Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja narzyczona zdradza mnie z moim bratem

Polecane posty

Gość gość
sorry, ale Ty jestes frajerem bo pozwalaasz im zyc i udowadniac 'twojemu ' synowi ze twoj BRAT JEST od ciebie LEPSZY przeciez to on puka mamusie on sie bawi z synkiem on JEST ! a ty pare dni w miesiacu!!! obudz sie ! dzieciak jest maly to cie kocha ale z czsem zauwazy ze ty jestes tylko czsem a jego wujek go wychowuje ! sorry ale tu ktos inny jest szmata

Gość gość
sorry, ale Ty jestes frajerem bo pozwalaasz im zyc i udowadniac 'twojemu ' synowi ze twoj BRAT JEST od ciebie LEPSZY przeciez to on puka mamusie on sie bawi z synkiem on JEST ! a ty pare dni w miesiacu!!! obudz sie ! dzieciak jest maly to cie kocha ale z czsem zauwazy ze ty jestes tylko czsem a jego wujek go wychowuje ! sorry ale tu ktos inny jest szmata

Gość gość
Suka i tyle.

Gość gość
no wlasnie ty sie kontaktujesz Tylko czyli posiedzicie troche razem i koniec tak ? a oni wychowuja Ci syna? Farciarz ! ktos sie nia zaopiekowal i dobrze ile mozna na was czekac ! wez lepiej sie od nich odczep i daj im stworzyc rodzine bez ciebie maly Cie zapomni i tak ma innego ojca ;)

Gość gość
suka ? moze powinna szybciej odejsc od Ciebie bylo by lepiej ? sytuacja podbramkowa. Byla w ciazy musiala wybierac ty vs on i wygral ON bo on BYL ! a ty bys myslal ze twoje tak jak w pierwsze uwierzyles :D

Gość gość
ona mu wlasnie loda targa a pozniej on ja zerznie ! a ty sobie na forum posiedz i plac grzecznie na jego dzieci !

Gość gość
na wiekszosc tych wpisow nie odpisze bo oni to zerujace swinie a fabian to moj syn co potwierdzily testy alimentow nie lace sam kupuje mu to co potrzebne . nie bede ich utrzymywal

Nie ma usprawiedliwienia dla Twojej byłej.Jest wiele par,które czasami muszą przetrzymać odległość i wcale to nie oznacza przyzwolenie na wskakiwanie komuś innemu do łóżka...Na Twoim miejscu starałabym się udowodnić,że Fabian jest Twoim synem a z resztą dać sobie spokój.Wiem,że to Cie boli i jest Ci ciężko ale nie warto.Złych ludzi zawsze prędzej czy później dosięga sprawiedliwość.Olej zarówno byłą jak i brata-to jest najlepsze lekarstwo.Pomyśl teraz o sobie,zajmij się czymś,zadbaj o siebie.

Gość gość
kazdy moze oceniac, ale oceniacie ich a jego nie ? czemu wyjechales ? za robota, ok . Ona zostala z dzieckiem sama i co ona miala zrobic ona tez chce byc szczesliwa..

Wyjechał do pracy,nie do innej kobiety,nie na panienki-do pracy.Myślisz,że jemu nie było ciężko?Nie czuł się samotny?Ona została w kraju z dzieckiem,które Autor bardzo kocha a on sam w obcym kraju,bez rodziny i znajomych.Wiele par ma taką sytuację,że któryś z partnerów wyjeżdża i żaden wyjazd nie jest przyzwoleniem do łapania pierwszej,lepszej osoby do wyra...

Gość gość
Jak nie placisz to komornik wejdzie wczesniej czy pozniej. Alimenty sa na dziecko nie matke chyba,ze masz takowe zasadzone. Zrobiles blad. Gdziekolwiek sie jedzie zabiera sie partnerke,dziecko. Zwiazek na odleglosc nigdy sie nie uda. Powo.

Gość gość
jakoś kiedy mój chłopak był na innym kontynencie rok, pozniej pare miesiecy itd ( nie jest Polakiem) to ja go nie zdradzałam, ani nie rozglądałam się za innym facetem. nie ma usprawiedliwienia. jakby kochała autora, to by nagle się w innym nie zakochała. żal mi autora, bo źle trafił i tyle. do tego jest dziecko, ktore połączyło ich na zawsze i zawsze będzie o tym przypominać.

Gość gość
up

to walcz o prawa. związek rozpadł się z jej winy. nie jesteście małżeństwem, więc musisz wykonać testy dna potwierdzające ojcostwo. nie ma prawa zabraniać ci kontaktu z dzieckiem. udaj się do prawnika

Gość gość
nie moge zajac sie synem bo mieszkam za granica

Gość gość
ja jestem w podobnej sytuacji tez mamy syna tylko ze ona chce wybaczenia ?!