Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal a teraz KOCHA

Polecane posty

Gość gość

trzy miesiące temu zostawił mnie facet, którzy rzekomo MNIE kochał, ale cos sie wypaliło [blabla] wiadomo jak to bywa, powiedział, że nie kocha i nie chce ze mna byc i jest pewien bo to przemyslane..dwa tygodnie temu przypadkiem spotkalismy sie i wiem ( wyjde na szmatę ) spalismy ze sobą, dosc czesto sie widujemy..ale seks po zerwaniu był tylko jednej nocy. Zrobiłam to, bo tak strasznie mi go brakuje i go kocham, nawet nie wyobrazam sobie tego robić z kims innym :O No ale do sedna.. dzien po tej sytuacji znow sie widzielismy i On nagle wypalił do mnie, że mnie kocha.. I jak tu go zrozumieć ? Nie jestesmy razem, On niby mnie kocha i co dalej ? Nie rozumiem tego, jak w ogole do takiej sytuacji dojsc moglo..Wątpie zeby chodzilo tylko o bzykanie, z tego prostego względu, że może go mieć z kimkolwiek, ma powodzenie, a ja boginią seksu nie jestem :O Nie wiem co robić, czy ktos miał podobny przypadek ? Wiem, że powinnam na uczuciowym, ale tu jest więcej ludzi. Smutno mi bo robi mi nadzieje.

Gość wariatka tak jak twoja matka
Napewno bym nie przespala sie z chlopakiem ( ex chlopakiem) ktory powiedzial mi ze mnie nie kocha... nie tlumacz sie tym ze go kochasz poprostu ciebie pipsko swedzialo! Tak zachowalas sie jak szmata a on bawi sie twoimi uczuciami - jak bedziesz tak dalej robic to faceta na cale zycie nie znajdziesz- powodzenia.

Gość gość
nie swedzialo, po prostu czasem tak bywa, kazdy popelnia błędy i ja o tym wiem.. tylko po cholere tak gada? jezeli nie kocha? znam go nie powiedzialby jesli nie bylby pewien :(

Posluchaj to jestes w takim razie naiwna. Jak mozna popelnic taki blad? nie masz szacunku do siebie ? Bawi sie Twoimi uczuciami. Zerwaliscie bo pewnie mial jakas d**e na boku ale ta mu dala kosza i nagle ciebie znow pokochal bo jestes latwa i naiwna. Nie daj sie zwodzic- 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. Tym bardziej, ze wiesz, ze on nie rzuca slow na wiatr- wiec jezeli ciebie nie kocha to znaczy ze nie kocha i juz.

Gość gość
wiem, ze naiwna bo ciagle sie łudze i takie zachowanie jeszcze bardziej sprawia,ze tli sie we mnie ta nadzieja... nie, nie mial zadnej d**y przez ten okres. Niektorzy mowia mi ,ze sie pogubil po prostu, inni, ze w ogole tego nie rozumieja, jeszcze inni mowia, ze mam odpuscic.. tylko to sie łatwo mowi, nie da sie przestac kogos kochac od tak..

Gość powinnas sobie
odpuscic mysle ja nawet jakby sie okazalo ze zrozumial blad itd to nie wrocilabym nigdy

wiem , ze sie nie da... tak jest trudno - jezeli chcesz daj mu druga szanse co ci szkodzi ?

Gość gość
wlasnie sęk w tym, ze On nawet o nią nie prosił, dlatgo ten temat.. chyba tego najwazniejszego nie pisałam, przy zerwaniu powiedział, ze nie bedzie nic juz miedzy nami, ze nie chce mnie krzywdzic itd i po prostu bedziemy znajomymi, jakos nie wywiazal sie z tego, jesli nie chodzi o r*****ie to o co ? A raczej nie chodzi, moglby miec kazdą przypadkową, ja tez super w tym nie jestem, wiec nic nie rozumiem ..

W takim razie jeseli on o ciebie nie zabiega to po co sobie glowie tym zwracasz????? Zerwij z nim kontakt i nie dawaj sie zwodzic tak jak napisalam wczesniej- nie wiezmie pierwszej lepszej bo po co jak moze ciebie bzykac... a ty naiwna bedziesz mu pozwalac az w koncu on ciebie kopnie w d**e bo znajdzie sobie druga milosc. Daj sobie z nim spokoj ja to mowie ci z doswiadczenia tez bylam tak naiwna jak ty. temu kwiatu pol swiatu pamietaj nie ten to nastepny.

Gość gość
odpusc widocznie nie dojrzal zaloze sie ze macie po max 20 lat

Gość wariataka tak jak twoja matka
[zgłoś do usunięcia] Azalia33 Chodzi o to, że jestes na wyciąnięcie ręki, a o inny worek na spermę musiałby się postarać ;p sorry za bezpośrednie podejscie do sprawy. x x x To samo napisalam tylko troszke delikatniej

Azalia ma rację a Ty łykasz jego teksty jak młody pelikan.Zobaczył,że polecisz jak tylko kiwnie palcem i to wykorzystuje.

