Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Termin lipiec 2014 sa tu jakies nowe mamusie

Polecane posty

Gość gość
SoWa2 butla z ciepłą wodą między nogi w ciązy??? chyba nie bardzo

Gość gość
SoWa woda z ciepla woda miedzy nogi w ciazy?? chyba nie bardzo...

Gość gość
Sowa butla z ciepla woda miedzy nogi w ciazy ?? chyba nie bardzo...

witam !:) Ja też miałam skierowanie tylko na usg a krew też mi kazał zrobić.

witam Was moje drogie panie i z przykrością stwierdzam że mam wielką krostkę na wardze i kusi mnie to wygnieść, nie jestem na 100% pewna czy jest to opryszczka, do tej pory często łapałam opr. pochwy a ust nigdy. i wiem że to były takie przezroczyste krosteczki z wodą. jeszcze poczekam dzień w razie czego mam jakąś maść a może to od częstego całowania mojego psiaka :)

NICK.....TP......PŁEĆ....WIEK....WOJ. Mala929..07.07..?...22....śląskie gość_S.......13.07....?....24......śląskie Olinka 86.......15.07....?.....27....małopolska lipiec2014...19,07.......dz.....32........slask PaulaSalon...03.07.....synuś....26...świętokrzyskie madźź............11.07....?......19....lubelskie kamilka326....06.07...?....22.....podlaskie SoWa2..........12.07.....??......29....podkarpackie Ulalalaa..........16.07.....?.......25....dolnośląskie moniaszka_1986.......05.07.....córa......27......dolnośląskie

Witam dziewczyny:-) dzis rano mialam okazje poczuć ruchy swojego maluszka:)normalnie to bylo takie cudowne.jeszcze jak lezalam w lozku,nagle czuje jak mnie cos tak uderza w okolicach pępka,dotknelam i czulam takie twarde cos i znowu nic i znowu takie twarde...obudziłam męża ale oczywiscie jak położyl rękę na brzuchu to juz nic nie bylo czuc.nowie poczekaj chwile moze zaraz znowu cos poczujesz i nie musial dlugo czekać bo znów po lewej stronie tak cos jakby kop poczuliśmy:):):):):) to jest na pewno malenstwo i to bylo coś najpiękniejszego jak do tej pory:):):) zaczelam dzis 17 tydzień,czuje sie dobrze,wieczorem padam mimo ze w sumie caly dzień nic takiego nie robię męczącego:)wczoraj sie wazylam to od początku ciąży przytulam jakieś 2kg nawet chyba nie... a jak wy dziewczyny jak wyglądaly pierwsze ruchy waszych bobasow w brzuchu:):):)??

czesc Dziewczyny :) chcialam sie dopisac do tabelki ale uznaje mi to za spam. Jak to obejsc?

Gość nowa Laurka
cheeky brown......zalezy czy masz skierowanie rowniez na jakis test-potrojny, zintegrowany..... Ja robie wlasnie zintegrowany i na pierwszej wizycie zrobili mi usg i pobrali krew, na drugiej pobiora tylko krew i potem czekam na wyniki.

Gość cheeky brown
Wrocilam wlasnie z badan. Wszystko jest dobrze :-D tak sie ciesze :-) i wiecie co? Bedzie chlopak!! Wiec ja tez obalam mit ze jak je sie slodkie to, ze bedzie dziewczynka :-D az mam ochote leciec do sklepu i nakupowac ciuszkow dla niego :-D Ps. Nie pobierali mi krwi.

Gość gość_S
Cześć dziewczyny :) ja jestem w trakcie sprzątania ale muszę na chwilę odpocząć więc postanowiłam się przywitać :) Dziś mam dużo energii jak na razie :) ale w nocy ??? same koszmary mi się śniły, obudziłam się strasznie zmęczona :( dziś obiadku na szczęście nie muszę gotować bo mama robi bigos dla wszystkich :) straszne upławy mnie dopadły - tez tak macie?

Gość madźź
czesc wam :) a mnie to jak obudzil budzik to polezalam chwile i poczulam delikatne kuksance xD moj men spal ale mysle nie bede go budzila bo nie wiem czy teraz znowu to powtorzy czy przestanie hehe :) ide sobie zrobic jesc :D dzis odbiore od bratowej wyniki z krwi i moczu... ciekawe co tam ??...

Gość gość_S
cheeky brown - gratuluję :) cieszę się że wszystko w porządku :)

Gość nowa Laurka
cheeky....rowniez gratki :) Troszke mnie zmartwilas, bo mnie rowniez ciagnie do slodyczy i mam nadzieje, ze dziewczynke..... a powiedz mi jak Twoja cera? co Ci mowila rodzinka, znajomi? czulas ze bedzie chlopiec?

