Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość Biust
Lekarz skomentował że w niektórych miejscach doszo do nartwicy tkanek Tkanka zrobiła sie szara czy coś

Gość Olioli307
I taka martwica zostanie ci do końca życia ?! Nie da sie jakos pobudzić tkanek do odbudowy ? Jak długo miałaś preparat w piersiach ?

Gość Biust
Preparat miałam w piersiach 7 miesięcy

Gość gość
Pisałam wcześniej o efektach. Nie jest spektakularny mimo wstrzyknięcia 200 ml w każdy pośladek. Dlatego trzeba powtórzyć o ile uzbieram kolejne 19 000 zł. Ale ogólnie jestem zadowolona. Mam nadzieje że nie będę mieć efektów ubocznych jak inne dziewczyny no ale cóż liczyłam się z ryzykiem.

Gość gość
Jestem przerażona tym co to czytam. Jestem po zabiegu tydzień,bólu nie czułam praktycznie wcale a już na pewno nie brałam żadnych środków przeciw bólowych,nie miałam też żadnych innych dolegliwości. Lekarz tylko zalecił branie antybiotyku przez 10 dni. Miałam wstrzykiwane 100 ml niestety rezultat nie jest nie wiadomo jak spektakularny i najprawdopodobniej będę myślę o dostrzyknieciu kolejnej dozy. W każdym razie jestem zadowolona bo rekonwalestencja przerosła moje oczekiwania. Zabieg robiłam we Wrocławiu

Gość gość
dlatego nie czytaj :) uważam ,że większość ludzi nie pisze na forum ,że jest zadowolonych albo ,że nie ma komplikacji tylko piszą jak mają jakiś problem (często wyimaginowany ) albo jak są z konkurencji - takie mamy społeczeństwo niestety. Znam kilka osób , co miało wykonany zabieg - w tym jedna z Pań Dr Była o tym mowa na forum - to od razu posądzono lekarkę i cały wpis o reklamę kliniki ...szczerze ktoś chciał napisać bo akurat znam tą sprawę ..a został zmieszany z błotem :) dużo zdrowego rozsądku życzę przy podejmowaniu decyzji no i dużo zdrowia. Rozmawiajcie z lekarzami a nie sugerujcie się anonimowym forum - każdy może tu pisać co chce

Gość gość
Piszmy i dobre i złe doświadczenia - właśnie po to jest to forum. Dla mnie było ważnym czynnikiem informacyjnym, dlatego też po zabiegu podzieliłam się wrażeniami.

Gość gość
Czy po powiększeniu pośladków 200ml widoczna jest różnica w rozmiarze np. spodni?

Gość Biust
do gość wczoraj To co piszesz to brednie! Lekarze który to wstrzykują ściemniają, albo nie mają pojęcia jak to usunąć. Lekarz mówił mi że nie bedzię żadnych gród, że usunięcie to drobnostka, rozpuści się to sola fizjologiczną. W tej chwili jestem po dwóch zabiegach usunięcie w znieczuleniu ogólnym i nadal mam ten syf w tkankach Tak więc nie powinnaś sie wypowiadać w ten sposób!!

Gość gość
Rozmiar spodni sie nie zmienil, troche widać różnicę ale jak pisałam nie dużą. Jeżeli masz naprawde płaskie pośladki to 200 ml nie rozwiążę to Twojego problemu. Do niezadowolonych dziewczyn może napiszcie kto robił Wam zabieg, zapewne część powodzenia zabiegu zależy od lekarza.

Gość gość
Tak sobie myślę, że gdyby w końcu każdemu z tych naciągaczy eksperymentujących na ludziach przy pomocy niesprawdzonych, szkodliwych zabiegów wytaczać procesy o odszkodowania, to może by się to skończyło... Następne będą nici. Cierpliwie czekajmy...

