Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY W ANGLII MOZNA POZNAC NORMALNEGO FACETA

Polecane posty

Gość gość
buhahahaha. o ile ten anglik albo niemiec :D będzie miał białe tylko wnętrza dłoni - to masz szanse POlko :O tylko że czarna albo ciapata teściowa będzie cię nienawidzić - że jej synek się musi spotykac z POlką (eng. polish slut) :D

Gość felliaaa
polski robolek ty chyba sie koranu naczytales i innych ksiag muzulmanskich hahahhha gosciu ty chyba powinienes sie cofnac ze 100 lat kiedy to kobiety byly zalezne od facetow i braly byle gowno aby facet byl, jak jakas kobieta przeczytalaby te twoje wypociny toby chyba sie posikala ze smiechu! i ty mieszkajac w anglii oczekujesz ze znajdziesz taka poddana sluzaca? buhahah zmien leki bo ci umysl przycmilo. Kazda inteligentna babka nie pozwoli sobie na to aby byc zalezna od faceta, ty myslisz ze kase do domu przyniesiesz i mozesz jajaca na kanapie rozwalic a baba ma robic? poprostu przyznaj, ze jestes rozpieszczonym synusiem mamusi, ktory pewnie mial wszytsko poddane pod nos a teraz nawet gara po sobie nie umie zmyc i mysli, ze ktos bedzie za niego robil, to ze jestes caly czas sam powinno ci dac do myslenia, ze chyba takich dziewczyn nie ma.....mozesz sobie czekac i czekac i czekac..

Gość gość
robalku, wez ty sie rozejrzyj za muzulmanka albo inna afrykanka, ktorej naprawde wystarczy, ze jej facet będzie przynosił kasę do domu i nie będzie jej tlukl. żadna Europejka cię nie zechce, pozostaną ci tylko przygody na jedną noc, bo po niej każda myślała kobieta kopnie cię w d...

Gość gość
a to znowu ten co ma uniwersalny kluczy do wszystkich zamkow :D czyli k****asz, ktory szuka zony-dziewicy mu sluzacej :D:D:D:D

Gość gość
robolek pewnie marszczy gruche przed red tubem

Gość Gosc 1
Do powyzej przyglupiej wypowiedzi jakiegos polskiego ogra........no chyba po to sie idzie z Kim's do lozka, zeby zostac porzadnie w*******a, a nie po to, zeby w trakcie marzyc o koncu I robic to voluntary bo jakis koles musi sie rozladowac. Skoro juz nawet oblesne ogry nie potraficie w******c porzadnie kobiety, to nie miejcie do nikogo pretensji o swoje nieudacznictwo I w tej dziedzinie......polaczki sa zalosne....hahahaha

Gość gość
do Gosc 1 - i Ty sie jestes kobieta? szczerze watpie, po takiej wypowiedzi.:D

Gość Gosc 1
a to dlaczego? ja po to ide z facetem do lozka, żeby mnie porządnie zer.znal i zebym ja mogla zer.znac jego, a nie po to żeby się meczyc i zaciskac żeby.1 proste. lubie porządne bzykando a nie jakies patrzenie sobie w oczka i trzymanie za raczki. Jak cos już robie, to porządnie :)

Gość matka tereni
no naprawde porzadna jestes buuhah co za szmul

Gość Gosc 1
aha...czyli rozumiem, ze porządne kobiety nie lubia sexu....hahaha niektórzy sa naprawdę nienormalni.

Gość gość
@gosc1- tu nie chodzi czy ktos lubi dobry seks czy nie. ale o styl twojej wypowiedzi. autorka pyta w temacie o cos zupelnie innego, a tobie roochanie przyslania ptasi mozdzek, moze jak wychodujesz druga szara komorke nie bedziesz musiala na szmacie smigac na lotnisku.

Gość zul podmonopolowy
widocznie musiala napisac dosadnie, bo czytając te wypowiedzi tutaj, inaczej do tych forumowych debili...min do ciebie powyżej by nic nie dotarlo....haah

Gość gość
Srednio poziom intelktualny osbnikow na forum "poza granicami" wychodzi mniej niz 0. Kto was przepuscil przez granice matoly ? Zmienima zawod bede w********a polaczko w UK. bo wstyd plebsie.

Gość Morellao
Jak czytam wypowiedzi polskich facetow na tym forum to ewidentnie stwierdzam, ze nie ma za granicami normalnych Polakow. Wymagania z kosmosu a sami oferuja gowno w zamian. A ten robolekuk to juz przeszedl sam siebie! Poprostu zenada przez wielkie Z! Dawno nie czytalam tak debilengo postu na temat potencjalnej kandydatki na dziewczyne.

