Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka porcelanowa

Pamiętnik czyli moje zmagania z kilogramami

Polecane posty

Laleczko ja sie nie poddalam i walcze nadal... ja juz po obiadku ( placuszki z ziemniakow i dyni) mniam;) za godzinke trening wiec narazie regeneruje sily;)

Chce wazyc 65 kilogramow teraz waze 84 kilogramow wiec jeszcze sporo przedemna;) ale dalam rade schudnac 32 kilogramy to dam rade jeszcze 19 kilogramow zrzucic;) Ja juz po ciezkim treningu uda i brzuch pala ale jest warto w 3 dni 2 centymetry spadly;)

Dam dam wiem ze dam;) ja mam 177 cm wiec tez moglabym wazyc 70 kilogramow ale tez mam zaklad z mezulkiem, ze schudne do 65 kilo taka malpa z niego ;) no i sama tez tego chce;) zawsze marzylam zeby tyle wazyc a chyba nigdy nie wazylam bynajmniej nie pamietam ;)

Witaj leleczko;) tak okres ma wplyw i to duzy... mi waga podczas okresu wzrasta o 2-3 kilogramy. W organizmie zatrzymuje sie woda i to powoduje wzrost wagi;) nie masz sie czym martwic to normalne

Laleczko nie ma za co :) Jak moge to zawsze pomoge :) Ja juz po kolacyjce i treningu :) Jutro mam labe od cwiczen bo przeforsowalam juz nogi, zamiast chudnac robia sie jak u kulturysty :)

Gość miódmalina
Hej dziewczyny ;) ale jestem z was dumna ze tak wytrwale jesteście :) niestety tez mam problem z nadprogramowymi kilogramami 84 przy 170 :/ jednak juz jestem przy 79.2 :) niestety nie moge ćwiczyć, bo mam ostre zapalenie stawu kolanowego...

Pewnie ze jestesmy z siebie dumne :) Nie pisalam bo latalam do szkoly przez weekend i jakos nie znalazlam czasu... U mnie wszystko ok cwiczonka i dietka tak jak powinno byc :) A jak u was?

Gość glicynka
czytam czytam i zaczynam nabierać motywacji :) moje zmagania zaczęłamw miniony poniedziałek po raz setny.....wierzę że tym razem sie uda :) czy ja też mogłabym otrzymać przepisy? alwygoda@poczta.fm