Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiek2607

Jak schudnąć z głową

Polecane posty

Gość anusiek2607

z racji tego że nie mogę spać zastanawiam się kochane Jak schudlyscie po ciąży? Obecnie jestem w 33tygodniu i marzę o zdrowym maleństwiE i szybkim powrocie do wagi przed ciąża.chyba mam z tym problem.chce wygladac dobrze.przed ciążą waŻyłam 64kg a mam 163.wraz nie odpowiadala mi taka waga więc ćwiczyłam ale okazalo się że jestem w ciąży i nie mogę.przytylam dużo bo teraz ważę 80kg:( mam zamiar ćwiczyć z chodakowska po porodzie,przed też ćwiczyłam z nią.Jak wy chudlyscie?ćwiczenia?dieta? A może samo odeszło?

Gość gość
Ja jednak sporo jadłam przy karmieniu, miałam wilczy apetyt. Ale zaczęłam się odżywiać jeszcze zdrowiej- słodycze ograniczyłam do domowego ciasta, a i to rzadko, czekolada od święta, do kanapki twaróg a nie dżem, dbałam o to żeby jeść regularnie, mniejsze posiłki, przestałam słodzić herbatę (do tego bardzo szybko się przyzwyczaiłam). Przytyłam w sumie 25 kg, czyli dużo za dużo, zrzucałam to pół roku. Byłam normalnie aktywna fizycznie, starałam się też chodzić na spacery nosząc dziecko w chuście a nie pchając wózek, po czterech miesiącach zaczęłam ćwiczyć w domu- głównie ćwiczenia na brzuch, z tym było najgorzej. Samo nic nie odeszło, oprócz tego co przy porodzie, ostatnie kilogramy były najgorsze do zrzucenia.

Gość anusiek2607
kurka wodna.boję się że ciężko mi będzie zrzucić... Mam napady że muszę coś słodkiego zjeść ale chyba tak sobie w glowie zakodowalam,że muszę schudnąc i już że może jakoś dam radę.2lata temu ważylam 49kg, byłby aż wychudzoNA ale to raczej z nerwów niż racjonalnej diety ale tak marzę o tym żeby ważyć choć te 60... Będzie ciężko i to bardzo coś czuje

Gość gość
Nic mądrego nie powiem poza tym co sama wiesz- że najlepiej zadbać już teraz. Też jadłam wszystko w ciąży, niekoniecznie niezdrowe, ale opychałam się sałatkami owocowymi, bakaliami. Kilogramy zostawiły pamiątkę w postaci masakrycznych rozstępów, głównie na udach. Tyle że ja musiałam leżeć, jeśli z ciążą wszystko ok to może idź na jogę czy basen?

Gość anusiek2607
i właśnie tu problem.też muszę leżeć :( bo mam rozwarcie ale czy się tak opycham to chyba raczej nie. Staram się bilansowac produkty czasem tylko gdy mam ochotę na coś słodkiego to zjem ale niedużo. Wcześniej ćwiczyłam troche z piłka ale teraz No niestety nie mogę ze względu na maleństwo