Gość gość
Co dla niektorych jest sufitem dla innych jest podloga. Kazdy ma swoje miejsce na drabinie spoleczenstwa. Ja wiem chcialoby sie ksiecia z bajki samej majac g do zaoferowania. Nietsty jak nie masz w glowie do musisz sie dobrze krecic na p....

Gość ja jestem normalny
i dlatego nie chce mi się wdawać w różne dziwne dyskusje, a napisałem to dlatego aby pokazać wam, że istnieję ale się nie udzielam bo po co

Gość gość
Normalne Pollki:-D mozna tu znaleźć www.landrynka.co.uk Dużo moich angielskich kumpli już poznało"polish whores";) Można być dumnym z was dziewczyny:-D:-D:-D Macie bardzo dobrą reputację wśród tubylców-rzygac się chce!

Gość doopa blada
a na co mi kartoflana stonka? jakbym chciała zostać zona araba to bym se araba wybrala, przynajmniej byłoby choć trochę egzotyki......a tak polak czy arab, te sae podejście do kobiet.

Gość gość
www.landrynka.co.uk Ale wstyd:( przyjeżdżają do uk się roochać za kasę-patologia:( Za kasę nawet doopę wyliżą rodaczki-oczywiście One są"naj, ah, oh, ę":)

Gość doopa blada
wal się gościu. mnie je.bac nikt nie będzie....czy obcy czy swój. gardze wami samce obrzydliwe.....wole dac robakom niż chłopakom! a tfu polska stonko!

Gość gość
Jakie z Was wiesniaki!! To co kto robi w danym kraju to jego k***a osobista sprawa. Mam wiecej szacunku dla takich landrynek niz dla zaklamanych polskich zon, co niby prowadza sie dobrze ale jakby mogly to by szalaly jak nie wiem co. Daja d**y mezusiowi za przyslowiowy talerz zupy. lepsza taka co sprzedaje cialo na landrynkach czy jak tam niz taka, ktora sprzedala i cialo i dusze mezusiowi za psi h*j. W*****aci mnie najezdzaniem na Polki. mieszkam w Usa i jak ktos sobie pozwoli na jakikolwiek zly komentarz na temat Polakow to od razu go uciszam, nawet jesli ma racje. Dla tej, ktory kolega nazywa swoje kobiety z lozka polskiego pochodzenia "polish whores"....Jestem pewna, ze to samo mysli o Tobie, bo gdyby tak nie bylo nie pozwolilby sobie na takie spostrzezenia.

Gość gosccc
gość "Jakie z Was wiesniaki!! To co kto robi w danym kraju to jego k***a osobista sprawa. Mam wiecej szacunku dla takich landrynek niz dla zaklamanych polskich zon, co niby prowadza sie dobrze ale jakby mogly to by szalaly jak nie wiem co. Daja d**y mezusiowi za przyslowiowy talerz zupy. lepsza taka co sprzedaje cialo na landrynkach czy jak tam niz taka, ktora sprzedala i cialo i dusze mezusiowi za psi h*j. W*****aci mnie najezdzaniem na Polki. mieszkam w Usa i jak ktos sobie pozwoli na jakikolwiek zly komentarz na temat Polakow to od razu go uciszam, nawet jesli ma racje. Dla tej, ktory kolega nazywa swoje kobiety z lozka polskiego pochodzenia "polish whores"....Jestem pewna, ze to samo mysli o Tobie, bo gdyby tak nie bylo nie pozwolilby sobie na takie spostrzezenia." - juz Monia wypowiedzialas sie ? to kis sie teraz w swoim LA.

Gość gość
robol gdzie twoja muzulmanka?? buha ha

Gość gość
robol ty to masz samouwielbienie moze powinienes cofnac sie 100 lat w tyl a no i przynies duzo kasy by zonka odlozyla sobie na konto heh. Dzisiaj kobieta jest niezalezna a facet jest partnerem a nie mezem tak jak kiedys USWIADOM TO SOBIE ROBOLL:)

Gość gość
czasem zdarzaja sie faceci cofnieci intelektualnie

Gość gość
lepiej byc cofnietym intelektualnie facetm niz klamliwa, oszustka suka. J****e polki, h*j wam w d**e dla mnie moze was roochac kazdy pies w londynie,

Gość gość
robol to prostak jakich malo o pogladach pastucha koz z afganskich wzgorz, zygam takimi oslami, psujesz opinie normalnym polskim chlopakom

Gość no i siup
nieeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
mieszkam w anglii pare lat i jak dotad nudie alo mi sie poznac normalnego faceta wiekszosc tu to patologia i margines spoleczny , przykre :/