Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczę małżeństwo kochanka

Polecane posty

Gość była zdradzana żona
Każdy przypadek jest inny i każdy ma prawo żyć. Inaczej żyje mężatka z zasadami, która ma męża i rodzinę i dla niej poświęca swoje życie, brzydzi się zdradą i sama mimo mnóstwo sprzyjających okazji nie zdradza męża, bo ślubowała, jest wierna i wierołomstwo ją brzydzi. Więc pcha ten swój wózek każdego dnia. Gotuje obiadki, pracuje, ma dom wysprzątany, sex z mężem o każdej porze dnia i nocy, mąż nie szczędzi komplementów i prezentów, więc ona go kocha. Jest zadbana, zgrabna, ufa tym samym odwzajemnia się mężowi nie k***i się, dla swojego i jego honoru. Dostaje jednak nóż w plecy od owego małżonka, bo dowiaduje się, że on korzysta z życia ile wlezie. Podnieca go fakt, że zdobywa inne kobiety rozkoch**e w sobie a potem zostawia, bo przypomina sobie, że ma rodzinę, ta rodzina jest dla niego tarczą ochronną za każdym razem, żeby wycofać się z romansu. Jedna kochanka przyszła do mnie i mi to uświadomiła. (Myślałam, że jest jedną jedyną). Moja reakcja była szybka. Spakowałam walizki k****arza, pozbyłam się psychopaty z domu i się rozwiodłam. Podarowała mi wolność i swobodę!! Po czasie dowiedziałam się, że podczas naszego "udanego małżeństwa", jeszcze 4 oszukane kobiety przez niego cierpiały!! A o ilu ja nie wiem!!! Rozwaliłam jego świat na kawałki, nie miał już przystani, żeby wracać!! Został dziadem!! z alimentami!! A ja no cóż jako wolna osoba nieograniczona przysięgą, żyję sama dla siebie i swoich dzieci. Jestem bardzo wdzięczna tej kobiecie, że mnie uwolniła od notorycznego zdradzacza i psychopaty!!

Gość gość
baju baju będziem w raju. :D

Gość gość
A gdzie autorka wątku? Przeistoczyła się w zdradzoną żonę? :D:D:D

Gość gość
"Ty tylko myślalaś, a ja mam kontakt z jego kolegami z firmy, ktorzy wspólnie ze swoimi żonami często nas odwiedzają w domu. Przyjaźnimy się wszyscy, pomagamy sobie w trudnych sytuacjach itd." To Ty mało wiesz o życiu!! Będąc kochanką żonatego faceta, byłam goszczona przez "pseudo przyjaciółkę" jego żony w jej domu, z którą owa żona pisała i się jej żaliła, że jej się małżeństwo wali (sama tak mu w tym "naszym romansie pomagała", żeby wylądować z nim w łóżku!!

Gość była zdradzana żona
do gościa baju baju będziesz w raju:P Jaki piękny świat, jaki piękny świat gdy ma się kasę i wolność:P Oj można pozazdrościć:D

Gość gość
To Ty mało wiesz o życiu!! Będąc kochanką żonatego faceta, byłam goszczona przez "pseudo przyjaciółkę" jego żony w jej domu, z którą owa żona pisała i się jej żaliła, że jej się małżeństwo wali (sama tak mu w tym "naszym romansie pomagała", żeby wylądować z nim w łóżku!! ____________________ Idź głupiutkie dziewczę opowiadać bajki pod latarnię, swoim kumpelom po fachu, co rozdziawią japy i będą łykać jak pelikany. :D Doświadczona się znalazła, co doopy na prawo i lewo dawała. :D

Gość gość
Oho, prawiczek się odezwał :D

Gość gość
do niby zdradzonej żony co wczoraj była wściekłą kochanką a czego ci zazdrościć? chyba należy współczuć głupoty.:D

Gość gość
No jak to jest, że te dziewczyny takie k***y, takie łatwe, dają wszystkim naokoło, a takiemu prawiczkowi nie? :classic_cool: :D :D

Gość gość
Oho, prawiczek się odezwał ______________ Idź się kretynko leczyć na nogi, bo na głowę już za późno. :D Widać, że do reszty cię z zawści skręciło i już nie wiesz co masz pisać. :D

Gość gość
jak tam flamo rozdzieliłaś już zonę z mężem?