Gość gość
no wlasnie tego sie boje, tylko po co mi to mowi? gowniarzem nie jest, ma 31 lat...ja 23

Gość gość
no mysle, ze w dzisiejszych czasach o worek na sperme starac sie nie trzeba . nie wiem co zrobic, to jedno jedyne słowo KOCHAM tak mi zawrocilo w glowie, smutne to, ludze sie dalej mimo tego, ze piszecie inaczej.

Gość Azalia33
No właśnie,a później my kobiety zastanawiamy się dlaczego faceci nie mają do nas szacunku i traktują nas przedmiotowo, skoro jest taka grupa kobiet o które nie trzeba się starać, to nie ma się co dziwić. Podchodzą do nas stereotypowo i uważają, ze im się należy jak psu buda.

Gość gość
to tez nie tak, wlasciwie to ja zainicjowałam ten seks, Boze wiem, ze jestem glupia, ale skoro dostal czego chciał, bez starania? to po cholere mowi kocham Cie ? skoro moglby hipotetycznie dostawać to bez tego ??

Gość Azalia33
Będziesz się łudziła, dopóki będziesz kochać, ale trzeba wziąć górę nad miłością i zachować się rozsądnie. Zastanów się jak On miałby Cię później szanować, skoro Ty sama tego nie robisz??

Gość Azalia33
Tym bardziej przesadziłaś! Moim zdaniem powinna teraz unikać spotkań z nim i wziąć Go na dystans. Wiem co mówię. On musi czuć, że Cię traci, że jesteś konsekwentna w działaniu i elokwentna.

Gość gość
zawsze mnie szanował, ja siebie rowniez, po prostu nie mogłam sie oprzeć, tak mi brakowalo jego bliskosci, no i tak wyszlo.. tylko po co te jego slowa, najgorsze jest to, ze ja to czuje, wiem ze tak jest :(

Gość Azalia33
Nie załamuj się, ale wierz mi, ze mężczyźni są łatwiejsi w obsłudze niż my kobiety. Facet jak kocha, to nie ma dla niego żadnych barier, zahamowań. On nie analizuje, On działa!! Za wszelką cene próbuje odzyskać. Nie widze innej opcji.

Gość Azalia33
Z resztą nawet jeżeli Cię kocha nie oznacza, że chce z Tobą być, to też musisz wziąć pod uwagę, ponieważ jedno z drugim nie zawsze idzie w parze. Jak długo byliście razem?

Gość gość
rok czasu, pozniej jakby nagle w ciagu dwoch dni mu sie odwidzialo bo to nie ''to'' :O a teraz mowi '' kocham Cie'' no i powtarza w kolko , ze nie mam sie niczym martwic,w kontekscie tego, ze jestesmy niby razem...ale nie jestesmy :D to są jaja, bo ja juz nie wiem totalnie o co chodzi,

Gość gość
nikt nie mial podobnie? nikt sie nie wypowie

Gość gościówka123
Ja bym do niego wróciła. czasem ludzie potrzebują czasu, zeby zrozumieć, ze im na kimś zależy. Mówię poważnie. Jelsi nikogo nie miał, to myślę, że na prawdę Cie kocha, tylko sie trochę zagubił.

Gość gość
wlasnie tak mi wszyscy mowią...tylko o powrocie narazie nic nie wspomniał, nie ma nikogo mogę dać sobie ręke uciąć.. tak mi narobil tym slowem nadzieje, mogl tego nie mowic, on zazwyczaj nie mowi jak nie jest czegos pewien, tylko to jest sprzeczne z tym zerwaniem

Gość Joanna156
z facetem jest tak im dalej kopniesz tym szybciej wróci. jak mu zależy i kocha będzie się starał jak nie to nie

Gość gość
po co sie pytasz na forum, jak i tak na kazda opinie wmawiasz sobie i kazdemu,ze cie kocha,tylko chcesz to uslyszec od obcych ludzi... mowisz ,ze moze miec kazda,ale tak tez nie jest. naprawde ladnej laski i z klasa tak sobie o nie wyrwie, o ile nie jest jakims bostwrm,a raczej nie jest, skoro wraca do ciebie,bo lepszej nie znalazl (a sama szesz,ze nie jestes taka super) przekonal sie,ze z toba latwiej, seks na miejscu, estes calkiem mloda i dajesz sie robic w c***a - idealne polozenie. ale tak,wmawiaj dalej ,ze kocha tylko nie rob z siebie debilki i nie pytaj non stop o to samo, nakierpwujav ludzi na odpowiez, jaka chcesz uslyszec

Gość gość
wiesz co myśl sobie o nim ile tylko chcesz, tęsknij, itd., ale a chiny ludowe nie daj mu tego po sobie poznać. Odstaw go, nie inicjuj spotkań, niczego, zerwij kontakt. Jeżeli wtedy będzie za tobą latał, to uwierzę, że kocha.