Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo martwie się o koleżankę

Polecane posty

Gość gość
I nie szanuje bo się przytulają, całują, będąc na zakupach chce jej coś kupić i zamiast leżeć przed telewizorem naprawia auto lub ogrodzenie. Mój mnie też nie szanuje :( x Jeszcze trzy godziny do powrotu do domu, a Wy mi już apetytu narobiliście :(

Gość gość
Kretynko nic nie rozumiesz? Prowo lub nie, są takie kretynki. ;)

Gość gość
A macie namiary na ten temat o siadaniu na kolana? Z chęcią pośmieję się z głupoty. W piątkowe południe w sam raz. Na razie hitem jest stwierdzenie: "wszyscy znajomi mężczyźni mają mnie adorować kupowanie prezentów, bo ja jestem zawsze na nowe ubrania i kosmetyki chętna".

Gość gość
do autorki - jesteś ZAZDROSNĄ PSYCHOPATKĄ, nie mieszaj się w nie swoje sprawy, to TY masz wypaczony światopogląd :)

Gość gość
Nie wiem o ktory ci chodzi czy o jej czy narzeczonego ;-) Jej to NARZECZONY ZMIENIL POGLADY czu jakos tak a jego to 6LAT RAZEM I ZERO SEKSU MAM DOSC,zsikalam sie ze smiechu i czekam na nsstepne rewelacje :-)

Gość gość
Dzięki, postaram się poszukać. To ciekawe z psychologicznego punktu widzenia. Że istnieją ludzie, którzy lubią robić z siebie idiotów w necie. Bo jeśli to nie jest prowokacja to każdy normalny człowiek po kilku wypowiedziach krytycznych by się zamknął.

Gość gość
No coz,to jest pewnie prowo ale o zgrozo,tacy ludzie naprawde istnieja i dla takich ludzi wlasnie powstaja osrodki typu ZAMKNIETE.

Gość gość
Nie lubi faceta koleżanki,bo nie chciał jej kupić bluzki i na dodatek dziwnie się popatrzył.Koleżanka nic nie chciała,więc po co miały się marnować pieniądze.

Gość gość
co z tego że całuje i przytula chce sexu. A od pracy koło domu powinna być ekipa a on wolne ma spędzać z nią

Gość gość
Ahahahahahahah ekipa ahahahahhahaa, a obiad kucharka? A pranie? Sprzataczka? A auto mechanik? Ahahahah Boze. A ona pewnie sie tak wzbranua przed tym seksem, pewnie sie zapiera rekami i nogami a on ja pewnie zmusza, co za biedna dziewczyna. A pocalunki i przytulanie to juz sa szczyty SZCZYTY wykorzystywania. Jakby mnie tak facet wykorzystywal to bym go w D koplela i pogonila dziada

Gość gość
Ciekawe jaki nowy temat zalozyla stuknieta autorka.

Gość gość
chcieli sie ciebie pozbyć autorko i dlatego sie tak zachowywali.

Gość gość
oni się tak zawsze zachowują. Ona nie ma szacunku do siebie

Gość gość
Znowu się pojawiłaś pustaku? Może temat "moja koleżanka to naiwna idiotka" też jest twój?

Gość gość
no przecież to idiotka która sama siebie nie szanuje to kto będzie szanował ją?

Gość gość
Czy trzeba zacząć kolejną pogawędkę o obiadach żebyś przestała zasmiecać forum swoimi głupawymi teoriami?

Gość gość
to nie są teorie. A dziś jeszcze mi powiedziała że jej ukochany nie przyjedzie po mnie bo mają inne plany. I to ma być przyjaciółka :(

Gość gość
No,to co tam dziś dobrego gotujecie?

Gość gość
Bigos. Może w wersji uboższej niż świąteczna, ale miałam taką ochotę, że nie mogłam się powstrzymać :) A co u Was?