Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniszczę małżeństwo kochanka

Polecane posty

Gość gość
czekamy na info co powiedzialaś jego żonie i co żona zrobiła

Gość gość
Tak jest! To będzie nauczka dla każdego zdradzacza, a nie się wykłócacie z żonami na kafe.

Gość gość
No i jak tam wróciłaś już od tej żony?

Gość gość
Uważajcie na podszywy. Nikt nigdzie nie poszedł, i żonie ani jemu nie będę robiła satysfakcji. Zupa z dynii zrobiona, z nożem się wyszalałam, doszłam do innych wniosków. ten co napisał że idzie do żony to podszyw. Tyle.

"To prawda, że każda kochanka jest skończoną kretynką, więc nie ma się co dziwić żonom, że nie chcą gadać z takim barachłem. Ja też bym nie gadała." | oh, rly? | to co powiedzieć o babie, która wybrała sobie na całe życie męskiego ciapciaka, który nie umie utrzymać małego w spodniach i szuka sobie kochanek? :D | naprawdę wierzycie w to, że wasze niewinne miśki były brutalnie uwodzone i zaciągane do łóżka na siłę przez te złe kobiety, jakimi są kochanki? :D

Gość gość
a skąd żony mają wiedzieć o zdradzie jak kochanki boją sie ujawnić. wolą walczyć z dynią niż przyznać się doprawdy. :D

Gość gość
I w taki oto sposób zdradzaczowi się upiekło, a jego żona żyje w błogiej nieświadomości, więc nic nie zrobi, bo myśli, że ma wiernego męża.

Gość gość
myslalam, ze masz jaja kobieto,. najwyrazniej sie mylilam :) podziekuj sobie, ze kolejnemu r****czowi obrzydliwemu sie upieklo

Gość gość
ok nie podpuszczaj,dobrze zrobila ,idac do zony tylko by sie osmieszyla,emocje troche opadly,dziewczyna przemyslala,tez bylam zdradzana i kochanka do mnie przyszla ,ze go kocha ,zebym dala mu wolnosc,ze on nigdy mnie nie kochal itd.....zostal ze mna,zaklinal sie ze niewiedzial dlaczego to zrobil,ok nie wazne,pozniej zdradzil srugi raz z inna i wyje*ba*lam na zbity ryj......

Gość gość
Alicja Donnikova ""To prawda, że każda kochanka jest skończoną kretynką, więc nie ma się co dziwić żonom, że nie chcą gadać z takim barachłem. Ja też bym nie gadała." | oh, rly? | to co powiedzieć o babie, która wybrała sobie na całe życie męskiego ciapciaka, który nie umie utrzymać małego w spodniach i szuka sobie kochanek? | naprawdę wierzycie w to, że wasze niewinne miśki były brutalnie uwodzone i zaciągane do łóżka na siłę przez te złe kobiety, jakimi są kochanki? """ XXXXX Najwidoczniej kochanki mają coś na sumieniu, skoro boją się ujawnić. O żonie, która żyje w nieświadomości nie można powiedzieć niczego złego.

Gość net girl
Uważam, że zakochany i szczęśliwy facet nie rozpocznie romansu.

Gość gość
Uważam, że żaden facet normalny nie wylizałby obcej c**y będąc w związku, a kłócenie się co do roszczeń pań, że jest żonaty to jakaś wielka pomyłka i porażka tych żon, gorzej niż na targowisku przekupek a fuj twoja mać. Gratuluję mężów i rodzinnej postawy i szczęśliwego życia życzę, po takich przejściach. Lizał im c**y jak same piszecie wkładał do różnych dziur i wrócił do was na obiad.

Gość gość
hi hi kochanek tym razem zblizył się do autorki,wreszcie ucichła jak czytam takie szmaty ,to mam wrażenie że kolejne pokolenie dziewcząt tez pójdzie w slady takich matek-dziwek

Gość gość
Popisz sobie jeszcze to może ci ulży, bo małżeństwa kochanka nie udało ci się zniszczyć, gdyż jesteś zbyt tchórzliwa.:D Jak czytam wypowiedzi niedorozwiniętych umysłowo kochanek, które każdemu wrogowi łajdactwa wmawiają zdradę małżonka, to najpierw parskam śmiechem i jak już się wyśmieję, to nadziwić się nie mogę, że po tym świecie łażą takie głupie babska.

Gość gość
a co miało się udać? p******y hipokryta...

Gość gość
kochanki żonatych to największe kretynki spośród posiadaczek wagin

Gość gość
kochanki zonatych to są rasowe szmaty,do nich nic nie dotrze kiedy swędzi wagina,rozum ma między nogami przez takie ścierwa cierpią dzieci,o żonach nie wspomnę nikt wolny ich nie chce

Gość uznakwr
Zgadza sie ,niestety mialam "przyjemnosc"przekonac sie jakie baby potrafia byc zalosne. Na szczescie mam juz ex meza. Teraz niech sobie zyja dlugo i szczesliwie. Paniusia pilnuje go jak pieska jorka haha

Gość _Zenon
Ale lolcontent :D

Gość rozwódkaaaa
"kochanki żonatych to największe kretynki spośród posiadaczek wagin" zastrzegam, że mój mnie nie zdradził i nie zostawił, ale z powyższym stwierdzeniem zgadzam sie w 100%. te tępe kochanki w większości wierzą w miłość, co więcej, że sa jedyne, a nawet, że żona nic nie wie buhhhhaaaaaaa żona zawsze wie!, a skoro sypialnię zamyka to tylko przez to, że cwaniak grzybice roznosi - nawet jej na rękę, ze wyciera sie w inna d**ę. Niech wróci z wypłatą po kuracji.

Gość gość
powiedz jej. ja bym Ci kwiaty dała, jakbyś mnie uświadomiła. Choćbym go nie wiem jak kochała to jeden skok w bok i koniec. Zdrady się nie wybacza. Ja nie wybaczam. Chciałabym wiedzieć, chociaż bym cierpiała. Jednak mam swój honor, nie będę przy kimś, kto choć raz mnie zdradził. I nie obwiniam kochanki. On mógł trzymać c***a na uwięzi. Jak kocha to nie zdradza.

Gość gość
R***** wam się chce , k********y !

Gość aguska6787
Mam podobną sytuacje.Sypialismy ze soba dlugi czas.i po jakims czasie stwierdził ze brak chemii. Dwa dni temu przez przypadek dowiedzialam sie ze ma zone. I powiedzialam mu wprost ze go zniszcze..blaga o litosc.za pare dni zapukam do drzwi. Dalam mu czas na przyznanie sie.wiem ze tego nie zrobi.