Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety wolą być kochankami żonatego niż związać się z wolnym

Polecane posty

Gość gość

chłopakiem czy mężczyzną?

Gość gość
miłość czy coś w tym stylu.. :classic_cool:

Gość gość
bo to k***y co lubia zbierac resztki z panskiego stolu :D

Gość gość
Skąd ten kult facetów będących w związkach/exzwiązkach ?

Gość sYs
to proste. dla większości kobiet wolny facet powyżej 25 roku zycie jest jakiś wybrakowany. czesto tez maja mylne pojecia ze jak zonaty to nie tak zuzty a już doiadczony. generalizowacnie moznaale nie zbadane sa mysli babskie

Gość gość
fiku welcome back !!!

Gość gość
fiku j****a, jak zwykle najmadrzejsza, sama jesteś głupia

Gość gość
fiku s********j, miało cie tu nie być już, czyż nie?

Gość mgfysdgz
więc g***o wiesz na ten temat, młoda...

Gość kilkuletnia kochanka
Niekoniecznie milosc czy szukanie"dobrej partii" Na moim przykladzie:Lubia dobry seks ale nie chca z nikim się wiazac z wielu powodow.Taki zonaty facet to więc idealny material.Nie bedzie chcial się wiazac,raczej się nie zakocha,nie okazuje zazdrosci,nie chce miec wplywu na jej zycie. Proste:-)

Gość małyfiut
oj fikulec, witaj! Ale dlaczego wypowiadasz się na temat, o którym nie masz pojęcia?

Gość gość
Bo nic lepszego im sie nie nawinelo.

Gość gość
Niekoniecznie milosc czy szukanie"dobrej partii" Na moim przykladzie:Lubia dobry seks ale nie chca z nikim się wiazac z wielu powodow.Taki zonaty facet to więc idealny material.Nie bedzie chcial się wiazac,raczej się nie zakocha,nie okazuje zazdrosci,nie chce miec wplywu na jej zycie. Prosteusmiech.gif wiekszych bzdur nie czytalam, w takiej relacji nigdy nic nie wiadomo, i zacznijmy od tego, ze nie jestes kochanka, tylko facetem, ktory pewnie by chcial miec naloznice, a sorry, z zona to juz nie za bardzo potrafisz dobrze sie zabawic w lozku? o, jaka szkoda, to kim ona teraz jest? OFE? kucharka? opiekunka medyczna na stare lata? prze buc z Ciebie i jeszcze mi napisz, ze zadowalasz obie - i to moze jeszcze bez gumy, bo nie lubisz?

Gość kilkuletnia kochanka
Pisze z wlasnego punktu widzenia a jestem kochanka od czterech lat.Mize i nie było widomo i było troche ryzyka ale w koncu oboje się dogralismy.Tzn.On kocha zone a mnie uwielbia,ja nie musze się martwic ze bedzie chcial wplywac na moje zycie a w lozku jest nam super,Taki uklad dla nas oboje jest rewelacyjny.

Gość gość
Sama nigdy nie miałam takiego kochanka, ale moja koleżanka z pracy ma takiego kochanka, mają wspólne dziecko. Z żoną nie mieli dziecka, zaadoptowali dziewczynkę. Kochance kupił dom na wsi, utrzymuje dziecko, razem wyjeżdżają na wakacje,spędzają święta,często przywozi i odbiera ją z pracy. Oficjalnie mieszka z żoną, ale to fikcja. Pytałam ją kiedyś dlaczego nie rozwiedzie się z żoną i nie zamieszka z nimi - a po co? Tak jest dobrze, jakbym go miała codziennie w domu chyba by mi miłość przeszła. Nie martwię się o nic, a nie mam przesytu chłopa w domu. Może faktycznie tak jest lepiej? Nie wiem, ale są kochankami ok.15 lat

Gość gość
gość z 22:33, takie p********ie kobiet. A powiedz mi, co ona ma Ci powiedzieć? Że robi za zapasową pochwę a facet się nie chce z żoną rozwieść?

Gość gość
z miłością sie nie walczy :classic_cool:

Gość gość
Jeśli facet prowadzi działalność na 2 domy i się nie rozwodzi to nie kocha kochanki. Tyle.

Gość gość
Raczej zony nie kocha tylko nie chce jej urazic

Gość gość
Ja powiem więcej - nie kocha jednej ani drugiej.

Gość gość
Żonaci są mili, grzeczni i przezabawni, do tego bardzo się starają w łóżku. Gorzej jak zaczynają się angażować i pieprzyć głupoty o wspólnej przyszłości, wtedy takiego dziada trzeba raz dwa pogonić do żonki i najlepiej definitywnie zerwać kontakt, bo potrafią truć bardzo długo. Dzieciaka z żonatym bym sobie nie zrobiła, bo nie tolerowałabym, aby miało rodzeństwo od obcej baby, z którym się trzeba było dzielić.

Gość gość
Żygam juz taka jedną, kop w d**e to powinien byc za mało.

Gość ktosiaaaaaaaaaaaaaaa
Z różnych powodów, pewnie co kobieta to powód inny. Pomijając to, co padło czyli wygodę, dodałabym jeszcze: - bo się boją prawdziwej bliskości i taka relacja daje im coś niecoś a jednocześnie nie zagraża - bo się zakochują i nie potrafią odejść - bo się łudzą, że facet się rozwiedzie - bo nie wierzą, że ktoś mógłby je pokochać, że zasługują na to by być z kimś na całego - bo nie chcą być w stałych związkach z różnych względów Tyle mi przyszło na szybko.

Gość gość
Niejedna chciałaby być tak kochana jak ona, jeden telefon i on leci jak na skrzydłach aby usunąć jej kłopoty. Czy bardziej kocha, czy mniej nie wiem, ale zabezpiecza ją i dziecko na wszystkie strony. Jego poznałam na naszych zakładowych spotkaniach, wycieczkach - chętnie jej asystuje, miły gość.Pracuję z nią w jednym pokoju już 8 lat, coś niecoś dało się zaobserwować bez ciągnięcia jej za język. O jego żonie wiem niewiele, ale na pewno łączą ich wspólne interesy, mają sieć zakładów na terenie kilku województw.