Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maryna24

Opinie pracy w klubie COCOMO w OLSZTYNIE firma event

Polecane posty

Go艣膰 maryna24

Hej dziewczyny :) Czy moge liczyc na opinie pracy w Olszty艅skim klubie Cocomo ? Czy takie cuda jakie opisuj膮 na swojej str www to rzeczywi艣cie prawda czy 85 % negatywnych wypowiedzi w sieci - to fakt ? Jak wygl膮da szkolenie ? Czy to prawda , ze olszty艅skie dziewczyny wysy艂ane s膮 do klubu w Krakowie gdzie spedzaj膮 min. tydzie艅,dwa na sprz膮taniu klubu , pracowaniu za darmo zapraszaj膮c gosci do klubu b膮d藕 pracuj膮c jako kelnerka - bez wzgledu na to na jakie stanowisko sie ubiegaj膮 ? .. Maj膮c przy tym 37 z艂 dni贸wki netto na jedzenie + spanie w nie najlepszych warunkach ? Jak w rzeczywisto艣ci wygl膮da praca na stanowisku kelnerki , hostessy , motywatorki w Olszty艅skim klubie Cocomo ? Jakie jest rzeczywiste wynagrodzenie i czy wszystko odbywa sie zgodnie z prawem i z tym co firma na " dzie艅 dobry " obiecuje ? Czekam na opinie :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja pracuje od miesiaca i jest ok, troche musialam sie postarac zeby z dziewczynami sie dogadac ale teraz jest luz. Nie ma az tak duzo pracy a zarobki sa fajne. Wczesniej zapierdzielalam w restauracji za grosze a tu chociaz mozna sie odbic finansowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile jest dniowki we wrocku wie ktos moze..i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blackclub
U mnie w klubie dziewczyny nie sprzataja i nie pracuja za darmo sa swietne warunki ale duzo dziewczyn boi sie wyjechac za granice (Wlochy)do pracy.Nawet zdarzylo ze ktos mnie obrazil bo mnie nie zna i nie wie co to jest hostessa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kingaooo
og贸lnie praca jest w porz膮dku a og艂oszenia s膮 cz臋sto bo otwieraj膮 nowe kluby co chwil臋 i potrzebuj膮 personelu a wiadomo jeszcze szkolenie itp :)) ja przesz艂am szkolenie i teraz pracuj臋 ju偶 2 miesi臋cy jako kelnerka i jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Horsu艣
Ja osobi艣cie s艂ysza艂am bardzo du偶o negatywnych opinii na ich temat i ba艂am si臋 p贸j艣膰 na rozmow臋 tak szczerze. Ale kiedy wesz艂am do biura i przywita艂a mnie pani kt贸ra by艂a mi艂a (pewnie musia艂a) wszystko 艂adnie, pi臋knie przedstawi艂a to stwierdzi艂am, 偶e aaaaa co mi tam... zawsze warto spr贸bowa膰 i tak pojecha艂am na szkolenie, a teraz sobie pracuj臋 i zarabiam KONKRETNE pieni膮dze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kielce
Firma ma du偶o og艂osze艅 poniewa偶 ci膮gle si臋 rozwija, otwiera nowe kluby.....zwyczajnie potrzebuje ludzi do pro do pracy. Nie ma tu mowy o niewyp艂acalno艣c*****eni膮dze s膮 zawsze w terminie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syla2
Praca w tym miejscu to jak praca w ka偶dym innym klubie, tylko nigdzie tak nie zarobimy jak tutaj. Mo偶na spokojnie wyci膮gn膮膰 kilka tysi臋cy miesi臋cznie na ka偶dym stanowisku, szkolenie jest po to 偶eby si臋 dok艂adnie przygotowa膰 i w艂a艣nie przez dobr膮 prac臋 wyci膮ga膰 du偶e pieni膮dze. Grafik mo偶na dostosowa膰 do swoich potrzeb, wystarczy tylko chcie膰 i zrobi膰 ten pierwszy krok, tam te偶 pracuj膮 ludzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna12333
ja tez na poczatku mialam watpliwo艣ci jak kazdy ale jak zobaczylam jak wszyscy sa mili , pomocnie to ju偶 nie mia艂am zadnych watpliwosci, co do zlosliwych komentarzy to wiadomo 偶e konkurencja je wypisuje takze nie ma sie co martwi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 00
polecam kazdemu prace w klubie cocomo , co z tego ze to klub gogo warunki pracy chyba jedne z lepszych na rynku. wyplata regularnie , atmosfera przyjazna , a praca naprawde nie jest ciezka. pracuje jako kelnerka od ponad pol roku i uwazam ze to jedna z lepszych decyzji jakie podje艂am przychodzac tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milkapoznan