Gość gość
To nie są experymenty tylko KASA Jak na rynku znajdzie się przysłowiowe psie g****o i zostanie w TV śniadaniowej odpowiednie wypromowane to wam to wcisną Inaczej : same będzie o to prosić Co roku nowy badziew w tzw medycynie estetycznej a wariatki same się znajdą

Gość gość
Nie mam siły juz czytac tego forum . Masa hejterow i tyle. Forum służy swobodnej wymianie doświadczeń a nie pisaniem czego popadnie byle w negatywnym wydźwieku. Z jednym sie zgodzę - szczyt glupoty to zgodzic sie na zabieg z lekarzem ktory twierdzi ze wszystko jest 100% bezpieczne. W medycynie estetycznej nic nie jest na 100%. Piszecie że g****o, nawet po powiększaniu ust kwasem hialuronowym zostały mi małe zgrubienia. Botox tez calkowicie bezpieczny nie jest i moze wykrzywic twarz na 6 miesiecy a co mówić o wstrzykiwaniu sobie po 150 ml substancji w ciało. Każdy kto ma IQ chociaż przecietne zdaje sobie sprawe ze to nigdy nie bedzie całkowicie bezpieczne. Ja zdawałam sobie sprawe ze jakies komplikacje moga sie pojawic i jesli tak bedzie to bede miec pretensje tylko i wylacznie do siebie . Swoja droga jak trzeba podac konkretne nazwisko to nagle cisza. To cale forum: zjechac kogo lub co popadnie jak przychodzi do konkretow to odwaznych nie ma. Zycze wszystkim troche rozsadku w podejmowaniu decyzji o zabiegu jak i w pisaniu komentarzy.

Gość gość
Do osoby powyzej - ale o co Ci wlasciwie chodzi? Czyli jezeli mam komplikacje po Aquafillingu, nie powinnam o tym tu pisac, bo ma to negatywny wydzwiek? Zastanow sie zatem jaki jest cel tego watku? Chyba taki, zeby opisywac swoje doswiadczenia z preparatem - zarowno te pozytywne, jak i negatywne. Wszystko po to, zeby inne dziewczny wiedzialy o jego wadach, jak i zaletach. Kazdy jest swiadom tego, ze komplikacje w medycynie estetycznej wystepuja - to akurat jest jasne, ale dzieki temu forum zbieramy w calosc informacje dotyczace tego, jakich to dokladnie komplikacji mozna sie spodziewac wstrzykujac sobie Aquafilling. Moim zdaniem to sa cenne informacje, ktore pozwalaja rozwazyc za i przeciw i podajac samodzielna, przemyslana decyzje, wazac poszczegolne arumenty.

Gość gość
Jesli specjalnie ukrywalabysmy komplikacje, jakich doznalysmy po zbiegu i tylko wychwalalybysmy preparat, po to, zeby usatysfakcjnowac takie osoby, jak Ty, ten watek nie mialby kompletnie sensu.

Gość gość
Nie, nie zrozumiałyście mnie dokładnie. Ja również czytam o waszych komplikacjach i między innymi dlatego odwiedzam forum i bardzo dobrze że piszecie. Sama poddałam się zabiegowi i tez jestem w grupie ryzyka. Skrytykowałam komentarze, typu "g****o to jest i idiotki wstrzykują" które nic do wątku nie wnoszą. Zależy mi również żebyście pisały kto wam preparat wstrzykiwał, uważam że to nie tajemnica i trzeba przestrzec pozostałych.

Gość Olioli
Nazwiska i palcówki gdzie zabiegi były wykonywane sa podane. Wczytaj sie lepiej w forum, i jesli choć troche jestes zagłębiona w temat to wychwycisz to co najważniejsze ;-)

Gość goscgosc
Chcialam dodac pozytywny komentarz. Dzisiaj przeszlam przez mamografie I usg piersi w Szwajcarii. Zabieg robiony w zeszlym roku w styczniu w Krakowie. Owszem Aquafilling jest widoczny ale dwoch lekarzy potwierdzilo, ze nic sie nie dzieje nie ma zadnych zmian I widac strukture tkanki. Wezly nie reaguja I nie powstaly zadne cysty. Nie bylo zadnej paniki lekarzy tylko bardzo dokladne badanie. Nie uslyszalam zadnego negatywnego komentarza I nikt nie powiedzial ze aquafilling spowodowal brak mozliwosci analizy obrazu.

Gość mmm91
Do goscgosc Czy od zabiegu do teraz zmniejszyły Ci się piersi? Ile ml preparatu miałaś podane?

