Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka porcelanowa

Pamiętnik czyli moje zmagania z kilogramami

Polecane posty

Gość będęFIT
Hej kochane wojowniczki ;) Czy mogę się do was podłączyć? 4 lata temu schudłam ponad 17kg (trwalo rok cale odchudzanie) szczerze mówiąc czułam sie cudnie, swietnie i nauczylam zdrowo odzywiac. Potem przyszla praca w biurze, narzeczony (a wiecie jak to jest, kolacyjki, kino wiec popcorn itd) i wrocilam do starych nawyków. Na szczescie kontrolowalam to i wrocilo mi 6 kg. chce je zrzucic a przede wszystkim nauczyc sie i wbic do glowy zdrowe jedzenie. Bardzo polecam diete soutch beach bo to na niej osiagnelam taki efekt, w zasadzie to nie dieta a styl odzywiana. Teraz musze tez odchudzic mojego już męża. bardzo przytyl. Tylko jak to zrobić? jakie rady?

Gość kasikk78
witam dziewczyny! mam prosbe.czy macie jakies jadłospisy albo fajne pomysly na posilki. ja osobiscie staram sie zdrowo odzywiac. spadly mi 3 kg bez wiekszych problemów ale chce wiecej:))

Gość kasikk78
Karolina 24 jak mozesz to podeslij mi też tego maila:)

Gość kasikk78
Karolina 24 jak możesz to podeślij mi też tego meila:) kasikk78@wp.pl

Laleczko wyslalam ci przykladowe kolacje jak beda ci odpowiadaly takie kolacje to podesle wiecej :) Kasik- Ty chcesz same kolacje czy ogolnie zestawy? Bo jak chcesz rozne dania na rozne pory dnia to podesle ci cale jadlospisy :)

Gość kasikk78
Karolinko bede ci wdzieczna za pełne zestawy;) wielkie dzieki. lece z córcią do lekarza- zapalenie ucha:(

Gość gość
Kasik- wyslalam ci cale jadlospisy na maila :) Niech cora wraca szybko do zdrowia :)

Pierwszy dzień diety mija nieźle. Balam sie , ze bede zła, glodna i z braku slodkiego będzie mi odbijać. :p Może to przez to, ze naokoło wszyscy mnie motywuja ? Jutro brat mojego chłopaka robi imprezę. Obiecalam ze przyjdziemy, ale napewno nie zamierzm tam wiele jeść:) z grzecznosci jakas salatke ale słodkie sobie daruje, tym bardziej ze moj nigdy nie je bo nie lubi i ma mnie pilnować ;) a alkoholu akurat nie pijam :D

Ja też się cieszę, ze go mam, chociaż on czesto powtarza ze podobam mu sie taka jak jestem i nie musze chudnac, ale mimo to wspiera mnie .Tyl ko ze kiedy sie poznalismy to byłam szczupła i tez przez to chcę sie odchudzic ale przede wszystkim dla siebie. :)

Napewno będziesz ! Po tym jak piszesz widac, ze jestes super babka ! Ja się z moim od dziecka przyjaznilam, takze znal mnie jako szczupła dziewczynę i to troche boli, bo na jego oczach utylam i to sporo.w sumie jesteśmy razem od trzech miesięcy , mam tylko nadzieje, ze nie okaże sie ze to jednak tylko przyjaźń :p

Jesteś normalna i ludzkaa nie jakis sztuczny ideal, wiec po prostu tylko czekać az sobie fajnego faceta znajdziesz:)

To dobrze o Tobie świadczy, bo o zdrowie trzeba dbać w pierwszej kolejnosci a z chlopakiem jest tak, ze raz jest raz nie ma, a zdrowie ma się na cale życie !

Laleczka napewno znajdziesz faceta odpowiedniego dla siebie :) Ja tez tak mowilam, ze nie znajde nigdy faceta, bo niedojrze gruba to jeszcze problemy z zajsciem w ciaze, ale znalazl sie cudowny facet, ktoremu ani jedno ani drugie nie przeszkadzalo, wspiera mnie niesamowicie. On dal mi tak naprawde motywacje do zrobienia cos ze swoim cialem i zdrowiem. Zawsze mowili ze umiesnieni faceci musza miec barbi, a jednak tak nie jest :) Kocham go strasznie, a on mnie i Ty napewno tez znajdziesz taka milosc :) Jesli facet nie widzi jaka z ciebie ekstra babka pomimo wiekszej ilosci kilogramow nie jest Ciebie wart :)

Karolinko, weź pod uwagę ze faceci to wzrokowcy, mogę mieć najlepszy charakter pod sloncem ale co z tego skoro nie da się ukryc 100 kilowa baba ze mnie:) i wlasciwie to normalne ze ktoś musi podobać Ci się wizualnie:), tak wiem ze sa fani okrągłych i bardzo okrągłych ksztalow ale chemia musi być dwustronna:)

Laleczko biore biore po to pod uwage,ze faceci to wzrokowcy:) Niedlugo bedziesz szczuplutka kobietka i beda sie tylko ogladac na ulicy za Toba, zobaczysz :) Beda sie bic o Ciebie :)

Witam wszystkich:) ja po śniadaniu a za godzine owoce, waga spadla o 0,3 czyli jest taka jak w srode, mam jeszcze 2 dni do poniedziałkowego wazenia, to dobrze bo w tym tyg jest na razie 0,6 spadek:)

Witam witam :) Ja tez juz po sniadanku i porannym 2 godzinnym spacerze z psami :) Jak fajnie jest sie tak nawdychac swiezego powietrza:) Juz posprzatane wiec caly dzien mam na leniuchowanie az do treningu :) Niedlugo drugie sniadanko :) Zmienilam cwiczenia z Mel B na Jillian Michaels dzis pierwszy dzien z nia, zobaczymy jak wrazenia :)