Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na urlopie macierz koledzy obgadują mnie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Jestem aktualnie na urlopie macierzyńskim, na l4 w ciąży poszłam w ostatnim trymestrze czyli od 7 mc. Właśnie się dowiedziałam od koleżanki z pracy, że gadają na mnie, że specjalnie sobie dzieciaka zrobiłam żeby do pracy nie chodzić , że nie powinnam po powrocie już nigdy żadnego awansu dostać i w ogóle najlepiej żebym w ogóle nie wracała, ogólnie że baby to darmozjady bo robią dzieciaki i biorą kasę za darmo... Specyfikę pracy mam taką, że pracuje prawie z samymi facetami. Ja tu nie piszę żeby się pożalić tylko żeby stwiedzić, że faceci to skończeni debile i ignoranci.

Gość lmlkmlkmlk
mialam podobna sytuacje, i tez od faceta, to mu specjalnie powiedzialam ze wlasnie dlatego zrobilam sobie dziecko, zeby posiedziec sobie rok na macierzynskim (UK), plus wezme zalegly urlop i bede na zwolnieniu brykac ponad rok, czerwony sie zrobil;]

Gość gość
piszesz, że w pracy w większości faceci.... niech zgadnę pracujesz w policji albo coś podobnego ? tam najbardziej cięci są na babki i ogólnie dla facetów w takiej pracy kobieta to tylko pośmiewisko

Gość gość
Mam to samo :D nie dość, że mi d**ę obrabiają to stałam się nagle odpowiedzialna za wszystkie problemy w firmie. Na szczeście nie zamierzam już do tej pracy po macierzyńskim wracać mam to więc w d***e.

Gość gość
Najgorzej to się wogóle przejmować. Chcą, niech gadają, zawistne i zazdrosne dupki .

Gość gość
jak wrócisz do pracy zrób sobie szybko drugie dziecko :) tym męskim szowinistom dopiero gul skoczy a i tak będą mogli Ci podskoczyć :P

Gość gość
robic sobie drugie dziecko innym na zlosc...taaa, no to trzeba byc nie lada yebnietym:D

Gość gość
chyba w większości zakładów pracy gdzie pracują faceci tak jest.... nie wiem zazdrość ich zżera czy co ?? tylko zazdrość o co ?? a ich żony to co ??? rozumiem, że opcje są tylko 2: albo bezrobotne albo bezdzietne... Faceci to gnoje, do robienia dzieci czyli do rypania się na prawo i lewo to są pierwsi ale potem to jadą po kobiecie, która idzie na urlop po porodzie. Wg nich pewnie powinna noworodka samego w domu zostawić, przecież przy nim i tak nie ma nic do roboty...

Gość gość
taki darmozjad a bierzesz 80 % pensji przez rok albo 60 % przez pół roku... niech się odp******ą obłudnicy !

Gość gość
przejmujesz się tym ??

Gość gość
Latwo jest napisac - nie przejmuj sie. To sa osoby,z ktorymi w pracy spedza wiekszosc dnia. Chyba nie jest fajnie siedziec z osobami,ktore ci sa niezyczliwe

Gość gość
W policji i tego typu placowkach pracuja same szwinistyczne swinie. Faceci tam to chodzace gowno.

Gość gość
może to przykre, ale taka jest prawda....

Gość gość
mój mąż jest żołnierzem, u nich w pracy jest bardzo mało kobiet żołnierzy no i jedna z nich urodziła dziecko i poszła na urlop macierzyński jeszcze półroczny bo to było jakieś 2 lata temu. Mąż mi opowiada co oni tam w pracy opowiadają, jezu co o tej dziewczynie opowiadali ( normalnie ona była mężatką ) a tam teksty typu: specjalnie d****a sie puściła żeby teraz za nią służby całodobowe brać, teraz na nią wszyscy będziemy musieli pracować, w ogóle baby w wojsku to sa tylko po to żeby d**y dawać i każda kobieta, która idzie do wojska musi być puszczalską k***ą.... naprawdę sorry ale tak doslownie gadali.... uszy aż więdną jak się takie rzeczy słyszy...

Gość gość
myślicie, że tylko tam gdzie są faceci tak jest. Ja pracuje w zakładzie gdzie same kobiety na 300 osób to może 10 facetów się uzbiera. Praca biurowa. A to właśnie kobiety jedna drugą obgadują. Ja byłam na l4 od początku , bo ciąża zagrożona a ile było gadania. I z każdą jedną tak u nas jest jak zajdzie w ciąże to najczęściej pada takie stwierdzenie "narobiła bałaganu i specjalnie zaszła w ciążę, żeby kto inny się z tym męczył" Z tego wynika, że nikt tam solidnie nie pracuje, bo każda co zajdzie w ciąże to zrobiła to specjalnie, żeby nie musiała odkręcać różnych spraw.

Gość gość
Jejku wychodzi na to, że ta jakaś zawiść, zazdrość ludzka jest tak ogromna, skąd to się u ludzi bierze ? I to niezależnie od płci jak widać

Gość gość
Faceci nigdy się nie zmienią... ale trzeba takim odpowiedzieć tak: "skoro tak ci żal dupsko ściska kolego to co za problem - teraz medycyna jest już tak do przodu, że bez problemu możesz zmienić płeć a nawet dziecko urodzić i też iść na macierzyński ! a więc stary do dzieła, na co czekasz!! " :)

Gość gość
gość myślicie, że tylko tam gdzie są faceci tak jest. Ja pracuje w zakładzie gdzie same kobiety na 300 osób to może 10 facetów się uzbiera. Praca biurowa. A to właśnie kobiety jedna drugą obgadują. Ja byłam na l4 od początku , bo ciąża zagrożona a ile było gadania. I z każdą jedną tak u nas jest jak zajdzie w ciąże to najczęściej pada takie stwierdzenie "narobiła bałaganu i specjalnie zaszła w ciążę, żeby kto inny się z tym męczył" Z tego wynika, że nikt tam solidnie nie pracuje, bo każda co zajdzie w ciąże to zrobiła to specjalnie, żeby nie musiała odkręcać różnych spraw. ... Bo to akurat prawda - w mojej robocie 3 tak zrobiły. I też L4 na całośc...