Hej :) maryna24 pracuj臋 w Cocomo,akurat nie w Olsztynie ale w Poznaniu.We wszystkich klubach panuj膮 takie same zasady tzn. przed rozpocz臋ciem pracy przechodzisz szkolenie聽 w Centarli w Krakowie.Ma to s艂uzy膰 temu 偶eby艣 by艂a dobrze przygotowana do pracy i wiedzia艂a czego bed膮 od Ciebie wymaga膰 prze艂o偶eni.Przechodzi艂am sama przez takie szkolenie i nie polega艂o to na tym ,偶e by艂am ,, na posy艂ki " tylko szkoli艂am si臋 pod k膮tem swojego stanowiska pracy czyli barmanki.Oczywi艣cie je艣li co艣 si臋 rozla艂o czy by艂 nieporzadek to te偶 musia艂am sprzatac ,ale to chyba oczywiste zar贸wno podczas szkolenia jak i pracy :)Dosta艂am umow臋 , pieni膮dze mi wp艂ywaj膮 wi臋c jestem zadowolona.Niedowiarkom polecam spr贸bowac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina n
praca jak ka偶da inna, z t膮 r贸偶nic膮, 偶e lepiej p艂atna :D du偶o lepiej.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninkaaa
Ja pracuje od 4 miesi臋cy i jest ok, na poczatku sztywno, wiecie jak to jest jak sie z samymi kobietami pracuje, ale teraz juz fajnie.szkoelnie p艂atne w krakowie ok tyg, potem praca u nas ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina22_
ka偶dy z pracownik贸w jedzie na szkolenie, zw艂aszcza kelnerki i barmanki, bo przed rozpocz臋ciem pracy musz膮 si臋 wszystkiego nauczy膰 :) ale w Krakowie jest fajnie! poznajesz nowych ludzi, i dostajesz te 37 netto, ale wi臋kszo艣膰 szkole艅 jest bezp艂atnych! a tutaj przynajmniej co艣 i masz mieszkanie s艂u偶bowe! chodzi o to, 偶eby艣 si臋 wszystkiego nauczy艂a i jak wracasz na swoje miasto to ju偶 normalnie sobie pracujesz. :D wi臋c moim zdaniem jest to fajna opcja. ja by艂am na takim szkoleniu- kelnerki i nikt nie kaza艂 mi sprz膮ta膰, by艂am3-4 godzinki w klubie, weekend wolny- wi臋c imrpezka! :) jedynie by艂am na ca艂膮 noc pr贸bn膮 w klubie, 偶eby zobaczyli jak sobie radze. pieniadze sa fajne, pracuje dopiero miesiac, ale mam co tydzien kase na koncie :D i tylko licze sobie zera i co sobie fajnego kupi臋 :D prace polecam i nie sluchaj g艂upot! :D stroje normalne, atmosfera tez :D be happy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuza1000
Ja te偶 by艂am w Krakowie na szkoleniu. Przecie偶 to fajnie, 偶e firma wysy艂a na szkolenia i chce mie膰 wyszkolonych pracownik贸w. To akurat o firmie 艣wiadczy fajnie, poza tym nie ponosi si臋 偶adnych koszt贸w. P贸藕niej praca te偶 fajna i super zarobki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 redziak
Szczerze to ja mysle ze w tje robocie to sie trzeba wkupic w laski. ja jak przyszlam to myslalam ze juz bardziej niewidzialna niie moge byc dla wszystkich ludzi w klubie, aby hostessy ze mna gadaly. 3 dnia juz bylo ok. u mnie praca dala mi nowe kolezanki bo nie oszukujmy sie, jak sie pracuje w nocy to nie zgadasz sie z kumpela ktora ciagnie dniowki. i kasa faktycznie jest dobra. olsztyn wypada slabo przy takim gdansku czy krakowie ale i tak jest lepiej niz gdzie indziej. brzmi to dennie ale lubie ta prace a na poczatku chcialam uciekac. jak sie ma motywacje i potrzeba kasy na juz to dobra opcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadia2323
Praca w Cocomo jest super :) Gdzie w obecnych czasach mo偶esz tyle zarobi膰? Jest to super perspektywa dla os贸b m艂odych jak i np. samotnych matek. Pieni膮dze kt贸re mo偶na zarobi膰 pozwalaj膮 Ci na normalne 偶ycie i przyjemno艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarda
A to prawda 偶e oni daj膮 mieszkanie pracownikom? Tak sobie my艣l臋, 偶eby sie tam odezwa膰 bo przeprowadzam sie do olsztyn ale nie mam jeszcze mieszkania noi pracy;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrina009
Prawda, jak nie ma si臋 gdzie mieszka膰 to mo偶na si臋 zatrzyma膰 w mieszkaniu s艂u偶bowym z innymi dziewczynami. Naprawd臋 dbaj膮 o pracownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka2022
