Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arla1024

przyszłe młode mamy do 20 lat

Polecane posty

no mnie też irytują ale na taki debilizm nic się nie poradzi ; ) ja bd miała córcie Amelke :D na początku miał być chłopczyk ale po kolejnym USG się pozmieniało ; )

Gość gość
ach ale sie rozpętała wojna:P no cóż wam powiedzieć, ja mam 23 lata, idealnej sytuacji nie mam ale dzidzius bedzie no ale nie bez powodu wedlug prawa dorosłym sie jest od 18 rż... I nie obrażajcie się dziewczyny z perspektywy czasu same zobaczycie ze w wieku 15-18 lat to jeszcze dziećmi byłyście.. Wiem że kwestia dojrzewania psychicznego jest bardzo indywidualna i zdażają się nad wyraz rozwiniete 16latki, ale te ani nie wpadają ani nie planują ciąży... Dobrze że jestescie szczesliwe bo dziecko to szczescie a wazniejsze od planowania jest akceptowanie tego co jest:) ale na prawde jestescie za mlode ...

Gość gość
Amelka :D idealne imie dla tepej patologicznej matki. Brawo. Wspolczucia dla dziecka. Wiesz, ze Amelia to choroba??

Gość gość
Ktoras z was jeszcze ma jakies ladne imionka? :D moze Nicola, Nadia albo Lena no i oczywiscie Amelka ale jedna juz mamy :D Wybierzemy pozniej najgorsze imie tego topiku

Gość AniazKrakowa
@Czarna95 Lekarz mowi, ze jest pewny, ze to chlopczyk, ale mimo wszystko dla pewnosci pokoj i wózek będą zielone. ;) A powiedz mi ile Twoj narzeczony ma lat? Jak idzie mu oswajanie się z myślą, ze niedlugo będzie tatą ? :)

Gość AniazKrakowa
Dodam, ze moj chlopak jest rok mlodszy.. wiec ma 14 lat. Troche zle sie czuje z tym, ze nie bedziemy w stanie sie sami utrzymywac..

Gość gość
OMG!!! Ja w tym wieku tez penisa nie widzialam..przerazacie mnie.Czy wy macie jakiś mózg?

Gość gość
a jakie imie dla chlopca masz?

Gość AniazKrakowa
Już sie znudziło wyzywanie nas? Przyszedł czas na podszywy?

Gość gość
Nie chcę nikogo "potępiać" ale szczerze to jak dziewczyny do tego doszło? Ja już pomijam fakt, że szokiem jest dla mnie, że tak młode dziewczyny uprawiają seks... A nie jestem przedpotopowym dziadkiem, jestem lekko po dwudziestce. Sama współżyć zaczęłam dopiero po 18stce, po wizycie u ginekologa i wybraniu najlepszej metody anty. W dzisiejszych czasach to prawie niemożliwe żeby wpaść chyba, że z własnej głupoty. Przykre to jest bo i Wy na tym ucierpicie i Wasze dzieci też. Ale oczywiście możecie cały świat oszukiwać, że jesteście bardzo szczęśliwe i w ogóle to spełnienie marzeń. Jak człowiek, który nie zaznał odpowiedzialnego, samodzielnego życia - nie na koszy rodziców, nie na ich garnuszku może brać odpowiedzialność za kolejnego człowieka? Więc nie mówicie o tym jak szybko dorosłyście bo ta ciąża jest wybitnym dowodem na niedojrzałość i głupotę.

Gość AniazKrakowa
@Kotka niby masz racje, wiec zaraz tak zrobię ;)

Gość LilaRose
Ja tez sie spodziewam chlopca :) mam 20 lat. Jakie imie wybralas? Ja mysle nad Leon.

Gość gość
Kolejny śmieszny temat o dzieciatych młodocianych. Każdy normalny człowiek takimi gardzi i wstydziłby się mieć taką w rodzinie. Nie każdej się zdarza zajść w ciąże w młodym wieku, ponieważ sporo z nich posiada wiedzę o antykoncepcji i płodności. Większość młodocianych matek to wytwór patologii gdzie chlanie i rvchanie się z byle kim było na porządku dziennym. Takie łumok wiążą się z podobnymi sobie ścierwami i przynajmniej mniej takiego wolnego badziewia 'na rynku'. Z daleka widać taka patologię po ich krzywych mordkach, brzydkich włosach, zębach i skórze. Niech się rozmnażają, powiększą grono zakompleksionych nieudaczników i reszty 'pokemonów'.

