trzymajcie kciuki bo opuściłam ok miesiąc treningów przez naciągnięty mięsień :/ Życzę powodzenia wszystkim nowym i starym!!

Cześć wszystkim nowym przybyłym :) jak już tu jestescie, pamiętajcie nie ma odwrotu :b A Jezeli chcecie DUKANA proszę bardzo, tylko liczcie sie potem z bólem nerek, dość groźnym niekiedy, fakt po Dukanie leci WODA i wydaje sie nam, że jesteśmy super fit, ale w pewnym sensie to jest głodowka potem wrocicie do normalnego jedzenia i już zawsze będziecie miały problem z odchudzaniem ;( a waga wróci podwójnie. Jak tam moje wcześniejsze dietujace ? Zabelek męża za fraki i niech idzie zrobić dobra kolację dla Ciebie :b skad ja to znam :) tylko u Nas wojna o auto ;) Zdeterminiwana ? Jak weekend dziopy ? Pozytywnie ? Bede jutro :*

Gość dupeczka1989
Kahajot. Ja tez nowa;) takze zaczynamy razem!;)

Gość cytrynowa_dama
witam. karojalna1982 ile sobie dajesz czasu na te 3 kg?:D bo ja bym chciała w 3 tygodnie. Ja dzisiaj się ważyłam i jest dokładnie 59,800. No nic ubieram małego i lecimy na spacerek... Ja karmię piersią i nie jem za dużo słodyczy(poza szarlotką i chrupkami).mój jadłospis jest ograniczony. 2x w tygodniu chodzę też na zumbę i są efekty. powodzenia dzisiejszego dnia :] ja od dziś eliminuje ta szarlotkę i chrupki :P

Witam Po kilku dniach mojej nieobecności melduje że mi ubyło -2kg chociaż weekend miałam imprezowy ale kg lecą i to jest dobrze:)

Gość Żabelek
A ja melduję że przybył mi kilogram...hurra!!!

Gość dupeczka1989
emilciam21 a jak tego dokonalas??? Gratuluje!:*

Gość dupeczka1989
W jakim czasie zrzucilas te dwa kg? Cwiczysz?

Gość Żabelek
Witam nowe dziewczyny i stare też!!!Kochane,strasznie malutko macie do zrzucenia,to nie pobędziemy razem za długo.... D**eczka1989-ale jesteś samokrytyczna.Z mojego punktu widzenia(90kg,165cm)to jesteś super laska,a ja świnka Pigi:-) Rodzyn i Zdeterminowana30-jesteście?Jak Wam idzie? Cuilwen1-czytałam wcześniej że ważyłaś ok 100kg.Jak udało Ci się zejść do 69?

Gość dupeczka1989
Żabelek musze sie jakos soba obrzydzic bo inaczej to ja nigdy nie schudne:( a moj maz tylko gada i wkurza ze dupsko mi rosnie itp (on- chudzielec) no i w koncu chce mu pokazac ze potrafie zrzucic te kg! Dam rade! Z WAMI! Do konca roku chce wazyc 10 kg mniej...oby sie udalo! Rodzyn czytalam teraz o dukanie, ciezka dieta ale ponac skuteczna. Jednak nie jestem az tak zdeterminowana zeby psuc sobie zdrowie. Ograniczylam jedzenie, wczoraj troszke cwiczylam. Dzis nie mam sil...

Żabelek - byłam na płynnej diecie przez ok 6 miesiecy. Ogólnie wyglądało to tak, że piłam trzy shaki lub zupki dziennie, ok 140 kcal każda, więc dziennie nie przekraczałam 500 kcal. Wszystko oczywiście pod okiem dietetyka. Co tydzień miałam wizyty, byłam ważona, mierzona, sprawdzane miałam ciśnienie krwi itp. Kilogramy wręcz się topiły, ale nie polecam nikomu, bo ciężko potem przejść na pokarmy stałe. Chciałoby się już teraz, a tu dupa, po troszeczku trzeba było. Najpierw zaczynałam z Lipotrim, ale dlatego, że mam nietolerancję laktozy, przeszłam po kilku tygodniach na Cambridge Diet bo mają wybór bezlaktozowy. Nie było tanio ale z drugiej strony przez te miesiące wogóle nie kupowałam jedzenia. Dietę zakończyłam w czerwcu 2012. Miałam wtedy 69 kg. Do dzisiaj utrzymuję wagę w granicach 74kg. Dietetyczka mówiła mi, że to normalne wrzucić kilka kg po przejSciu na pokarmy stałe, więc w sumie jestem bardzo zadowolona.

cytrynowa dama tez planuje w 3 tygodnie to zrzucic dzis nie skusilam sie na zaden slodycz tez karmie piersia ale moje dzieciatko nie toleruje sliwek kalafiora i brokula oraz kapusty ma po tych rzeczach kolki a tak jest ok. dzis zjadlam sn: serek wiejski dwie kromki ciemnego chleba ob:musli z rodzynkami i jogurtem pitnym taka mala miseczka kolacja:taka ciemna kwadratowa buleczka z lidla z makiem sezamem i wedlina z innndyka plus dwa plastry ananasa poza tym dwie kawki w ciagu dnia z mlekiem szklanka kefiru i wodaa

Gość cytrynowa_dama
karolajna1982 to i tak masz widzę wiecej do wyboru,mój mały nie toleruje ciemnego pieczywa :/ żandych razowców nic,bo od razu podkurcza nogi i mamy noc z głowy. przez co muszę wcinać białe. tych rzeczy co napisałaś też nie mogę. z warzyw to w ogóle tylko marchewka,ziemniak,pietruszka. a z owoców:jabłka,banany...i.. dżem porzeczkowy. Ja nie jadłam dziś nic słodkiego. wczoraj wieczorem byłam na zumbie. waga dzis rano 59,600 :D i tak po 100,200 gram spada na dzien...

Gość cytrynowa_dama
karolajna1982 to i tak masz widzę wiecej do wyboru,mój mały nie toleruje ciemnego pieczywa :/ żandych razowców nic,bo od razu podkurcza nogi i mamy noc z głowy. przez co muszę wcinać białe. tych rzeczy co napisałaś też nie mogę. z warzyw to w ogóle tylko marchewka,ziemniak,pietruszka. a z owoców:jabłka,banany...i.. dżem porzeczkowy. Ja nie jadłam dziś nic słodkiego. wczoraj wieczorem byłam na zumbie. waga dzis rano 59,600 :D i tak po 100,200 gram spada na dzien...

cytrynowa dama gratuluje spadku ja sie zwaze www pon dopiero i zobaczymy. Maz wczoraj wrocil z pracy i musialam sie spowiadac co jadlam oczywiscie naklamalam bo o9n na mnie krzyczy i mowi,ze dobrze wygladam tak jak teraz. Ale ja najlepiej sie czuje jak mam ponizej 60:P:P:P najgorsze sa weekendy bo prawie z batem nade mna stoi:) i wtedy pizza i kebaby sa wmuszane we mnie:)

Gość Ulaka
Oj dziewczyny, z tego co tu widze to raczej nie schudniecie....tak mi sie wydaje. Ja jestem na glodowce 7 dzien i 7 kilo poszlo.....jeszcze 3 dni a jak dam rade to dluzej. Potem zamierzam stosowac sposob odzywiania Diamondow bo moim zdaniem jest dobry do utrzymania optymalnej wagi, zreszta znam kilka osob ktore sie tak odzywiaja i nie tyja od dobrych kilku lat mimo wszystko powodzenia :)