Gość gość
O tak, jest czego zazdrościć, ''facetowi'' z nieużywanym penisem :D A raczej używanym tylko przez jego rękę :D Żadna cię nie chce i zazdrościsz żonatym kochanek? A na kochanki bluzgasz, bo za darmo i po kryjomu dają żonatemu, a tobie nawet za pieniądze nie? :D Żonaty ma 2, 3 ty masz 0- taki ten świat niesprawiedliwy :D

Gość gość
Rozdzieliła sama siebie wczoraj była kochanką z jajami a dziś już jest zdradzoną żoną co się cieszy wolnością. Jakaś chora psychicznie baba. ha ha ha

Gość gość
czy wy nie rozumiecie tego, ze to nie kochanka rozdziela zone z mezem? tylko maz rozbija malzenstwo znajdujac kochanke? czlowiek to nie mebel, litosci

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna to nie ruszy takiego śmierdzącego k****iszona jak ty, bo by się porzygał. :D Tylko niedowartościowane dupki mągą cię przelecieć w ciemnym kącie napalona suko, jak cię przelecą i zostawią, to się później chcesz mścić i cyrk robisz z siebie za darmo. dIż lepiej uwolnić tą żonę od męża. Może dostaniesz jeszcze raz kopa w dooopsko na rozpęd. :D

Gość gość
No już już, prawiczuniu :) Strzep sobie potworka i pograj na kompie :D ;D

Gość gość
czy wy nie rozumiecie tego, ze to nie kochanka rozdziela zone z mezem? | jak to nie? sama idiotka pisała, że będzie rozdzielać, żeby uwolnić żonę od męża. kłamstwo ma krótkie nogi i się wydało to teraz z prawiczkami wyskakuje. weź patelnię i walnij się w tetn pusty łeb, to zobaczysz jakie echo będzie. :D

Gość gość
To nie ja zakładałam ten temat :D Ja tylko gardzę prawiczkami, a tu niestety na każdym topicu te parchy się wypowiadają :D

Gość gość
To prawda, że każda kochanka jest skończoną kretynką, więc nie ma się co dziwić żonom, że nie chcą gadać z takim barachłem. Ja też bym nie gadała. Przecież sama sobie ubliżać nie będę.

Gość gość
Nie wiem gdzie ty widzisz prawiczków, chyba ci na rozum padło doszczętnie. Ja widzę posty pisane przez najprawdopodobniej różne osoby. A że większość gardzi k****ami, to widzę, że bardzo cię zabolało.

Gość gość
Ja od 20 lat jestem szczęśliwą żoną, nie wiem jak inni.

Gość gość
ja też jestem mężatką. są tu jacyś mężczyźni?

Gość gość
JEST BABOCHŁOP!!! czyli kochanka z jajami co jej się zbuki zrobiły.

Gość gość
ja bylam zdradzana zona nikomu tego nie polecam,pytanie czy wiedzialas od poczatku ze ma zone jesli wiedzialas to jestes zwykla k***wa ,a jezeli nie to naiwna kobieta

Gość gość
Najpierw jest d****a za darmo a potem ma pretensje.... kretynka.... facet pomoczyl i mu sie juz znudzilo.

Gość gość
no i ok, niech zona sie dowie, ze moczyl i ze mu sie znudzilo. ma prawo wiedziec, czyz nie?

Gość gość
Kochankami zostają najgłupsze baby, co chętnie same dają, a później udają pokrzywdzone i lecą z płaczem do żony i jeszcze wielkie pretensje mąją, jak ktoś im prawdę w oczy powie, bo przecież to wina męża i żony, że ona się k***iła.

Gość gość
czy wy nie rozumiecie tego, ze to nie kochanka rozdziela zone z mezem? ___________________ To jeszcze nie poszłaś do tej żony? Ja ci już wcześniej pisałam, że gdybym była zdradzana, to byłabym wdzięczna takiej kochance, która by miała odwagę przyjść do mnie.

Gość gość
Tak, żona ma prawo wiedzić. Idź wreszcie do tej żony i dopiero zdaj nam relację na forum.

Gość gość
Ok, to idę. Trzymajcie kciuki.