Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzisiaj na obiad Rodacy

Polecane posty

Gość gość
A ścinają się tak samo jak z żelatyną? W sensie "na twardo"? Czy w zależności od tego ile się doda?

W zależności od tego ile się doda. Na początku wychodziły mi za rzadkie, teraz już są normalne ;) Ale ja nigdy nie lubiłam bardzo twardej galaretki :)

Gość gość
Dzięki. Ja ogolnie mięso jadam chociaż głównie drób i ryby, ale żelatyna mi nie przeszkadza. Natomiast często mam wegetariańskich gości i wtedy kombinuję. ;)

Gość gość
Na wszystkie ciekawe tematy wypowiedz się i sprawdź co myślą inni na www.podane.pl

Gość gość
u mnie zupka grzybowa z suszonych grzybow z ziemiaczkam Sos z mielonego przesmazonego,pomidory cebulka,koncentrat jogurt,makaron...koltlet z drobiu ziemniaki .surowka z marchewki i jabkla do przegryzienia koltet z ziemniakow i jaj ,u mnie kazdy je w innej porzeo

Gość gość
u mnie zupka grzybowa z suszonych grzybow z ziemiaczkam Sos z mielonego przesmazonego,pomidory cebulka,koncentrat jogurt,makaron...koltlet z drobiu ziemniaki .surowka z marchewki i jabkla do przegryzienia koltet z ziemniakow i jaj ,u mnie kazdy je w innej porzeo

Gość gość
a sama nie moge tego jesc niestety dieta

Gość gość
Zupa brokulowa z ziemniakami, mięso w całości na warzywach i surówka z pekińskiej i jarzyn z oliwa

Gość gość
u mnie parówka i frytki :D nie zabralam z domu zadnego gara i gotowac moge tylko w mikrofali :( jestę studentę :(

Gość Wielka Cindy
Ja już po obiedzie. Był pyszny: ziemniaki, kotlety drobiowe, sos kurkowy, surówka z pekińskiej kapusty i kompot morelowy. Mniam...

Mówią że bieda w kraju:D A tu takie rarytasy? Gdy to przeczyta któryś z polityków to na bank podniosą żarło."Oby żyło się lepiej" jak mawiał kiedys Tusk.Zapomnial dopowiedzieć żeby żylo się im lepiej.Gdy czytam wypowiedzi to smiac mi sie chce,że tylu jest marzycieli.No cóż pomarzyć dobra rzecz:D

Gość gość
A więc ja dam politycznie poprawnie jak na najprawdziwszą prawdziwą polkę przystało zupa szczawiowa i kompot z mirabelek po kaczyńsku! bo głód przecież jest i reżim tuska polaków gnębi o kaczorze zbaw nas! daj nam na obiad kaczkę po smoleńsku!