Gość gość
dziewczyny fajnie się zaczął temat, ale wy musicie reagować na tych nieszczęśliwych ludzi po co? róbcie swoje ja wam życzę powodzenia, a oni...niech sobie pitolą, chcą byście poczuły się tak samo źle jak i oni się czują, tylko w ten sposób mają namiastkę szczęscia

Gość gość
a ty jestes smieciem, i kogo to obchodzi

Gość gość
nie wypowiadajcie się ludzie słabej wiary. Zamiast wspierać te młode mamy to je obrazacie. Moja siostra urodzila w wieku 17 i teraz ma pięknego syna i jest najmlodsza mama w klasie. Nie wstydzi się za mame tylko się chwali ze taka mloda. Nie ma starej raszpy

Gość gość
19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość=śmieć

Gość gość
19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość idz zobacz czy ci mezus bekartów nie posuwa

Gość gość
Nie ma starej raszpy _____ Co? Moja mama urodziła mnie w wieku 30 lat (mam starsze rodzeństwo, najstarsza urodziła się gdy mama miała 25) i nigdy nie nazwałabym jej starą raszplą a inteligentną, rozsądną kobietą. Co z tego, że najmłodsza mama w klasie? To się chwali? Nie. To tylko świadczy o jej głupocie i niczym więcej. Ale jak dla kogoś młodość i uroda to najwyższa wartość i powód do chwalenia się to ja NIE MAM PYTAŃ.

Gość patrycja12
ja pi​erdole ale jaja :D

Gość panima
pisałam na pierwszej stronie o studiach itp. dla mnie też te dziewczyny nie mają piątej klepki. mam 22lata i od pewnego czasu myślę o dziecku ale wiem, że to za wcześnie. wolę znaleźć pracę i skończyć studia a potem pomyślę o tak odpowiedzialnej decyzji bądź co bądź na całe życie. powiem szczerze, że rok temu straciłam ciążę i bardzo to przeżyłam jednak zrozumiałam, że nie tędy droga i najpierw muszę poukładać swoje życie i przeżyć coś wspólnie z moim facetem. ja wiem, że wy wszystkie tu powpadałyście i nie ma co porównywać. wiem, że się cieszycie bo załamywać się to jest jużza późno i na pewno jakbym rok temu zapytała was co myślicie o ciąży to byście mnie wyśmiały i mówiły nie nie nie-jest jeszcze za wcześnie.... pozdrawiam

Gość gość
Ja i moi znajomi jak widzimy młode mamy w wieku 17-20 to od razu mamy jedną myśl PATOLOGIA:)to wstyd żeby w tak młodym wieku zwalić sobie swoje życie, tak wam współczuje, ale Wy twardo, że takie szczęsliwe jestescie:) to typowe dla patologii.

Gość gość
teraz kobiety rodzą pierwsze dzieci w wieku 38,39 lat ale nie w wieku 15, ja p*****le, patologia!

Gość gość
Ja natomiast zawsze bałam się, żeby moje dziecko nie chodziło i nie bawiło się z dziećmi z patologii, i będę zawsze to kontrolowała, jak przedszkole to prywatne, bo wiem, że patologii na to nie stać.

Gość gość
Hahahahahah masz śmiałość nazywać kretynkami dorosłe osoby, które sa odpowiedzialne za życie drugiego człowieka?dziewczyo 15 i 16 latki to powiny jeszcze się lalkami bawić i w piaskownicy a nie uchylac szpary pierwszemu lepszemu, wspomnisz moje słowa jedna z drugą, przemądrzałe jesteście a życia nie znacie, dziśjest dobrze a jutro facet pozna inną, wypnie się i pocałuje klamke na do widzenia, a Wy same młode, niewykształcone w biedzie podkulicie ogon i i pójdziecie po zapomogę do mopsu, jakie wy jestescie głupie i niedopowiedzialne to aż żal, oczywiście to wasze życie, wasza sprawa, ale to się widzi, ja czesto widuje na ulicy takie jak wy, jedna z wybitymi zebami, bo zupa była za słona, druga w kazdym zebie dziura, bo nie stac na dentyste, a trzeca zimą w trampkach zz pepco bedzie chodziła, bo za dużo się wydało na prąd, i napożczało z byłym mężem, który ma 3 dzieci z inną, bez pracy i środków, mądra kobieta w razie jakiegokolwiek problrmu z facetem powinna byz niezależna, powinna potrafić zapewnić jakieś życie soie i dziecku a Wy zdane na siebie, g***o wiecie, i zobaczycie ze tylko nielicznym uda się przetrwać a reszta zginie.

@AniazKrakowa mój narzeczony ma 19 lat jest rok starszy ale szkołe już ma skończona , pracuje wiec damy rade ; ) ucieszyl się właśnie z tej wiadomości praktycznie bardziej niż ja na początku i czeka aż wkońcu się mala urodzi :D A u Ciebie jak był ? ; ) Nikomu z was nie musi się podobać imie jakie wybraliśmy mi pewnie wasze tez się nie podoba. +załóżcie sobie jakaiś temat zdesperowane 30 latki szukające meza lub coś w tym stylu a wpierdalajcie się tam gdzie nie macie nic sensownego do powiedzenia oprócz krytykowania innych bez powodu.

Gość gość
amelcia? co za patologia! znam taka jedna co tak swoja corke nazwala. ma 21lat i juz dwojke dzieci- P A T O L O G I A ~! ! ! !