Gość madźź
gosc_s ja tez mialam dzis jakies dziwne sny i koszmary, masakra i nie wiem dlaczego bo ogolnie ostatnio to nic mi sie nie sni ;/ cherry dobrze ze wszystko u cb ok :) gratuluje syneczka :D ja mysle ze u mnie to bedzie dziewczynka a chlopak bardzo chcialby miec synka :D hehe a co do uplawow to mam rozne zazwyczaj delikatne bialy bezwonny

Gość madźź
dzis na obiad zrobie kurczaka po meksykansku, jakos tak mnie ostatnio wzielo na biale mieso hehe :D xd

Gość cheeky brown
Cera nawet ok. Ostatnio wyskoczyly mi dwa syfki. A kazdy jak mowil ze do slodkiego mnie ciagnie to ze pewnie bedzie dziewczynka.. A tu taka niespodzianka :-D ciekawe co powie moj luby jak sie dowie :-D

Gość madźź
jak sie dowie ze to synek to na bank bedzie zachwycony :D

u mnie kiepsko dzisiaj jest mi niedobrze i prawie zemdlalam;( gratuluje synka i pierwszych ruchow tez. gosc przeciez napisalam ze z ciepla wodoa a nie ze z goraca, butelke przyklada sie w okolice cewki moczowej a nie na brzuchu, niektore biora gorace kapiele i wyleguja sie w wannie i watpie zeby lezaly w zimnej wodzie. .. Mialas kiedys zapalenie pecherza? Masz pojecie jaki to bol?! Zreszta kolezanka do ktorej to pisalam sama zdecyduje czy sprobowac butelki czy nie.

Gość cheeky brown
A czy jestescie rozkojarzone? Bo ja to bardzo.. W pracy tez mam sie ciezko skupic:-/ przez co przeaczam duzo rzeczy :-/

Gość madźź
ja to teraz mam bardziej jakas skleroze i nie wiem dlaczego :D hehe

Gość cheeky brown
Ja to jestem juz tak zmeczona przez to wszystko.. :-( skleroze tez mam :-( przez to z pracy wracam wykonczona psychicznie :-/ najchetniej rzucilabym ta robote i zaszyla sie w domu i wreszcie odpoczela i fizycznie i psychicznie..

o tak rozkojarzona jestem strasznie do tego sie zapominam. Mam tez problemy z zasnieciem i mam przedziwne sny. Uplawow jako takich nie mam no czasem jest troche wiecej bialej wydzieliny.

Gość madźź
nastawilam pranie ... niby sie wydaje 2 osoby w mieszkaniu to co tam... ale pralka i tak codziennie chodzi xD az nie mam gdzie tych lachow wieszac :P

hej hej :) dzisiaj z tym pęcherzem już lepiej. już nie tak boli. wieczorem trochę potrzymałam kubek z ciepła herbatą (bo akurat piłam) na wysokości cewki. To trochę złagodziło ból. potem była żurawina suszona (bleee..) i gorąca kąpiel. Noc spokojna, rano dopiero do łazienki z bolącym pęcherzem biegłam. biorę te tabletki od lekarza i jakoś żyję:) czytałam w necie że to częsta dolegliwość w ciąży i mimo bólu na ogół można obejść się bez leków, ale domowe sposoby łągodzą ból i przyspieszają "wyleczenie". dzisiaj wymioty wróciły, a już myślałam że będe miała spokój. głowa mnie boli i zastanawiam się czy nie wypić słabej kawy. mam ogromną ochotę na pizze i ciasteczka z orzechami, a że mieszkamy daleko od miasta i pizzerii to pizze muszę zrobić sama... ciastka też...chyba urządzę wieczorem wspólne gotowanie z mężem:)

Kamila ciesze sie ze juz lepiej z pecherzem. Ja nie mam na nic ochoty leze nakanapie i dochodze do siebie. Nawet na jedzenie nie mam ochoty bleee niedobrze mi i mam slinotok. Brzuch tez mnie pobolewa tzn jakis taki twardy mi sie robi:( ale mam dzisiaj marude....

Gość madźź
a to dobrze ze juz u Cb z tym pecherzem lepiej :) wiem jaki to bol ja to czasami normalnie wylam bo juz nie wytrzymywalam .... milego dnia :D ja ide myc naczynia z wczoraj ;/ jejku jak ja tego nie lubie :P

Gość stokrotka100krotka
Chciałam dołączyć do Was lipcowe mamusie, termin mam na 27.07.2014... pozdrawiam serdecznie:-)

Gość gość
Tutaj nie ma co dolaczac te wiesniarki nie wpuszczają tu nikogo procz siebie,widza tylko wlasny czubek nosa,myślą że jak juz zaszly w ciaze to są od razu cudowne i z******te:D mylą sie..niestety są glupie jak but i użalają sie nad sobą gorzej niż nie jedna 15-latka :D pozdrawiam goraco :)