Gość Aqafilka79
Hej, dzisiaj przeszłam zabieg, po 150 ml w każdą pierś. Zabieg mniej inwazyjny niż się spodziewałam :), w skali do 5 dyskomfortu daję 1 :). niestety efekt jak dla mnie rozczarowujący, z małego B mam większe B :( Planuję za 3 m-ce dopełnić 50 ml w każdą pierś lub 100 ml o ile to możliwe. Czy ktoś orientuje się czy można "dopełnić" szybciej niż po upływie 3 m-cy? i czy można dodać więcej niż 50 ml, np po 100 ml na pierś. Dodam że moja Pani Doktor miala przygotowane dla mnie po 200 ml, ale niestety już się to nieszczęsne 50 ml nie zmieściło :(

Gość mmm91
A gdzie wykonywałaś zabieg?

Gość gość
Można dopełnić wówczas kiedy skóra się na ciągnie - ja miałam po miesiącu - pewnie kwestia indywidualna. Idź za miesiąc na konsultacje i zobaczycie

Gość aqafilka79
Hej robiłam w Gdańsku w La-nika u Dr Magdaleny Zakrzewskiej koszt 12 500 z anastezjologiem. Troszkę podrzemalam ale nie cały zabieg. Dzisiaj zajęłam na minutę stanik i są piękne wcale nie takie małe :D Pani Doktor napisała mi ze dopełnić możemy od 2 do 4 tyg :)

Gość aqafilka79
Hej robiłam w Gdańsku w La-nika u Dr Magdaleny Zakrzewskiej koszt 12 500 z anastezjologiem. Troszkę podrzemalam ale nie cały zabieg. Dzisiaj zajęłam na minutę stanik i są piękne wcale nie takie małe :D Pani Doktor napisała mi ze dopełnić możemy od 2 do 4 tyg :)

Gość gość
Ja robiłam miesiąc temu i niestety piersi wyglądają prawie tak jak przed zabiegiem :/ Minimalnie się powiększyły. Galerie zdjęć które można obejrzeć u lekarzy to trochę pic na wodę ponieważ są robione zaraz po zabiegu gdy piersi są bardzo opuchnięte co daje lepszy efekt,jednak gdy opuchlizna zajdzie piersi są dużo mniejsze. Myślałam o kolejnej dozie ale jeśli tak to wyglada to bym chyba musiała wydać fortunę żeby efekt był w pełni zadowalający. Dużo lepiej wyglądały jak były opuchnięte :/

Gość Aqafilka79
Gość a gdzie robiłaś i ile preparatu zostało podane w jedną pierś? U mnie megaaa efekt :) C prawda dopiero jeden dzień od zabiegu ale ja nie wiem kto pisze te posty o bólu itd. Nie rodziłam, miałam mega mały biust nierozciągniety Pani Doktor podała w każdą 150 ml a ja dzisiaj smigam jak nowa i praktycznie nie boli :) Na poczatku jak ich nie widziałam bez stanika to wydawały się nie za duże, ale teraz jestem w szoku jak sobie na miutę zdjęłam stanik :P

Gość gość
Poczekaj jak zejdzie opuchlizna to już nie będziesz taka zachwycona, jeden dzień po zabiegu moje piersi tez wyglądały wspaniałe.

Gość Aqafilka79
Moje piersi chyba nie sa zbyt opuchniete bo nie podawano mi znieczulenia do piersi tylko dozylnie z sedacja. Zreszta zawsze po 4 tyg moge polozyc po 50 lub 100 ml na pierś :) Dziwne bo czytalam opinie kobiet a całym świecie i chyba jestes jedynym przypadkiem :P No chyba ze podalas sobie po 50 ml w piers :) Życze więcej optymizmu!

Gość gość
we wcześniejszych postach pisałaś ze efekt rozczarowujacy a teraz juz zmieniłaś zdanie? zresztą nie ważne ja opisuje swój przypadek ktoś inny może ma inaczej.

Gość Aqafilka79
Tak jak pisałam wczesnie czyli zanim zobaczylam swoje piersi na"trzeźwo" i na spokojnie w staniku wydaja mi sie bez efektu wow, za to jak zdjęłąm stanik efekt wow jest, nie wiem jak tu dodac zdjecia, bo z checia bym pokazała piersi przed i po, sama ocenisz efekt :) Piersi jak na mj gust sa 3 razy wieksze :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się