Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Podobają mi się reklamy Niemieckiego Gerberu promują Aryjskie dzieci

Polecane posty

To ostanie ślady Aryjskości, bo za niedługo będą pokazywać arabskie i murzyńskie dzieci, bo tylko takie pozostaną. Nie chce mieć dzieci, bo dzięki temu moje dzieci nigdy nie będą służyć murzynom i arabom, wolę zniszczyć swoją rasę, niż zrobić z nich niewolników. Moje niebieskie oczy i jasna skóra umrzą, nigdy nie będą służyć innym rasą ludzkim.

Gość gość
nie umrzą, tylko UMRĄ nie innym rasą, tylko RASOM przygłupie

Nie jestem polakiem, stąd moje trudności w pisowni. Jestem obcokrajowcem, stąd moje błędy, ale i tak mi nieźle idzie w waszej mowie

Gość gość
No to co? To cię nie tłumaczy ABS :D

Gość gość K
Tylko ten bachor wyskakuje na każdej stronie i ma trochę krzywą czaszkę. Jednak w zalewie ciapackich i smoluchnych pomiotów to lepsze to nic inne głupie reklamy.

Gość gość
Skur​wielu jeb​any.

Gość gość
A mi się nie podoba, że morda jakiegoś zezowatego bachora zasłania ćwierć strony. Wiem, że istnieje ad block, ale to nie może być, że nie można zamknąć lub przynajmniej przesunąć tej przeklętej reklamówki. Apages gerberze und zezowaty niebieskooki pędraku!

Gość elektronik ausf K
haha a u mnie nic nie wyświetla

Gość Karolcia___
Co wy chcecie od tego fajnego dzieciaczka. Dzieciatko jest kochane i niewinne. Czego natomiast - zapewne - nie mozna powiedziec o wlascicielu Gerbera, jakiegos pewnie miliardera. I nie ma tu znaczenia czy jest blondynem czy murzynem. Zeruje na nas - wolach roboczych : Bo to przecie - rasa panow....

Moorland-Angielką nie jesteś, z tym że ja na swojej ziemi żyję od pokoleń. Ty przyjachałaś do Anglii a Polska przyszła do mnie. To jest zasadnicza różnica.

Karolcia___- a kto ci komunistko broni założyć swoją firmę. Masz żal do Niemców że są silni i bogaci?

Gość gość
robisz typowe polskie błędy (pisze się niemiecki, aryjski, ale Arab, Murzyn) - sorry, marne prowo

wychowałeś się w Polsce, większość twojej rodziny to Polacy, chodziłeś do polskiej szkoły i polskiego się w niej uczyłeś. To, że nadal po polsku nie umiesz pisać nie wynika z tego, że nie jesteś Polakiem tylko z tego, że jesteś nieukiem. Mam pewnie mniej klas podstawówki polskiej niż ty, więc się nie tłumacz ze swoich byków.

Swoją drogą to jak byłem mały, wyglądałem podobnie, w wieku nastoletnim stałym się szatynem, cholera wie czemu.

Moorland- U mnie w rodzinie nie było polaka, nikt w rodzinie po polsku nie mówił. To że wyjechałaś do Anglii nie zmienia tego, że przestano mówić po polsku, a u mnie w rodzinie nigdy i nikt po polsku nie mówił, mówiło się albo czysto po Ślońśku, albo po Niemiecku. Z języiem Polskim pierwsze spotkanie miałem w szkole, gdzie zaczęto od krzyku że nie mówię po polsku, było kilka takich osób, na których wrzeszczano że nie mówią po polsku, a myśmy za h**a ich nie rozumieli :D

taaa...jasne, wszyscy po śląsku mówili, a na forum nie ma żadnych Ślązaków którzy właśnie plują na monitor ze śmiechu. Zaniedbania językowe to nie gwara. W szkole też po "ślońsku" to ciebie nie mówili. Poza tym błędy które robisz są typowe dla zaniedbań językowych u osób mówiących po polsku. Nie rozróżniasz liczby pojedynczej od mnogiej w mowie, mówisz "rasą", nie "rasom" i napisałeś tak jak wymawiasz - jak masa innych Polaków.

Moorland-Typowy język Sloński, jest językiem a nie gwarą, polak nie zrozumie języka Ślońśkiego. Zwykły przykład, otórz z Ślońzakiem Czech, to gadam tak samo jak z swoim sąsiadem. On mieszkał całe życie w Czechach a ja w Polsce, on chodził do Czeskiej szkoły a ja do Polskiej. Spotykamy się i gadamy z sobą, gadamy jednym językiem, mimo że mieszkamy w dwóch krajach. Ja Polskiego nauczyłem sie w szkole, a że szkoły nie lubiłem i za polską nie przepadałem, to też pisze jak piszę. W języku Niemieckim też robię błędy że masakra. Ale mam to w d***e, podobnie jak swoją siostrę, szmatę i ciebie też.:)

Swoją drogą, to jak w*****ć tą reklamę, aby tekstu nie zasłaniała. Co za ciul tak reklamę umieścił, że tekst zasłania.

Ty masz tyle rzeczy w d***e, że w tej chwili musi być większa od tyłka afrykańskiej bogini płodności. Poza tym po co wspominasz o swojej siostrze, jak niby masz ją gdzieś? ;) Miałbyś chociaż jaja się przyznać, że zwyczajnie masz problemy z pisownią. Mnie też poprawiają, a nie wymyślam idiotycznych wymówek tylko na drugi raz starałam się uważać. Poza tym napisałeś to samo słowo, dwa razy, w jednym zdaniu i raz poprawnie, a raz z błędem...na to też masz wymówkę?

Gość Karolcia___
BSA Jaka komunistka ??? Mi juz nie chodzi o samego wlasciciela Gerbera, czy Niemcow. Pomysl czy to, ze ktos sie sprzeciwia wykorzystywaniu ludzi, ogromnym przewalkom banksterow, rzadow co to zadluzaja bezczelnie swoj kraj - patrz np. Grecja, Polska, a pozniej kaza to splacac zwyklym ludziom, podwyzszaja wiek emerytalny itp. Czy to jest wedlug ciebie be. A kim ty jestes, chyba glupim lemingiem. Beda cie doic, a ty bedziesz ryczec ze jest git. Lol.

Gość gość
to po c h u j siedzisz na polskim forum?!!!! w y p i e r d a l a j na niemieckie!

Moorland-W*****a mnie pewna sprawa, musiał bym zrobić porządek a mi się nie chce. K****, chciał bym abyś to ty była moją siostrą. Życie mnie k***a brutalnie tępi. Mam problem z polską pisownią, to chyba widać gołym okiem. Wszelkie wasze ę, ą trudno odróżnić od om, em, do tego wasze e i y. H*j wie kiedy napisać Y a kiedy e. Typowe problemy Niemców w pisowni i Ślonzoków.

gość-Siedzę na swojej ziemi, jak już to Polska ma wyierdalać z mojej ziemi a nie ja.To polska przyszła do mnie a nie ja do niej, więc to niech ona w********a.

Niemiec na"ślonzku"czuje się jak u siebie,nie demonizuj.

Gość gość
ABS Ty nie jesteś ani Polakiem ani Niemcem. :D