Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciązy piłyście wino

Polecane posty

Gość gość

Niedużo, ale tak lampka tygodniowo do obiadu.

Gość Karrambba
Nie!!!!!! Ani kropli...

Gość gość
nie piłam, to też alkohol.

Gość gość
Jestem w 28 tyg, zdarzylo mi sie wypic jeden lyk wina i kilka lyczkow piwa za caly ten okres.Mam nadz ze to nic takiego, ze tyle nie zaszkodzilo.

Gość gość
mamy niepijące, czy robiłyście dzieciom testy na inteligencję porównując je z dziećmi mam które piły 1 kieliszek wina tygodniowo?

Gość gość
Co to znaczy, że może zaszkodzić? To znaczy zrobić co? czy znacie jakieś przypadki mama, które właśnie piły 1 kieliszek wina tygodniowo i coś nie tak jest z ich dzieckiem?

Gość gość
Każda ilość może zaszkodzić, badania to pokazują. x Żadne badania tego nie pokazują, bo żadnych badań w tym temacie nikt nigdy nie robił :o 🖐️

Gość gość
ja nie piję bo lubię tylko białe słodkie. mam czasami ochote, ale jakoś daję radę. moja szwagierka miała anemię w ciąży i lekarz zaleciła jej 3 lampki czerwonego wytrawnego wina w tygodniu. tak wiec uważam, że czerwone raz na jakiś czas nie zaszkodzi. ja osobiście nie lubię.

Gość gość
Nie, zero alkoholu w ciąży

Gość gość
Spytajcie swoich matek i babek jakie były kiedyś zalecenia lekarzy na niskie ciśnienie i zawroty głowy dla kobiet w ciąży.

Gość gość
Nie pilam bo wytrzymac bez alkoholu jest latwiej niz zyc do konca zycia z wyrzutami sumienia ze sie zaszkodzilo dziecku z powodu glupiej zachcianki.

Gość gość
kieliszek czerwonego wina jest mniej szkodliwy w ciąży niż żarcie jakiś zupek chińskich czy innych sztucznych badziewi

Gość gość
piłam małą lampkę do bardziej uroczystych obiadów albo wtedy, gdy miałam usper ochotę- w sumie raz, maks dwa razy na miesiąc, czasami szampan. Nikt nie reagował, bo i mama, i teściowa w ciąży piły też małe ilości sporadzycznie. Wszystkie dzieci zdrowe i inteligentne.

Gość exdebill_po_wakacjach
bezalkoholowe i owszem