Hej :) chyba jak ka偶da dziewczyna ,kt贸ra nie by艂a nigdy w klubie mia艂am obawy 偶eby rozpocz膮膰 tam prace... u mnie to by艂a 艣mieszna historia poniewa偶 nie us艂ysza艂am nazwy firmy jak do mnie Pani dzwoni艂a :P jak us艂ysza艂am na rozmowie jaki to klub to mia艂am ochot臋 wyj艣膰 :P jednak ze wzgl臋du na to ,偶e zaproponowano mi baaaaardzo fajne warunki pracy na stanowisku kelnerki wi臋c podj臋艂am wyzwanie :) Teraz si臋 z tego wszystkiego 艣mieje, z tych moich obaw i wyobra偶e艅 jak mo偶e by膰 w takim klubie :P pracuj臋 w Event ju偶 6 miesi膮c i jest to normalne miejsce pracy z t膮 r贸偶nica ,偶e moge tutaj wi臋cej zarobi膰 :) dziwi臋 si臋 dziewczynom ,kt贸re jak si臋 dowiedz膮 ,偶e Event to kluby go go to nawet nie chc膮 przyj艣膰 na rozmow臋.... Sama te偶 tak my艣la艂am wi臋c dziewczyny ku przestrodze 偶eby Wam fajna robota nie uciek艂a : WARTO SPR脫BOWA膯!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena2014
z mieszkania mo偶na skorzysta膰 za symboliczn膮 op艂at臋 . jest to du偶e u艂atwienie dla dziewczyn kt贸rych nie sta膰 na wynajmowanie w wi臋kszych miastach. wiadomo ile to kosztuje. ja mieszkam w takim mieszkaniu w krynicy i luksus贸w nie ma , ale nie narzekam.mieszkamy we 2 w pokoju i mamy blisko do pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luizka1010
Nie wiem co z艂ego widzicie w pracy w takim klubie? Normalna praca jak wsz臋dzie, kasa fajna, mo偶na sobie pogada膰 z lud藕mi, mi艂o sp臋dzi膰 czas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka778
Mieszkanie s艂u偶bowe jest do dyspozycji pracownik贸w, daje to mo偶liwo艣膰 pracy tak naprawd臋 w ka偶dym miejscu Polski, ponadto szkolenia kt贸re w pe艂ni przygotuj膮 ci臋 do pracy, 艣wietne zarobki, super atmosfera, polecam nawi膮zanie wsp贸艂pracy z firm膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalena2014
slyszalam bardzo du偶o negatywnych opinii na temat klubu cocomo ale uwazam ze trzeba sie przekonac samemu. ja tak wlasnie zrobilam i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iga144
pracuje w krakowie i nie moge narzekac ,zarobki fajne, mam fajne nowe kolezanki i mieszkam sobie na mieszkaniu sluzbowym. warto spor贸bowa膰 jak nie bd pasowa膰 to zawsze mozecie zrezygnowac ,bez sensu sluchac glupich opinii , bezpodstawnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂olaboga009
kurde ja jak sobie poczytalam opinie to chcialam uciekac a wcale nie jest tak zle, taka nagonka teraz na ten kluby, polska to jednak zascianek jest, za granica takie kluby to norma, nikt nikogo nie zmusza zeby tam pracowal a tym bardziej zeby chodzil jako klient. jak u nas nie maja ludzie o czym gadac to zawsze jakiegos kozla musza znalezc. Praca jest ok dziewczyny, nie dajcie sie nabrac tym co mowia negatywnie, fajne babki prowadza szkolenia, duzo mozna sie nauczyc a potem w praktyce sie sprawdzic i fajnie zarobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justys1212
Nagonka jest bo u nas w Polsce lubi膮 gada膰 o takich rzeczach... A jak zwykle s膮 to bzdury wyssane z palca... Pracuj臋 ju偶 w cocomo ponad rok i nigdy nie by艂o tu narkotyk贸w ani okradania Klient贸w. Przecie偶 jest monitoring i na nagraniach wida膰 jak by艂o naprawd臋 dlatego sprawy s膮 umarzane... 艣mieszni ci ludzie, kt贸rzy id膮 w og贸le na policj臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 oto informacje, aktualno艣ci, wiadomo艣ci i co tam Wam jeszcze si臋 podoba ;) : adres stronki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marika222222
Polecam prac臋 w Event! Pracuj臋 od p贸艂 roku jako promotorka i jest super. Moja pensja jest rewelacyjna, na wszystko mnie sta膰 :) Warunki pracy s膮 w porz膮dku , pieni膮dze mam na koncie zawsze na czas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marika202020
Polecam prac臋 w Event! Pracuj臋 od p贸艂 roku jako promotorka i jest super. Moja pensja jest rewelacyjna, na wszystko mnie sta膰 :) Warunki pracy s膮 w porz膮dku , pieni膮dze mam na koncie zawsze na czas :)

Udost臋pnij ten post